Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

N.B Femme

Bardzo proszę o pomoc

Polecane posty

Moja mama chce mnie dziś wyrzucić z domu słysze to już od ponad dwóch dostała swoich ataków złości miałam z nią załatwić sprawy rodzinne ona sie wkurzyła i nigdzie nie pojechałam przeze mnie przepadło rodzinne na mnie i moją siostre młodszą. Problem w tym ze ucze sie zaocznie w liceum bo miałam wypadek przez który nie skończyłam zawodówki nigdzie nie moge znalesc pracy jestem nazywana w domu pustakiem nierobem pasozytem a czasami nawet dziwka bo spałam u swojego chłopaka mam 20 lat co robić jest mi przykro!! prosze o rade ...

Gość hanka z bielska
Idz na studia - akademik

Gość moja kolezanke tez mama
wyrzucila jak skonczyla 18 lat, a uczyla sie w dziennym LO... No coz, bez komentarza. Chyba lepiej odejsc, bo taka atmosfera zdrowa nie jest :O

a gdzie jest mowa o jakims "chlopaku"? ;)

on mieeszka z rodzicam,i siostra jej chłopakiem, bratem i babka w trzech pokojach babka spi z rodzicami siostra z chłopakiem a moj chłopak z bratem w jednym pokoju

przepros mame. jest na Ciebie wsciekła za Twoja lekkomyslnośc. Pewnie jej przejdzie gniew do wieczora

ona rzuciła mi worek na śmieci w twarz i kazała sie spakować wieczorem mam zniknąć bo nie bedzie mnie utrzymywać kazala mi zdychac pod plotem i gowno ja obchodzi co sie ze mna stanie

Gość dedwwwwew
nie martw sie matka nie moze ot tak wyrzucic cie z domu :) w koncu jestes tam zameldowana wrazie czego jak cie wyrzyci i nie zechce wpuscic dzwonisz na policje oni przyjada i bedzie musiala cie wpuscic :) Tak wiec nocleg masz gwarantowany gorzej z jedzeniem bo tego dawac ci nie musi . Chociaz jak przestanie to mozesz ja pozwac o alimenty w koncu jestes mloda i sie uczysz ma obowiazek łozenia na ciebie do 26 roku zycia :)

taaa... a kto chcialby z wlasnej woli mieszkac z taka matka pod jednym dachem, nawet jakby miala do tego prawo? :O

ja to gowno obchodzi teraz raz mnie wyrzuciła to tato mnie znalazł i kazał wracac do domu ja innym czasami zazdrosze jak fajnie maja w domu rodzice pozwalaja chodzic na dyskoteki i takie tam a ja nawet nie moge kolezanki przyprowadzic bo matka mowi ze bedzie nam szperac po rzeczach jest mi przykro moja matka jest dziwna i wredna

przeproś Mamę za zaistniałą sytuację poproś by Ci dała czas na znalezienie czegoś (pracy, lokum) dajcie sobie wzajemnie szansę na kompromisowe wyjście bądź dzielna pozdrawiam

gdybym tylko znalazła prace to by było ok nawet do sprzatania ulic czy kibli nie chcieli mnie przyjać

Gość powinien
to, iz twoja matka nie jest zrownowazona psychicznie nie znaczy, ze musisz sie wyniesc z domu. atmosfera kiepska....ale nie mozesz mieszkac pod mostem:( schodz jej z drogi az minie zlosc no i przepros dziewczyno:) swoja droga gdybym byla blisko, kopnelabym twoja starsza centralnie w dupe. sama jestem matka i nie wyobrazam sobie takiego zachowania w stosunku do wlasnych dzieci:( a bedac na twoim miejscu kto wie, czy nie wyladawalabym na policji z takim problemem, oczywiscie najpierw informujac mamusie o moich zamiarach:D

wiesz ja bym na Twoimmiejscu pogadala z chlopakiem znalazla prace i wspolnieprubowala cos wynajac.nie chciala bym zyc w takim domu i w takiej atmosferze

poszłam na przystanek bo akurat jechała przeprosiłam ja a ona obrzucała mnie przy ludziach powiedziala ze "ja juz podjełam decyzje i nie mam zamiaru jej zmieniać" wynoś sie z domu bo nie chce na ciebie zap*******ć!

Gość powinien
"mamusie" mialo byc:D

porozmawiaj więc szczerze z Tatą jaka jest sytuacja niech da Ci szansę coś znaleźć ale na to potrzebny jest czas

miałam takie plany z chłopakiem ze cos wynajmiemy ale ja tez chce zarabiac i pomagac mu abysmy razem dali rade

tak jak pisalam ja bymwyjechala.sama chce takzrobic za rok.chcemy wyjechac z narzeczonymi tam cos zarobic zeby nie trzeba bylo sie prosic.co Ci szkodzi sprobowac

dałam full ogłoszeń wszedziei nie mam szczescia jakoś nikt sie nie odezwał. CZASAMI SIE ZASTANAWIAM CZY MAMA MNIE KOCHA NAPRAWDE NIGDY MI TEGO NIE POWIEDZIALA JEST MI TAK ZLE ZE NIE MOGE POWSTRZYMAC ŁEZ I PRZYKRO