Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zochazpodgorza

ktoraś z Was zaszła przez stosunek przerywany?

Polecane posty

Gość zochazpodgorza

Gość zochazpodgorza
no jest tu osoba która zaszła mając takiego pecha?

Gość znam wiele takich par
teraz mają dziecko....stosunek przerywany to ŻADNA metoda antykoncepcji,lepiej nie ryzykować:o

Gość zochazpodgorza
ale ejsil patrner nie konczy w pochwie to jak mozna zajsc.? Przez śluz jest małe prawdopodobienstwo

Gość stosunek przerywany
w gumce??!! :D I jeszcze powiedz, ze lykasz tabletki i masz spirale :D My stosujemy w dni plodne przerywany. Jak dotad nie zaszlam :P

Sama sobie odpowiedziałaś. " Przez śluz jest małe prawdopodobieństwo".Małe nie znaczy żadne.

Gość Ja ja miałam taki przypadek
ja zaszłam przez stosunek analny z synkiem ma teraz 3 latka no i ostatnio zaliczyliśmy wpadkę jak mu zrobiłam loda i połknełam jestem teraz w 3 m-cu ciąży:) co prawda to nie stosunek przerywany ale strzeżcie się!!!

Dodam, że ja też podczas płodnych "zażywałam" przerywańca ale u nas wówczas ciąża nie byłaby tragedią. Znam natomiast parę, która tylko raz zdecydowała się podczas płodnych na przerywańca, ich synek ma już rok ;)

Gość zochazpodgorza
jak w płodne.?

Gość zochazpodgorza
a jesli partner wlozył mi na moment i przesunal 2razy w pochwie, to jest szansa na ciaze? :(:(:(

Gość blackcat
znam kilka takich par - a te co nie zaszły to albo mają dużo szcześcia albo ogólnie mają problem z płodnościa i powinny sie przebadać :o Stosunek przerywany to nie metoda antykoncepcji :o Po za tym co to za przyjemność przerywać w najlepszym momencie :o

W dni płodne czyli wtedy, kiedy jest ryzyko ciąży (śluz z choćby 1 z cech: przejrzysty, rozciągliwy, wodnisty, śliski, mokry).

Gość kksdj
Ja nie zaszłam. 4 lata już mijają. Jak zajdę tragedii nie będzie.

nie wiem ..ale po 6 latach takiej niby antykoncepcji :D:D bylo ups a juz nie chcieli miec dzieci jak dla mnie to zadna antykoncepca i jeszcze jaki stres dla faceta ze musi sie skupic na czyms innym niz przyjemnosc podczas kochania O

Gość zochazpodgorza
ja pytam nie po to aby tak robić, tylko zeby sie dowiedziec czy moge byc w ciazy ;( nie myslałam wtedy :( juz mam tabletki od dzis , ale moze za pozno

Gość Ja tak robie od 3lat
I w ciaze jeszcze nie zaszlam. Prawie z kazdym facetem tak bylo i nigdy nie mialam problemow. Wazne jest jaki jest facet, czy zna sie na rzeczy i czy ma refleks...

Gość zochazpodgorza
dosłownie 5 sekunD trwało to jak mi włozył:(

Refleks nie ma tu nic do rzeczy, bo zdolne do zapłodnienia plemniki mogą znaleźć się w płynie wydzielanym PRZED wytryskiem a nie w spermie, kiedy facet nie zdąży wyciągnąć, że tak się wyrażę.Zakłada się, że blisko 20% mężczyzn wydziela żywe i zdolne do zapłodnienia plemniki wraz z preejakulatem. Dlatego jednym będzie się udawało non stop a innym tylko do czasu ;)

Gość zochazpodgorza
to myslicie ze zaszłam? :( bolą mnie cycki na okres, 24ego powinnam miec:(

Gość kksdj
myślę że to stres, a nie ciąża mi ze stresu czasem i 3 tygodnie się spóźnia

Gość zochazpodgorza
a nie, jutro powinnam miec:( a brzuch mnie nie boli

Gość Yeovil
Stosunek przerywany to żadne zabezpieczenie i żadna pewność a jak wyjdzie za późno?

Gość Ja tak robie od 3lat
Ngalka- ja tak robie caly czas...teoretycznie jest prawda to co mowisz. W praktyce jest to troche inaczej, zeby jakis plemnik dostal sie tam gdzie trzeba to musi byc prawie cud. I jak to moze byc mozliwe skoro wytrysk caly wystepuje na zewnatrz...? to naprawde zalezy od faceta, jak wyciagnie w pore to nie ma ryzyka.

Jak napisałam - znam parę, która tak zaszła.I jak napisałam również - ma to niewiele wspólnego z refleksem bo preejakulat wydzielany jest podczas całego stosunku. Tam nie muszą ale mogą znajdować się żywe i zdolne do zapłodnienia plemniki.Cudem też bym tego nie nazwała, bo jak jest wysoce płodny śluz to takie plemniki aktywują się w śluzie od godziny do dwóch i pędzą do jajowod, gdzie poczekają na jajeczko.

malo kto wie o wytrysku przedwczesnym i albo niewie albo udaje ze jest gloopi ehehehhe :D

Gość danaaaaaaa
a jeśli preejakulat znalazł się ew. w okolicach łechtaczki? nie wiem czy nie został starty o pościel lub ciało :P i poprzedni stosunek miał miejsce dzien wczesniej, a podobno w preejakulacie są plemniki z poprzedniego wytrysku.