Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szmutna

WŁAŚNIE ROZSTAŁAM SIE Z FACETEM PO 4 LATACH

Polecane posty

Gość szmutna
skonczylo sie wielka awantura i zalosnie wlasciwie, myslalam juz nie raz o rozstaniu ale chcialam w poprawnych stosunkach sie z nim rozstac bo w koncu tyle czasu spedzilismy razem i byly tez piekne chwile choc bylo ich coraz mniej :(

Gość tiffannycompany
moze zycie bedzie potem ciekawsze... siostra mnie przekonuje ze lepiej takiego faceta zostawic. bo to juz nie piersze jego wpadki. za duzo mu pozwalalam a potem juz nie moglam tego kontrolowac. pozwolilam mu na rejs na mazury i zadzwonil do mnie, powiedzial co robi i stwierdzil ze mu PIWO UCIEKNIE i musi konczyc. nie wiedzialam o co chodzi. oczywiscie telefon wylaczyl.... nastepnego dnia zadzwonil i powiedzial ze musial isc na piwo z nowo poznanymi dziewczynami i dlatego tak mu sie spieszylo. :( ale sie wtedy wkurzylam.,.....3 facetow i 3 laski na jednej malej lodeczce...hmmm.... no i to juz byli przegiecie. moze i mam wymagania, ale chce byc dla faceta najwazniejsza a nie jakies tam piwo z jakas laska....

Gość mój tez mnie olał dzis
czemu faceci to takie mendy?

Gość szmutna
ja tez chcialam byc najwazniejsza a nigdy nie byla... tzn on twierdzil ze bylam ale ja nigdy tego nie czulam... zawsze byli inni wazniejsi i ich wspaniale pomysly... u nas tez juz bylo kilka takich sytuacji w ktorych powinnam byla to skonczyc - np oklamywal mnie ze jest w domu po czym przypadkiem wychodzilo ze nie nocowal w domu,,, pozniej mowil ze to moja wina bo go chce kontrolowac wiec dla mojego dobra sklamal itp... ale kochalam to wybaczalam

Gość szmutna
a teraz to juz naprawde koniec nie moge w to uwierzyc :(((

Gość szmutna
tak bardzo mnie kusi zeby napisac do niego albo zadzwonic ... :(

Gość tiffannycompany
facet to swinia. bes wyjatku. a ile masz lat szmutna?

Gość szmutna
nie wiem juz co mam robic a ten glupi telefon tak strasznie milczy nie moge sie przyzwyczaic do tej ciszy

Gość tiffannycompany
ja tez chcialam do niego zadzwonic. on terqz jest na wieczrze kawalerskim u kolegi, az boje sie co tam bedzie sie dziac. pewnie musi sobie pouzywac za te 4 lata, dzis dostalam propozycje pojscia na impreze ale mam takiego dola ze zostalam w domu. a faceci? 4 lata zmarnowane ale nic sie nie przejmuja....

Gość szmutna
ja tez ciagle mysle co on robic choc wiem ze pewnie swietnie sie bawi i nadrabia 4 lata i nawet nie pomysli co ja robie i co sie ze mna dzieje choc wlasciwie to ja powiedzialm ostatnie slowo wiec sama moge sobie byc wdzieczna :(

Gość tiffannycompany
swoj telefon wlaczam i wylaczam. kiedy przychodzi mi triche odwagi wylaczam i mowie sobie zeby sie zastanawial co robie. a potem wlaczam zobaczyc czy moze dzwonil, pisal.... alez my kobiety jestesmy naiwne... sama chcialam sie rozstac. a teraz mnie tak boli.

Gość szmutna
tiffany ja robie tak samo... naprawde jestesmy zalosne :(

Gość szmutna
sprawdzam co jakis czas czy przypadkiem nie napisal i wylaczam a prawda jest taka ze nie napisze... pewnie to ja sie zlame i cos napisze choc to juz i tak niczego nie zmieni...

