Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość in italiano

parliamo in italiano?? kto mówi po włosku??

Polecane posty

Gość a proposito di Zelig
Czysta.. :) sto parlando di uno spettacolo dove ci prendono in giro. vabbe non fa niente

Gość prosba do czystej wyborowej
przetlumacz mi ten tekst na włoski Jak minęła sobota? Czy kiedyś jeszcze się spotkamy ?Miło spędziłes czas z przyjaciółmi ? Poznałes kogos ? Czesciej dawaj znać czy zyjesz,tęsknie,pozdrawiam

to dla mojego włocha,zdziwi się ,że pisze po włosku,hihih

bardzo proszę,przetłumacz ,dzieki z gory:****

Jak minęła sobota? Czy kiedyś jeszcze się spotkamy ?Miło spędziłes czas z przyjaciółmi ? Poznałes kogos ? Czesciej dawaj znać czy zyjesz,tęsknie,pozdrawiam Come ti e passato il sabato? Ci incontreremo ancora? Hai passato bene il tempo con gli amici? Hai incontrato qualcuno o qualcuna? fammi sapere piu spesso come vadano le cose da te. mi manchi molto. ti saluto.

dziekuje,ale sie zdziwi:D slicznie Cię pozdrawiam:)

a proposito di Zelig----il programma "zelig" non lo guardo per niente quindi non sapevo che esistesse la parte dove prendevano in giro il nostro cinema. scusa.

Gość w temacie jest ewidentnie błąd
błąd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ślepe kiszki!

Milano,ale aktualnie jest w Szwajcarii-tam pracuje jeszcze raz dziekuje

in italiano ---no troche mi przykro. bo wlochy choc maja swoje wady to jednak to ladny kraj i wart zwiedzenia, cos, zwiazki na odleglosc nie jest to latwa sprawa, ale nie zalezy to od kraju tylko wogole od zycia. Szkoda wiec, ze twoj maz tak nie lubi Italii. My na szczescie z moim mezem nie mamy jakis takich punktow w ktorych on by cos strasznie nienawidzil. co najwyzej roznimi sie gustami muzycznymi.

Nie ma zadnego bledu w temacie

Gość in italiano
kiedyś na pewno wezmę go do Włoch bo on wie jak kocham ten kraj... zresztą sam czasem nabąknie że chce tam jechać zobaczyć co mi się tam tak podoba:) njwyżej poględzi mi trochę:) no ale kto jak nie ja sobie z nim da radę:P

Gość in italiano
czysta:) a skąd jesteś z Polski???

Gość in italiano
a proposito di Zelig :) pamiętam oglądałam go parę lat temu:) teraz pozostało mi tylko oglądanie na stronce Rai seriali:) bo niestety nie odbieram żadnego włoskiego programu... :(

Ja program Zelig ogladalam gdy wystepowala w niej Michelle Hunziker. Potem jak zmieniili ja na inna to jakos przestalam ogladac ten program. + Obecnie malo ogladam wloskiej tv. Chyba, ze sky (wloska satelita czy cos w tym stylu). Niedlugo tez beda wybory Miss Italia wiec i pewnie na to rzuce okiem:)))

in italiano... Na youtube pelno tego. Wystarczy wpisac Zelig.

Gość in italiano
ja jestem z podkarpacia... a we Wrocławiu a dokłądniej w Strzegomiu miałam bardzo dobrą przyjaciółkę we Włoszech:) też tak myślę że jak zobaczy ten piękny ktaj to się zakocha jak i ja :)

Gość in italiano
ooo tak Camera Cafe:P dają tam czadu :P

Moi rodzice jak przyjechali mnie odwiedzic tez sie zakochali w tym kraju:)) Wczesniej to tak sceptycznie sie o nim wypowiadali, tez glownie kojarzyl im sie z "makaronami" a jak posmakowali kuchnie, polazili po wloskich miasteczkack, poogladali zabytki i wogole to wracac nie chcieli. przedluzali nawet pobyt.

Gość in italiano
wogóle Italia 1 to najlepszy kanał:) pamiętam jak myłąm gary po obiedzie i oglądałam sobie tasiemca "Beautuful" (tylko się nie śmiejcie) a e odcinki ktore widziałam 4 lata temu tam teraz dopiero są w Polsce:)

Za duzo jest stereotypow po obu stronach

Gość in italiano
a to kuchnia włska już zdobyła serce mojego męża no a jak się mówi przez żołądek do serca:P jak mu ostatnio zrobiłam paste z cukinią to sam przez cały dzień wciął pół kg makaronu:P

Beatuful to chyba jest na Canale 5. Tasiemce to specjalnosc mojej tesciowej. Jej ulubiony serial to Centovetrine i Incantesimo. Najlepsza zabawa jest jak ona siedzi i oglada tten serial a wchodzi moj maz i zaczyna parodiowac te tragiczno-komiczne wypowiedzi aktorow. Normalnie padam wtedy ze smiechu:))