Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Łysy powiedział

Kącik wqrwinej twórczosci milosnej!

Polecane posty

Gość ajjajaj
ty chooyu yebany w 3 dupy zalany wypierdalaj na podlogę bo poczujesz moją nogę jestes nikim od dzis dla mnie twoją krwią swe ręce splamię twoje serce zjem ze smakiem siedząc na twych zwłokach okrakiem

Gość Pisio
Gdy szłem z piwem w reklamuwce Wczoraj koło jedenastej Coś błysnęło za śmietnikiem Delikatnie, potem jaśniej Gdy podeszłem nieco blirzej Zobaczyłem błysku powud Złoty był to Twuj japonek Niedawnego seksu dowud Ach Rzanetko moja luba Sie skurwiłaś za śmietnikiem Nie dziw się więc rze Cię sprałem Grorząc śmiercią z groźnym rykiem Nikt tu nie ma prawa wiedzieć Rze na dupie nie chcesz siedzieć I rze kiedy na mecz jadę Wiśle robić intifadę Ty się kurwisz z tym łebasem Ktury jest mi winny kasę Na osiedlu mam mieć mir Jak nie pasi daję w ryj Tutaj żądzi Jude Gang Koniec wiersza, idę spać

Pisio, nie dość, że masz ciekawe kolory ścian w domu, niesamowicie owłosiony brzucholek i fajnego fiuta to jeszcze rymować potrafisz :D zajebioza. już cię kocham ❤️ :* 🖐️

Gość Pisio
Myślałem, że tu mnie nie znajdziecie i że będę anonimowym Pisiem od wierszyka a tu się okazuje, że se laski skaczecie po wszystkich forach. +)

Gość naranara
Robaczek ty zdradliwa małpo...ponoc Łysego kochasz...o TY:D:D:D:D

czytam i kwicze xD i postanowilam tez dodac swoje 3 grosze :d taa daaam :P menelu zbutwialy teraz ci sie tylko stare dresy ostały jam odeszłą, rok już będzie... tobie po mnie pozostało tylko wzdęcie moja picza dziś gorąca JAK SAMO JĄDRO SŁOŃCA teraz możesz klękać, wzdychać, płakać lecz nie wepchniesz we mnie tego flaka!! mogę go tylko porównać d zdechłego mięczaka obwisły i chudy jest twój członek tak bardzo, ze mógłbyś skakać na bungee...razem z przywiązanym przez niego do siebie...balkonem :D lol xD

Gość hahaha ale się uśmiałam
:D:classic_cool:

już byłem w ogródku witałem się z gąska nagle chuj mnie strzelł bo było za wąsko nabrzmiałym penisem parłem niczym byk i znów chuj mnie strzelił bo paniena w ryk zdzira mi tu chlipie mały ledwo zipie jaja se rozsadze jak zaraz nie wsadze! z tego morał taki miejcie mniejsze ptaki :P

o kurewnie i 7 krasnoludach za siedmioma rzekami za siedmioma górami żyła sobie rura z siedmioma fagasami i chodź wzrostem byli nieduzi lubili jak brała do buzi na stołkach stawali ptaki wyjmowali zadzierała kiece i krzyczała lece od rana do zmroku nadstawiała kroku tak rznęli się uczciwie bardzo długo i szczęśliwie

obiecuje ostatni :P Mieciu - ty śmieciu! zdradziłeś mnie! nie kocham już cie długo mnie jebałeś lecz teraz przestałeś nie pamiętasz dziś jak groziłeś mi miećka dawaj dupy jak nie- won z chałupy! twoje zgniłe jaja ja żem ci lizała tyłka nadstawiała cyckami machała ptaka masowała i rowa lizała dzisiaj pusta w domu dawać nie mam komu mieciu- ty śmieciu zdradziłeś mnie a ja wciąż cie chce!

Gość naranara
hello hello :) no nie mam coś weny dzisiaj ale potem na banki coś stfffforze:P A tak w ogóle to gdzie nasz ukochany Łysy coooooooo?? łysy ostrzegam jak się nie pojawisz to masz wpierdol i wierszyk z dedykacją od nas wszystkich:P

Łysy olał nas woli palić grass my dla niego sie staramy uśmiechamy ,podziwiamy a on tego nie docenia jego zdanie sie nie zmienia choc jesteśmy napalone on ma na to wywalone nie zostaje nic innego jak wibrator kupić se lub paluszka mieć zwinnego a ty Łysy jeba* się ps. tylko się nie obrażaj Łysy :P