Gość mój tez mnie olał dzis
ja też jestem załosna bo licze na to ze on sie opamięta i przeczyta te wiadomosci albo wysłucha tego co nagrałam na poczte głosową

Gość szmutna
a jestem pewna ze on swietnie sie bawi bo zawsze jak sie klocilismy to konczylo sie dla niego na swietnej imprezie a ja siedzialam w domu i przezywalam

Gość tiffannycompany
rodzina moja jeszcze nic nie wie. nie wiem kiedy im powiem. u mnie bylo tak, ze juz rodzice rozmawiali slubie i wspolnej przyszlosci. narazie tylko siostra wie-przyszlo do mojego pokoju kiedy ryczalam. i wtedy juz musialam jej powiedziec.....:((((

Gość tiffannycompany
mam pomysl. moze zacznijmy wypisywac najgorsze rzeczy ktore nam zrobili, ich wady. moze nam przejdzie?

Gość szmutna
u mnie tez nikt nic nie wie ale nie mam ochoty na takie rozmowy poki co bo pewnie wybuchnelabym placzem a nie chce :( zreszta jeszcze nikt nic nie wie i poki nie bede miala wiekszego dystansu to nie chce o tym rozmawiac z nikim bo po co ktos ma wysluchiwac moich szlochow :(

Gość szmutna
moj klamal a pozniej mowil ze to ja go zmusilam do tych klamstw

Gość tiffannycompany
zostawil mnie na 3 h w dyskotece i poszedl z kolegami na jedzenie do pobliskiego baru... bo kolega mial problem i trzeba bylo go wyslychac ... qrcze, moglam wtedy go zostawic.

Gość szmutna
moj tez mnie zostawil kiedys na imprezie bo byla awantura i pobiegl z koelgami sie bic a mi zostawil telefon do popilnowania :)

Gość szmutna
wyszedl ode mnie mowiac ze jedzie do domu a pojechal do swojej przyjaciolki i zostal tam na noc

Gość tiffannycompany
wyszedl na dyskoteke z kolegami, powiedzial ze bedzie grzeczny, skonczylo sie na rozcietej wardze i przyjezdzie policji.... o tym jakby nigdy nic powiedzial mi przez telefon nastenego dnia.

Gość szmutna
mial isc spac po czym nastepnego dnia dowiedzialam sie ze cala noc spedzil na posterunku ...

Gość bibulkaniebieska
dziewwczyny nie dzwoncie i nie piszcie!!! wiem jak to jest, sama przezywalam po 3latach zdradzal mnie z mezatka. I powiem Wam tak: KAZDY FACET, KAZDY, nawet najbardziej bezczelny i bez uczuc nie zapomni tak latwo o dziewczynie, z ktora byl 3,2 lata a nawet rok! Dajcie czas, na poczatku bedzie szczesliwy bo samowolka, wolnosc itp a potem sam sie odezwie bo dorwa go wspomnienia. Moze zwiazku juz z tego nie bedzie ale bedzie triumf!

Gość tiffannycompany
wyszedl ode mnie i powiedzial ze idzie na piwo do kolegi do mieszkania. w srodku nocy dzwonil do mnie jego brat pytajac sie kiedy J. przyjdzie do domu...yyy a u mnie go nie bylo. mial wylaczony tel. cala noc spedzil na dyskotece....

Gość szmutna
boze jaka ja glupia bylam przez te 4 lata... zamartwialam sie o niego, on ma to gdzies i pewnie teraz swietnie sie bawi i to mnie chyba najbardziej wkurza ze ja jestem sama skazana na kafeterie a ten juz pewnie z kolegami flaszke konczy:o

Gość tiffannycompany
a najgorsze. STWIERDZIL ZE JEGO BYLA LEPSZA ODE MNIE...W LOZKU. :((((((( tylko kopnac takiego w 4 litery.

Gość szmutna
najchetniej bym teraz zmienila nr telefonu ale pewnie i tak nie wyrzucilabym tego sterego i co chwile sprawdzala czy nie napisal :/ a nr skasowac nie ma sensu bo i tak znam go na pamiec :(