Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość illlonaa

świecacy sie nos...POMOCY!

Polecane posty

Gość illlonaa

Mam cere mieszana (tłusta szczegolnie na nosie). Stosowałam juz pare kremow matujacych jednak po godzinie nos swieci sie ponownie, nawet jak go przetre chysteczka. jedynie co to ratuje mnie puder, ale ile go mozna stosowac, i tak mam juz pelno wagrow. Moze Wy znacie jakis krem co unormuje mi wydzielanie tego sebum i dobrze zmanowi szczegolnie nos. Używalam juz perfekty, avonu, garniera, soray'i. Dodam jeszcze, ze mam duzy nos i to mnie juz calkiem wprawia w kompleksy.

Gość Radziu
Cześć Illlonaa! Ja też mam podobny problem. Na szczęście poradziłem sobie z wągrami. Od kiedy masz wągry i czy dużo ich masz oraz jak często przecierasz nos chusteczką? Pozdrawiam

Gość sibi
bo pudrujesz nos,stosujesz tyle matujących kremów,wągry powstają bo zatykasz pory,a skóra się broni

Gość illlonaa
no wiem, ze to jest bledne kolo, ale nie moge inaczej, nic tylko co chwile sie pudruje... troche zalosne, ale nie wiem jak moge miec "matowy" nos...Radziu a jaki masz sposob na pozbycie sie wagrow? Bo ja mam na nosie wlasnie i juz od dawna...

na wagry kup sobie takie plasterki, ktore sie nakleja na nos i sciaga razem z tym calym syfem...poszukaj na allegro, bo w sklepach chyba nie ma. a co do swiecacego nosa, to kup sobie taka baze matujaca sephory. u mnie trzyma sie ladnych kilka godzin, nawet jak na dworze jest tak upalnie, ze czlowiek caly plywa we wlasnym pocie :D

Gość Radziu
Cześć Illonaa! na wągry stoswałem domowe środki: nacierałem nosek jogurtem, kefirem, czasami połówką cytryny i zauważyłem, że po pewnym czasie przestały powracać i jest ok. A Ty jakie środki stosujesz i czy po nich wągry szybko powracają czy po dłuższym okresie czasu? Pozdrawiam.

Gość illlonaa
jak dotad stosowalam tylko maseczki oczyszczajace i toniki na wągry, ale nie pomagały zbytnio. w sumie tak dlugo jak bede sie ciagle pudrowac i stosowac kremy matujace, kremy tonujace wagry beda ciagle. Tylko najgorsze jest to, ze przez swiecacy sie co chwila nos, nie potrafie sie nie pudrowac. i juz nie wiem czy probowac ciagle jakies kosmetyki matujace czy udac sie juz do kosmetyczki lub dermatologa z tym problemem...

Gość spadająca gwiazdka 26
Kup sobie kolagen naturalny. Miałam taki sam problem, cera mieszana, rozszerzone pory na policzkach i czole, świecący sie nos po 20 minutach od nałożenia podkładu i pudru. Od ponad 3 tyg uzywam kolagenu rano i wieczorem i jestem w szoku! Cera jest piekna, rozjaśniona, matowa, idealnie gładka, pory zwęzone, nos sie nie swieci przez kilka godzin! Ostatnio bylam w odwiedzinach u rodzicow, mama nie mogla wyjsc z podziwu jaką mam piekna teraz cerę.

Gość illlonaa
no co mam robic - chyba myje twarz...

Gość środaa
kolagen? możesz wiecej o nim powiedziec?

Gość Radziu
Illonaa czy wągry masz na całym nosku czy tylko po bokach?