Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nerwuseek

Po slubie prawdopodobnie zdradza mnie z przyjaciollka

Polecane posty

Powiem Wam, że początkowo ja też zaangażowałam się w tą historię. Lecz jak przyszedł wątek hotelowy, to dała sobie spokój :/ Bujdy i tyle.

Gość haaaaaalołin
i co tam nerwusek u ciebie?

Gość a lipton
Prowokacja i tyle komp wlaczony cala nc byl dzis tez zero jej/go na gg... poleciala laska w c.h.u.j.a. i tyle....A wy sie przejmujecie.....

Gość nowa w szkole
a w ogole jak po spotkaniu z tesciowa?

Gość no i autorka
przygotowuje się do szkoły hehehe i już zapomniała o swojej prowokacji żałosne tak kłamać. wolałabym żeby jednak to była prawda. mam nadzieję, że w przyszłości będzie się zmagać z tym problemem. nienawidzę ludzi, którzy grają na uczuciach innych.

Gość ewrybody shałt
dokladnie.tez mam taka nadzieje popie.r.do.lo,na gowniara

Gość uśkaa
I jak po spotkaniu z teściowa - pewnie się upłakała po pachy jaki to jej synalek biedny i nieszczęśliwy bez Ciebie? Jak sie czujesz, masz jakieś plany? I co na to twoja rodzina, wspiera Cię?

Gość i jak
uhuhuhu

Gość jutro pierwsza klasówka.... he

Gość na rozowiotko
up up up

Gość a ja myślę że są 2 możliwości
albo ktos zrobił sobie głupi żart albo ona zeszła się ze swoim męzulkiem...przecież nie napisze, ze pozwoliła mu wrócić...

Gość zaraz zwymiotuje
lzesz jak pies bura suko

Gość kupa romana
to po co tak klamiesz??? widze ze jestes w tej chwili na gg szkolki dzis nie ma???? Zycze ci zeby to spotkalo cie naprawde moze to cie czegos nauczy

Gość kkkkkkkk
czesc Nerwusek! a ja Ci wierze! Twoj maz mial opis na gg : kochanie to sa czary! to do Ciebie?

Gość ol dir god
wiesz nerwusek gadalam na gg z twoim mezem z pol god\iny temu i wspolczuje mu naprawde on nawet nie wie o co chodzi jesli chcesz wkleje te rozmowe i zobaczymy ok>>>?????

Gość kkkkkkkk
wklej, zobaczymy;/ mopze cos poradzimy! trzymaj si eNerwusek!

chyba kazdy kto zdradza potrafi sie wyprzec, ale co was to interesuje, nie pisalam tu dlugo, a wy wciaz debatujecie. nikt mi nie musi wierzyc i tyle. i tak najgorsze juz za mna:(

Gość hej nerwusku
mozesz napisać co sie dzieje? Rozmawiałaś z tą drugą? Z mężem? Czy dalej twierdzi że padł ofiarą tamtej? Jak sobie radzisz?

nie rozmawiam z nikim, probuje sie pozbierac. chyba sprzedam to mieszkanie, za duzo w nim wspomnien, ktore mnie przytlaczaja. wszystko razem planowalismy, nawet glupia lazienke, on jest wszedzie, gdzie spojrze tam sa wspomnienia, dlatego chce sprzedac to mieszkanie. mam nadzieje, ze szybko je ktos kupi..

Gość jak jesteś z Łodzi
to ja chętnie je kupię

Gość ollllllllllla
no i jak tam autorko? trzymasz się jakoś?

Gość zdradzonaona
ja wierze autorce gdym przedstawila Wam swoja \"historie\" zdrady meza tez mielibyscie watpliwosci co do prawdziwosci pewnych zdarzen a jednak to sie dzialo naprawde i takiej traumy sie nie zapomni jestem nadal z nim ale nie wiem ile teraz jest prawdy w tym moim zyciu a ile klamstw ja juz w to nie wnikam nie obchodzi mnie to wiem ze odejde jak stane na nogi on sie zmienil jest taki jak przed zdrada ale ja jestem juz inna osoba po jego zdradzie i nie widze przyszlosci ani z nim ani w tym zwiazku pewnego dnia odejde bez slowa a ten dzien sie jest juz blisko bo coraz mniej kocham i zginely gdzies rozowe okulary widze wszystko przez lupe a on sie stara stara stara by bylo jak dawniej JUZ NIE

Gość będzie coś dalej
??

a co ma byc? nikt i tak nie wierzy..wiec byloby bez sensu bym dalej pisala co sie dzieje. dzieki co niektorym za cieple slowa.

Gość 1111111111122222222222
1

Gość sc-l
nerwusku, nie przejmuj sie tak wszystkimi. jest kilka osob, ktore bardzo Cie wspieraja i to dla nich pisz co sie u Ciebie dzieje, a na pewno bedziesz miala wsparcie. trzymaj sie cieplutko