a ja wygrałem życie 0 Napisano Październik 30, 2008 "moja postawa się zmieni i one będą o mnie zabiegały " nawet jak się postawa zmieni i będziesz robił inne wrażenie to w środu będzie to samo a te co same zabiegają to przeważeni pewnie nie typ dla 30 letnie go prawiczka :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a ja wygrałem życie 0 Napisano Październik 30, 2008 czyli??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a ja wygrałem życie 0 Napisano Październik 30, 2008 a jak będziesz gotowy wszystkie ładne, wysokie czy jakie tam jeszcze mają być będą zajęte. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydal29 0 Napisano Październik 30, 2008 "Ja będę miał taką dziewczynę jaka mi odpowiada" Hehe, życzę powodzenia. Tylko żebyś się nie przeliczył. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a ja wygrałem życie 0 Napisano Październik 30, 2008 " Brązowe włosy, brązowe oczy, wlosy brązowe ponad szyję i grzywka, wzrost 180 cm, sylwetka nie za szczupła, ładny uśmiech, " chyba o czymś zapomniałeś... gumka trzymająca uszy :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a ja wygrałem życie 0 Napisano Październik 30, 2008 180 cm, przeciętna? normalna? :D dobre ale przynajmnije nie wymagasz mózgu więc powinno być łatwiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kapusta Napisano Październik 30, 2008 ja mam 180 m a to nie jest normalne ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kapusta Napisano Październik 30, 2008 sorry cm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a ja wygrałem życie 0 Napisano Październik 30, 2008 no wiesz :D przeciętna kobieta w Polsce ma około 170 cm :P 180 cm to wysoka a nie przeciętna :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydal29 0 Napisano Październik 30, 2008 "jak chodzi o mózg to powinna być szalona i zabawna" Szalona, pokręcona, emocjonalna i z poczuciem humoru. Mieszanka wybuchowa, więc uważaj. A te cechy często się łączą ze sobą. Tylko co zrobić, jak się takie pragnie. Albo sobie odpuścić, albo paść trupem z nadmiaru emocji :P. Bo trzecia opcja … jest abstrakcyjna, choć i tak człowiek głupio wierzy w nią. Taka mała dygresja z mojej strony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kapusta Napisano Październik 31, 2008 Ech panowie... zycze Wam zebyscie znalezli swoje kobitki, dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a ja wygrałem życie 0 Napisano Październik 31, 2008 " Chodzi mi o taką dziecinną w stylu "Pif Paf" taką co lubi się bawić " a ile lat ma mieć wybranka? bo w końcu dzieci, rodzina, stabilizacja, biały płotek, samochód, praca, drugie dziecko, trzecie, zero zabawy same obowiązki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rafaello 1977 Napisano Październik 31, 2008 To zapytaj się dziewczyn na forum ile 27 latek chce czekać na dziecko 4,5 roku i mają zamiar być tylko szalone i radosne "Pif Paf". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pierwszą w życiu randkę Napisano Październik 31, 2008 to powinieneś odbyć w wieku lat 16 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w gore - bo zabawne Napisano Październik 31, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KrzysztofZ Napisano Październik 31, 2008 Ludzi którzy na tym forum piszą "pierwszą swoją randkę powinieneś odbyć w wieku 16lat, teraz to już na pewno za późno" i/lub "na pewno jest coś z tobą nie tak i skoro już skończyłeś 25lat a nie miałeś nigdy dziewczyny na dłużej lub w ogóle nigdy, to jesteś absolutnie bez szans"... takich ludzi powinno się zabanować. Swoim głupim gadaniem tylko krzywdę wyrządzają. Zawsze nadzieja powinna umierać ostatnia bo ma niesamowitą moc sprawczą, a bez niej człowiek załamie się bardzo szybko. Więc miejcie nadzieje zawsze! Najwyżej przegracie. ale bez nadzieji przegracie na pewno. Dlatego warto! