Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna krysia

Studia tylko dla mądrych

Polecane posty

Gość kyotos
hejum - bo dzis mgr to zadna rewelka ma go kazdy, ponadto nikt nie bedzie czlowiekiem renesansu bo nie ma to czasu :P Tylko 3ba sie uczyc konkretow a nie bzdur

cóż mgr się zdewaluował, teraz odpowiednikiem dawnego tytułu jest dr. zatem nie widzę problemu ;), 'mądrzy' na doktoranckie :D !

Gość hejum polelum
dla takich osób jest akademia stuk nietych, czyli ASP ;) ale wiesz co zauwazyłem ? wiekszosc ludzi którzy idą tam(a wszyscy znajomi prawie w tym roku idą na studia, ja podobnie), czy na kazde inne studia tego typu, maja dzianych starych i raczej nie muszą sie martwić o przyszłosc. dlatego ja wybrałem prawo, a nie rusycystykę, z której nic bym nie miał.

Gość a na doktoranckich to
myślicie debili nie ma? :D Albo kombinatorów? :D

Gość kyotos
po prawie tez ciezko o aplikacje.......

nie mówie o tym,czy ktos zasługuje na tytuł mgr czy nie skoro sie uczył, pracował na to to nie mam nic do tego chodzi mi o ogólna niewiedze studentów, brak zainteresowań, wąskie horyzonty myślowe

Oczywiscie , nie kazdy artysta byl tylko artysta, bylo wielu uczonychi lekarzy i nadal mamy wspanialych dyplomatow, ktorzy swietnei sie prezentuja w dziedzinie sztuki. Za pasem rowniez byli i te debile co odcinali uszy dla prostytutek, czy robili inne dziwactwa, czy tez nienormalne i niepojete rzeczy.

Gość hejum polelum
kyotos, prawda z aplikacja, ale tu trzeba sobie samemu radzic zreszta, sprawa jest taka, ze jak ktos jest zaradny, to i po technikum mechanicznym bedzie zarzadzał ludzmi, a ktoś po marketingu i zarzadzaniu bedzie potrafił naprawić wiertarkę

no np: kolega na studiach pewnie w liceum sie swietnie uczył, teraz dzienne studia na umedzie no i np nie wie jak wyglada daniel Olbrychski :O czy kolezanka nie wie kim jest Janusz Kamiński no prosze taka nie wiedza mnie rozwala albo ktos nie wiedział kto to jest Grzegorz Turnau ja nie wymagam, Bóg wie czego tylko podstawowych elementarnych rzeczy

Gość czarna krysia
mądrzy to robią kursy językowe, wyjeżdżają na stypendia i staże, robią coś poza samymi studiami, rozwijają się

Gość kyotos
ja mam juz podyplomowke :P a mgr dopiero bedzie wkrotce :P

Gość
Ja też nie wiem nic na temat Janusza Kamińskiego, co za półmózg ze mnie, przepraszam Panie Januszu :(

Gość ch ch
a ja mysle ze brak wiedzy ogolnej itp wsrod studentow wynika glownie ze wspolczesnej monotematycznej "kultury studenckiej":o glowny nurt studentow uczy sie i imprezuje na przemian a na inne rzeczy brak juz czasu:o czesto okazuje sie ze ktos kto wsrod znajomych uchodzi za nudziarza (bo nie imprezuje) ma szeroka wiedze o swiecie i ciekawe zainteresowania🖐️