Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwerty182

co robicie w nocy jak spac nie mozecie???????????

Polecane posty

Gość Grzejnick
kciukiem, to weź przynieś mi też, bo jestem po jednym, w lodowce mam jeszcze jednego, a tak myślę że i to bedzie mało :o

Gość Grzejnick
hejas jaluś! jak tam zdrówko, podobnoż teraz na erotycznym można cię spotkać, nieźle tam kozaczysz :)

Gość Andrzej L.
Myślę o polu.

Gość Grzejnick
nie no, spoko, nie mój burdel, kabel.. chodzi o to, ze takie picie do monitora czy lustra źle się mi kojarzy :o są lepsze sposoby na spanie

no to jestesmy w tej samej sytuacji;/ ja wlasnie otworzylam drugie bylam u tescowej na dole po 4 fajki grosza przy duszy nie mam i mam tylko nadzieje ze moje kochanie wczesniej dzis z roboty wroci bo wzial ostatnie pieniadze na cus do kompa a ma przy okazji tez pensyjke dostac:) no i juz napisalam eske ze kolejne 2 ma mi przywiezc:):)

Gość Grzejnick
ee, kabel, to ty normalnie świenty jesteś, powinieneś zostać ksiendzem :o a fajnie to tak spoglądać na świat tak zupełnie na trzeźwo ?

z tym piciem do lustra mowi sie o picu prosto z kieliszka ...drinka traktuje instrumentalnie jak ty piwo wiec nie musze miec towarzystwa a z kieliszka nie pije wogole

Gość Grzejnick
w sumie racja :o za dużo piją kurna podziwiam Cię w sumie, chociaż nie dowierzam i tak w tą twoją wzorowość

Gość Grzejnick
a so na ten przykład uszczknąć? :o

nie musisz dowierzać :)..nie mam powodu by pisać nieprawde nic nikt o mnie nie wie :) ja o sobie na necie nic nie mowie i nikogo nie pytam wiec stac mnie na odrobine szczerosci :)

Gość Grzejnick
spoko, bez obaw, po prostu chciałam wiedzieć :o

gram na telefonie. najczęściej w jakieś gry typu zbijanie kolorowych kulek i takie tam ... żeby zmęczyć oczy.