Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wybieram wlasnie obraczki

Jak wam sie podobaja takie obraczki?

Polecane posty

obrączki takie średnie, a sukienka mi się w ogóle nie podoba, a szczególnie jej rękawki. Ale jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje ;)

Gość a ja nie moge zaglosowac
zgadzam sie sukienka i obraczki nieladne ;/

ok, suknia moze nie za fajna, ale co zlego w obraczkach?

obraczki j.w."takie sobie" widzialam ladniejsze. suknia......fakt skromna ale trzeba dodac ze tez nudna i staromodna.

Gość deli26
obrączki ładne

oj nie czytam wiecej wypowiedzi, bo mi przykro. Suknia faktycznie taka sobie, ale nie stac nas bylo na inna. A obraczki , rzecz gustu chyba. Przejrzalam tysiace wzorow i te mi sie najbardziej spodobaly. Pozdrawiam

to po jakiego grzyba wstawiasz zdjecia na kafe i pytasz innych o zdanie. sama mowisz"rzecz gustu".skoro sie tobie podobaja to chyba jest najwazniejsze.a nie kazdy musi miec taki gust jak ty!!!:O:O:O ja tez mam kupione obraczki i upatrzona suknie ale zdjec nie wystawiam i nie pytam o opinie innych.to moj wybor a zdanie innych (obcych mi ludzi) jest mi niepotrzebne:O pozdrawiam

moim zdaniem sukienka ma swój urok, ja bym tylko zwęziła szelki bo są takie \"przycieżkie\" a suknia jest bardzo delikatna, dziewczęca...bardziej mi się podoba niż niejedna firmowa, pokazywana tu na forum. obrączki wcale mi się nie podobają, ktoś tu napisał że wzór z krszytałów i rzeczywiście, wiedziałam że z czymś mi się kojarzy tylko nie wiedziałam z czym, no i są takie strasznie żółte.

Gość popieram przedmówczynię
obrączki strasznie żółte i wzór wazonowy. Suknia fajna tylko ramiączka zbyt szerokie - ja bym je w cholerę ucięła, zostawiła rękawki.

Gość ocelot2525
obraczki mozesz kupic gladkie...mody sie zmieniaja a takie zawsze beda ladne i sa tansze...a suknia...dol ma ladny...na gorze za duzo tych zdobien...za ta cene tak jak mowia dziewczyny mozesz kupic znacnie ladniejsza...nie martw sie, na allegro znajdzeisz cos na swoja kieszen.

Gość Betti22
obrączki mi sie nie podobają ale sukienka nawet ładna taka skromna

Gość obrączki fatalne dla mnie ale
suknia o.k. W stylu, który lubię - delikatna i romantyczna.

Gość kobalt
oj fatalne... obrączki jak i sukienka.

Gość Lulka Matulka
Sukienka mi się podoba, ale obrączki jak dla mnie koszmarek... ale skoro Wam Młodym się podobają to jest to najważniejsze! bo sa one symbolem dla Was! a nie innych!

Gość przeciez.......
Zapewniam Cie ze będziesz wygląc w tej sukience pieknie. A obraczki to kwestia gustu, ja mam podobne i co tam..przynajmniej nie sa oklepane. :-D Duzo szczescia !!!

Gość nm
hmmmm...obrączki są okropne...zgadzam się z opinią,że jakieś takie wazonowo-kryształowe i kolor złota fatalny...przykro mi,ale wyglądają jak kupione za 5 zł. na bazarku...a sukienka...no cóż,ja bym jej nie ubrała na swój ślub,ale to przecież Twój ślub więc skoro Tobie się podoba....ale zgadzam się też z opinią,że za tą cenę można by znaleźć coś lepszego..a jeśli już musi być ta,to koniecznie by trzeba odpruć te rękawki!!!!!!!!!!!!!!