Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziara23

milosc, kiedy przychodzi?

Polecane posty

Gość madziara23

czy milosc moze przyjsc po dluzszym czasie czy raczej juz nie przyjdzie jesli nie bylo jej na poczatku? a nawet jak ludzie sa juz ze soba dluzszy czas np kilka miesiecy lub lat to czy moze przyjsc jesli jej nie bylo wczesniej a byli ze soba?

Gość maly ksiaze
kolejna nieszczęśliwa mężatka ?:D

może, może ;) zwyczajnie może się pojawic taka sytuacja, w której ujawni się ta cecha Twojego faceta lub Twoja, która poruszy "Tę strunę" i poczujesz... ;)

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Oj.. ja myśle, że przyjdzie :) Hmmm jak ludzie sa długo ze sobą, przezywaja dobre i złe chwile to miłośc przychodzi... troche tak jak z rordzina wiesz.. kochasz brata własciwie tylko dlatego, ze jest twoim bratem heh ze z nim mieszkasz i łaczą was wspolne zdarzenia itd... tak mi sie zdaje :)

Gość madziara23
a czy wam lub waszym znajomym zdarzylo sie tak ze dopiero po dluzszym czasie milosc przyszla?

:( nie wiem czy mogłabym byc z kims kogo nie kocham. nie znam sie bo nigdy nie byłam w takie sytuacji ale wydaje mi isę ze ta miłość już nie przyjdzie. ze to tylko przyzwyczajenie, przywiazanie. niemniej jednak żecze powodzenia, i zeby ona jednak przyszła;)

Czekanie na cos co sie ma narodzic ... okropne ... Albo jest ta iskra co rozpala serca albo jej nie ma ...

Gość a czym dla ciebie jest
miłość? Może po prostu nie zdajesz sobie sprawy, że kochasz? I zrozumiesz dopiero wtedy, gdy go stracisz... Może wyobrażasz sobie, że to muszą być jakieś fajerwerki, albo co? A może to spokojna miłość rodząca się z przyjaźni? Zadaj sobie pytanie czego własciwie oczekujesz po miłości

Gość tammarra
Taka milosc, ktora przychodzi z czasem to raczej przyjazn i przywiazanie niz namietnosc miedzy kobieta i mezczyzna. A chyba nie o to Ci chodzi autorko?

Gość pół
Farba - Kiedy Miłość Zagubiłes swoje serce nie pamietasz jak to jest cieszyć się z najmniejszych przyjemności życie mamy tylko jedno wykorzystuj każdą chwilę by dać wiecej siebie innym Zapamomniałes o tym co najważniejsze jest tylko miłość dla niej warto rodzić się i życ tylko ona tyle siły daje nam tyle wiary by pokonać zło by pokonać w sobie strach Wydaje ci sie wszystko szare wokól siebie widzisz tylko zło a nie zauwazasz piękna ciągle gonisz idealy których nie ma czuje sie rozczarowany Zapamomniałes o tym co najważniejsze jest tylko miłość dla niej warto rodzić się i życ tylko ona tyle siły daje nam tyle wiary by pokonać zło by pokonać w sobie strach kiedy miłość kiedy milość miłosc w nas kiedy miłość w nas kiedy w nas jest miłość tyle w nas jest wiary tyle szczęścia kiedy miłość kiedy miłość miłość w nas kiedy miłość w nas rozpoznasz marzenia rodzą sie wspomnienia najpiękniejsze kiedy miłość kiedy miłość miłość w nas kiedy miłość w nas kiedy w nas jest miłość tyle w nas jest wiary tyle szczęścia kiedy miłość kiedy miłość miłość w nas kiedy miłość w nas kiedy miłość w nas kiedy miłość w nas

Gość Dwukrotnie porzucona przez K
uważam,że nie,jeśli nie zaiskrzyło na początku to nie ma się co łudzić,że może z czasem...:o nikogo nie można zmusić do miłości,albo się kocha albo to tylko sympatia,przywiązanie czy co tam innego :o

Gość Madziara23
:(((

miłośc nie przychodzi na samym początku - przez pierwszy okres jest fascynacja, pożądanie, zauroczenie ... , czyli właśnie ta iskra(choć ludzie często ją mylą z miłością), która według mnie musi sie pojawić. Miłość przychodzi z czasem, ale są pewne granice - jeśli sie nie pojawi większe uczucie przez ... no powiedzmy kilka miesięcy, rok, to według mnie nie ma na co liczyć, że się "kiedyś, w jakiejś tam przyszości zacznie kochać tę osobę". Mogą się pojawiać pewnie inne rzeczy typu przyzwyczajenie, przyjaźń, przywiązanie ..., ale nie ta typowa miłość, która powinna łączyć kobietę i mężczyznę, którzy mają być dla siebie partnerami i kochankami ...

Gość gość
Sory że dopiero w 2013, ale lepiej późno niż wcale. Mam 12 lat i mój kolega z koleżanką też mają po 12/13. Była taka sytuacja. Zaczęło się od spotkań i gier w butelkę. Nagle ktoś rzucił wyzwyanie żeby oni ze sobą chodzili. Po jakimś czasie on się w niej zakochał, a ona kochała innego i z nim zerwała no cóz tak to bywa. A jak to było z tym innym? (Zaczęło się we wrześniu 2012). On się w niej zakochał i miał nadzieję, że ona to odwzajemni (wiedziała o tym). Kochał ją przez cały czas aż w pewnym momencie mu się odwidziało, ale ona się w nim zabujała.