Wierszyk z dedykacją? O qrwa zacznę soie bać :P albo nie-nie zacznę bo łysy strachu nie zna :D to tak-wobraźcie sobie szybki bit...czujecie rytm? No to nawijam bardzo szybko i jednym ciągiem. Moje ty kochanie gdy cie brałem na tapczanie nawet nie wiedziałem jaką kurwe posuwałem huj ci pomogło udawanie szczerej gdy za plecami jebałaś sie z frajerem dupek jakich mało hujowe miał ciało co w nim widziałas ze dupy mu dałaś? Przeklinałem was oboje toczac z samym soba boje w koncu coś we mnie pęklo i rozpetalo sie to cale piekło Po leszczu jebanym teraz gdzieś przez psy dymanym zostało tylko wspomnienie co mu zrobiłem sam nie wiem podobno ktoś mu rece połamał i chuja na trzy czesci złamał podbił te pedalskie oczy i gdzieś sobie dumnie kroczy opowiadajac jak pognebił sqrwiela którego miał za przyjaciela tak to ja zrobilem i jaki dumny z tego byłem... ty sie opamietałaś i do mnie wrócić chciałaś ale pecha miałaś bo jakby to prosto powiedzieć zabić jak psa a za człowieka pójść siedzieć Nie. serdecznie cie pierdolę i na powrót nie pozwolę Huj ci w dupe i kotwica pusta czeka cie kaplica jeden nie chce drugi boi nikomu już nie dasz dupy swojej Sama kurwo tego chciałaś dlatego sama zostałaś. O żesz qrwasz ja pierdole ale mi to mroczne i smutne wyszło.... To ja wpisalem co miałem i spadam bo dzisiaj impreza z ziomkami sie zapowiada:D pozdro dla wszystkich i powodzenia w pisaniu ! elo!

o nieznajoma tak pięknie przez naturę obdarzona dumałem jak długo wzdychac będę nim Cię zdobędę i posiędę? dni płyną samotne, me oczy od łez wilgotne tak chciałem serce Ci dać i na zawsze z Tobą trwać. lecz niedostępna byłaś taka, dlatego znajdę innego rajskiego ptaka!

Gość zraniona piczka
Ty zaskrońcu niedojrzały Ty naplecie nie schodzący z pały Ty sisiorze cieniutki Tyś na klacie chudziutki Ty durna Pało Ruchać Ci sie zachcialo? A gdzie szacunek do mej osoby? Po co te wszystkie podchodY? Myslisz ze powiesz sory, tak wyszlo? No chyba sie nie myłes ! Nie daruje ci tego chuju niemyty idz sobie do jakiejs innej pyty Moze ona ci swą dupeczke zapożyczy a potem na twojej smierdzącej od spermy sofie się pobyczy nie, moj drogi zrobie ci taka renome że nikt cie nie zechce nikt Ci już twej meskiej dumy nie połechce! Ty niedojrzały powalony do potęgi entej chuju, PATATAJ! Powiem CI jedno SPIERDALAJ!

Gość sajaiklasa
hahahahah usmialam sie z poprzedniego ahahahahah

Ike, na to by wyglądało ;-) tylko obawiam się, ze stylistyką i konwencją trochę odstaję o grona w tym temacie, więc nie wiem, czy mam twórczość kontynuować ;-)

pola jest dobrze dobrze jest:D słownictwo tylko poćwicz:D

Gość naranara
PATATAJ....no kooorva padłam.....:D:D:D:D:D

Gość naranara
Łysy poleci na impreze z ziomalami i nas zdradzi wszystkie...ehhh łysy zobaczysz zemsta bedzie słodka:P

Naranara-ja tu jeszcze jstem-impra wieczorem :P Głownie towarzystwo meskie-czas z chłopakami master reset resztek mózgu przprowadzić i dymkniem troche się ukadzic :D Ciekawe jest na kafe zycie, jakieś problemy, czyjeś tycie ale tam też jest świat jak powiedział kiedyś brat trzeba wyjsc do ludzi gdy nam sie nudzi :D Trzymcie sie a jakies wiersze jutro wrzuce bo czuję ze bede mial wenę :D

Gość silesja siljea
patataj- hahahahahahahahah sikam :D

Mój łysy szedł laskiem i dyndał kutaskiem wnet przylazła wiewiórka : mogę polizać ci piórka łysy zdziwko: jakie pióra ? tam za lasem czeka fura chodź ze mną ruda wiewióro wsadzę ci w dupę moje pióro gdy poczujesz tą wielkość mojego olbrzymka w moim bmw będzie już niezła zadymka . suche, ale nie mam weny :o 🖐️