Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dodidek

czy w dni nie plodne mozna zajsc w ciaze?

Polecane posty

Gość olaaaaa ...ps
Witam . kochałam sie z chłopakiem tydzien po okresie czy mozna zajsc w ciąze nie wiem czy miałam dni płodne? pomuscie prosze.

Gość Onaion1992
Witam mam pytanko. O toż 5dni przed @ kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia, doszedł we mnie. 24 dostałam@ dodam że mam nie regularne m. W tym miesiącu dostałam wyszło 26 dzień

Gość Onaion1992
Czy możliwe mimo też że dostałam @ że mogę być w ciąży? Skoro mam nie regularny cykl? Proszę o odpowiedź

Gość maggie119412
Witam, 12.05 miałam miesiączkę, 17.05 współżyłam z chłopakiem (używaliśmy prezerwatywy, nie "doszedł" we mnie) poza tym według wyliczeń wychodzi, że były to dni niepłodne.. czy jest możliwość bym była w ciąży? Pozdrawiam Maggie

Gość gość
Witam wszystkich :) Mam nadzieję, że mi pomożecie się upewnić, czy możliwe, że jestem w ciąży... Razem z moim chłopakiem uprawialismy seks dwa dni przed okresem, czyli w 26 dniu cyklu, robilismy to bez zabezpieczenia, ale nie skończył we mnie... Okres dostałam normalnie, był bardzo obfity. W tamtym tygodniu zaczęłam mieć jakieś dziwne dolegliwości... Kłuje mnie w okolicach jajników i pochwy, mam pojedyncze skurcze, do tego jem jak wariatka. Od momentu poprzedniego okresu minęło już 30 dni, a cykl trwa zawsze 28. Czy jest taka możliwość, że jestem w ciąży? Oczywiście cieszyłabym się, ale nie jest to zbyt odpowiedni moment na dziecko , bo mam dopiero 18 lat. Pomóżcie!

Gość agiew
Jeśli dostałas okres to nie ma takiej możliwości, były to już dni płodne. Zacznij je sobie sama wyznaczać, poznasz swoje ciało, będziesz wiedzieć kiedy moze dojść do zapłodnienia a kiedy nie. Fajnym rozwiązaniem są testery na ślinę wielokrotnego użytku

Gość ipi90
Czy kochając się z chłopakiem 23 dnia cyklu mogłam zajść w ciąże? dodam że zabezpieczalismy się prezerwatywą i żadnych niespodzianek nie było jak zsunięcie czy pęknięcie. Mam nieregularne miesiączki czasem co miesiąc a czasem co 2 i 3 miesiące...

Gość gość
Ja w niepłodne wlasnie zaszlam w ciąże i to dwa razy