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ofe rma Napisano Październik 31, 2008 "Najwyżej przegracie. ale bez nadzieji przegracie na pewno. Dlatego warto!" bzdura. życie jest lepsze kiedy wiesz na co cię stać i nie spalasz się złudnymi nadziejami wystawiając się na kolejne porażki. bo pamiętajmy że frajer którego nikt nie chce kiedy narobi sobie nadziei i po raz kolejny "okaże się" że nic z tego nie wzruszy ramionami mówiąc "nie ta to następna". dla niego nie ma następnej tak jak i nie było poprzedniej. on musi przyjąć do wiadomości fakt że jest nikim. po raz kolejny zdać sobie z tego sprawę. dlatego właśnie lepiej dla niego żeby zapomniał i sam odpuścił. każdy okres mojego życia bez udziału kobiety o której bym myślał był dużo lepszy niż okresy z kobietami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kapusta Napisano Październik 31, 2008 Jasne oferma ! Najlepiej to zamknac sie w klatce przyczepic napis zycie mnie strasznie skrzywdzilo i ogolnie jest do bani a do kobiet przechodzacych obok strzelac z procy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ofe rma Napisano Październik 31, 2008 lepiej rzucać odchodami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomocnlca Św Mikolaja Napisano Październik 31, 2008 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3893424 anonimowo mozna narzekać ale anonimowo określić czego sie szuka już nie potrafią :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kapusta Napisano Październik 31, 2008 O to widze ze odkrywamy jakies dewiacje.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ofe rma Napisano Październik 31, 2008 jakieś duperele opowiadacie. a kogo ja mogę szukać. ja się modlę tylko o to żebym właśnie nie znalazł nikogo kto mi się spodoba. to jest horror, naprawdę. a już o charakterze to co ja mam powiedzieć. przecież nigdy nie byłem z żadną dziewczyną na tyle blisko żeby móc stwierdzić jaki ma charakter. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KrzysztofZ Napisano Październik 31, 2008 W takim razie ofe rmo, miłego bicia piany przez kolejne kilkaset wątków. Nawet czytanie tego już zbrzydło, w każdym poście piszesz to samo. Nie szkoda Ci czasu? Skoro już nie dajesz sobie szans na kontakt (jakikolwiek) z płcią przeciwną to co robisz na tym forum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ofe rma Napisano Październik 31, 2008 spoko. a które niby tematy na forum nie są powtarzalne? o kochankach, zdradach, randkach, miłości, rozstaniach itd itd. wszystko już było proszę pana. jak to powiedział ben akiba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ofe rma Napisano Październik 31, 2008 a jaki jest sens tego mojego pisania? a taki jakby jakiś facet bez nogi pisał o tym że trudno mu się żyje. wiadomo że od tego pisania noga nie odrośnie, wiadomo że w realnym życiu musi się jakoś "trzymać". no ale są miejsca i okoliczności gdzie może wyrzucić z siebie słowa "jestem żałosną kreaturą!!!!!". no i tak jest ze mną. zdaję sobie sprawę z tego, że moje życie jest przesrane. ale trudno. takie je mam i takie je przeżyje. poza tym spotykam tu ludzi których los jest podobny do mojego więc mam chociaż świadomość że nie jestem sam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uzix Napisano Październik 31, 2008 Zmartwie cie chlopie, ale takie cechy, jakie wymieniles, ma wiekszosc ludzi i nie sa one specjalnie pociagajace u kobiet. Najwazniejsza jest pewnosc siebie (ok, pracujesz nad tym), ale i poczucie humoru ( dystans do siebie), "zaczepnosc" jesli wiesz, co mam na mysli, no i intelekt :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uzix Napisano Październik 31, 2008 Samą dobrocia nic nie zdziałasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uzix Napisano Październik 31, 2008 Powiem wiecej, dobroć moze byc czyms negatywnym :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość byłam dla mojego mężą 1 Napisano Październik 31, 2008 dziewczyną ( ja miałam22 lata,a on 26 kiedy się poznaliśmy), jesteśmy 6 lat w związku, dopiero ostatnio wydało się,że nigdy nie miał dziewczyny(sexu), zawsze mówił,że nie rozmawia na te tematy, jest małomówny, nieśmiały, zawsze był dobry dla mnie,ale nie mam z nim takiego szalonego życia, ja jestem bardzo energiczna, niewyżyta,ale wierna, no i ostatnio dowiedziałam się,że chciał mnie zdradzić, bo chciał zobaczyć, jak to się kocha z inną kobietą, ma kompleksy z tym związane,że miał tylko z 1 sex(ja), ja żeniąc się z nim żeniłam się z rozsądku , a tu Ci masz i tak chce zdradzić jak każdy , nie polecam w 100 % na dobrego męża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uzix Napisano Październik 31, 2008 A rob jak chcesz, ale bedac dobrym czlowiekiem bedziesz tylko dobrym... kumplem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach