Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szmutna

WŁAŚNIE ROZSTAŁAM SIE Z FACETEM PO 4 LATACH

Polecane posty

Gość szmutna

jak w temacie i mam strasznego dola ... :(

Gość kropeczka ..............
dlaczego się roztaliscie... ja też uciekam od mojego i nie jestem smutna:) tylko zmęczona

Gość hmmmm jakis powod
powazny ? pewnie tak, potrzebujesz wygadania sie... napisz co sie stalo..

Gość mój tez mnie olał dzis
chyba już na zawsze i to na gg mnie olał facet co ma 24 lata płakac mi sie chce

Gość hmmmm jakis powod
wiek nie ma nic do rzeczy..... w zadnej kwestii..

Gość szmutna
nie układało sie ostatnio, byly kryzysy i to coraz czestsze... coraz mniej czasu razem spedzalismy a jak juz to bylo tak nijak :( ostatnio poklocilismy sie no i dzisiaj skonczylo sie to wszystko wielka awantura niestety :( myslalam ze bedzie mi w miare ok ale minela zaledwie godzIna a juz mi sie ryczec chce :(((((((((

Gość weronika bambuła
zazdroszczę naprawdę do mnie się mój doczepił a chciałabym być wolna

Gość szmutna
w sumie to juz myslalam nie raz o tym od pewnego czasu ale wydawalo mi sie ze inaczej bedzie a teraz poprostu czuje sie jakby mi ktos odcial jakas czesc ciala ... wiem ze pewnie z czasem bedzie lepiej ale w tej chwili mam ochote siegnac po telefon i ...

mój mnie olał bo dowiedziałam sie przez przypadek ze ma konto na portalu erotycznym spytałam go po co to mnie zablkował na gg i napisał ze juz nic ode mnie nei chce i nie bde go szpiegowac chociaz ja go nie szpiegowałam , nie sprawdzałąm komórki kieszeni nie kazałam koelzankom sledzic nie dzwoniłam co minute, najgorsze jest to ze boje sie ze moge byc z nim w ciąży a na zrobienie testu jest za wczesnie

Gość gkfkkdddkdk
Ja wolny do wzięcia?

Gość bez przesady......
przypadki sa cudowne.... jaki to byl przypadek ze sie dowiedzials??

Gość szmutna
mysle, ze u was na tym sie nie skonczy bo przez gg sie nie zalatwia takich spraw... u mnie to juz naprawde koniec k... nie wierze w to!!!!

Gość szmutna
najgorsze jest to ze juz nie pamietam jak to jest byc samej :( wydaje mi sie ze od zawsze bylismy razem

Gość abchjsk
ja niedawno rozstałem sie z dziewczyna po prawie 5 latach. Byly kryzysy i po kolejnym ona mi powiedziala, ze kogos sobie znalazla.. Wstretne uczucie..

hej szmutna doskonale cie rozumiem jestem w tej samej sytuacji i moze choc ty mnie zrozumiesz .. prosze napisz vishaferoh@gmail.com... moze dwie kobietki w podobnej sytuacji moga sobie jakos pomoc bo nam bedzie zalezec

Gość szmutna
ja nie mam nikogo innego choc chyba tak byloby mi latwiej :(

Gość tiffannycompany
no to witaj w klubie kochana. ja dzis definitywnie sie z nim rozstalam, mimo ze widmo rozstania pojawialo sie juz od dawna. u mnie w pazdzierniku bylyby 4 lata :(( on mieszka w tym miescie gdzie studiuje, a sam studiuje w innym. nie wiem jak to bedzie jak wroce na uczelnie. dziwnie bedzie..... coz moj zwiazek skonczyl sie przez telefon... nie chcal przyjechac do mnie, ale za to wolal pojsc na wieczor kawalerski do kumpla. a przyjechac do mnie dopiero jutro. stwierdzialam ze jutro nie bedzie mial po co przyjezdzac............. tez mi jest smutno. dzis caly dzien placze. moze przejdzie. ale to byl dla mnie najdluzszy zwiazek jaki mialam....

Gość szmutna
visha a Ty dawno sie rozstalas ze swoim? wiem ze zycie toczy sie dalej ale na chwile obecna jestem zalamana, nie wiem czy mam plakac czy krzyczec ....

Gość szmutna
ja tez nigdy nie bylam z nikim tak dlugo i to chyba jest najgorsze, on juz to przezyl nie raz wiec pewnie jest mu latwiej i pewnie sie cieszy bo w koncu ma samowolke i nikt go nie ogranicza :( a ja jestem sama zuipelnie sama ..............

Gość szmutna
tiffany mysle ze na tym sie nie skonczy, ja juz nie raz przerabialam tego typu akcje i zrywania przez telefon tez kilka razy po czym zawsze wszystko sie ukladalo... tym razem to juz definitywny koniec, nie wiem co bardziej boli czy to ze to juz koniec czy to w jakiej atmosferze sie to skonczylo choc pewnie sama jestem temu winna :o

wpisałam sobie w google jego nick bo mowił ze ma konto na fotce i chciałam je znalezc a zamiast tego wyswietliły mi sie jakies ogłoszenia erotyczne sprwadziłam i to on bo ma tam foto pisze ze szuka dojrzałes kobiety po 30 na sex ze jesli szuka kochanka to go znalazła i ze liczy sie dobra zabawa. zapytałam go o ten profil i czy ze mną tez sie liczy tylko dobra zabawa i czego on tak naprawde chce ode mnie to powiedział ze juz niczego ze nie chce byc szpiegowany i mnie zablokowął na gg nagrałam mu sie na poczte głosową na nk wiadomosc zostawiłam i na fotce

Gość tiffannycompany
nie jestes sama. :) wiem ze to smutne ale trzeba wziac sie w garsc. nie wyobrazam sobie jak to bedzie bez niego. bo byly plany, ale coz. skonczylo sie. wkurza mnie ze on nic sobie z tego nie robi. potem wyslal mmi smsa: TO JUZ DEFINITYWNY KONIEC? OK. smutne....

Gość szmutna
tiffany jestem pewna ze na tym sie nie skonczy u Ciebie... pogodzicie sie chyba ze nie bedziesz chciala. nie sadzilam ze bedzie az tak zle a to dopiero godzina bez niego :( co bedzie pozniej? :(

Gość tiffannycompany
a o co u Was poszlo? u mnie juz chyba o wszystko. ciagle pretensje. studiowal w innym miescie. coraz rzadziej przyjezdzal. w takie nierozwiazane problemy znajda swoje odzwierciedlenie potem............ :(

Gość tiffannycompany
u mnie jednym z powodow bylo to ze bal sie matki, po 2-3 tyg przyjezdzal do mnie, pobyl 3 h i jechal do domu bo matka bedzie zla.... ;/ zal mi siebie. szutna, ile masz lat? ja mam 23.

Gość SmuuuutnaM
Mam to samo..po 2,5 roku koniec. Ma nowa..wlasnie jest u niej..kumpel mi doniosl;) Zyc sie nie chce:(

Gość szmutna
hmm wlasciwie teraz to rozstalismy sie przez glupote - poklocilismy sie bo tak jak u Ciebie coraz mniej czasu mial dla mnie, a jak mu o tym mowilam to mowil ze pracuje i jest zmeczony, tyle ze wczesniej tez pracowal i jakos mial ochote i sile zeby sie ze mna spotkac ... ja tez pracuje i tylko raz w tygodniu koncze wczesniej, pozostale dni do wieczora no i ten jeden dzien chcialam spedzic z nim no ale coz byl zmeczony po pracy... poklocilismy sie bo stwierdzil ze chce go miec na kazde zawolanie a dzisiaj dowiedzialam sie ze w ten dzien popijawa byla z kolegami no i nie wytrzymalam ...

Gość tiffannycompany
nie wiem. chcialam zeby mi cos odpisal bo ten sms mi za duzo nie powiedzial. pewnie teraz siedzi i jakies laski wyrywa. albo gapi sie na striptizerke i ma mnie gdzies..... tak sobie mysle ze 4 lata zmarnowane......

będzie już tylko lepiej, ja rozstałam się po 2 latach, kiedy dowiedzialam, się ze zdradza mnie z dwoma innymi..super prawda? nie macie pojęcia jak bardzo byłam szczęsliwa