Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szmutna

WŁAŚNIE ROZSTAŁAM SIE Z FACETEM PO 4 LATACH

Polecane posty

Gość pati_25
a tak to wrocisz?

Gość szmutna
nie wiem na chwile obecna mysle ze tak ale on sie nie odezwie a ja tylko oszukuje siebie sama w ten sposob ze to jeszcze nie koniec :( zalosna jestem

Gość szmutna
ide spac bo nie chce juz myslec, mam nadzieje ze tej nocy uda mi sie zasnac... trzymajcie sie dziewczynki i duzo sily zycze !!!

Gość pati_25
nie zalosna...zobaczysz jak wszystko sie potoczy... zdecydujesz.. ale poczekaj na znak od niego.. niech on tez przemysli

Gość szmutna
dzisiaj jest juz bardzo zle:( wiem ze on sie nie odezwie i ma mnie gdzies a ja glupia rycze, brakuje mi go :(

Gość pati_25
tak to jzu z nimi jest..zajmij sie czyms.. staraj sie nie myslec choc wiem ze sie nie da...

Gość szmutna
jak tam trzymacie sie dziewczyny ?

Gość tiffannycompany
czesc laski. nie pisalam bo bylam zajeta. i na myslenie o nim, o nas itp. zajelam sie czyms innym i jest o niebo lepiej. zapominam. ciezko bedzie zaczac rok akademicki ale dam rade. a jak u Ciebie szmutna?

Gość gość
W życiu zazwyczaj nie układa się tak jak tego oczekujemy. Ja również przeżywałam zawód miłosny. Zostawił mnie facet po 3 latach związku. A ja nie potrafiłam bez niego sobie poradzić. Odzyskałam dzięki sposobowi ostatecznemu – urokowi ze strony http://urok-milosny.pl jest między nami super i mam nadzieję, że tak zostanie.