Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katarynka85555

wierzycie w duchy?

Polecane posty

Gość Katarynka85555

ja jestem pewna,że mój pokój odwiedza zmarła babcia:( mam na to jeden dowód, drugi został zniszczony:O logicznego wytłumaczenia na to co się stało nie znajduję... czy duchy mogą po sobie zostawiać jakieś przedmioty? czy ktoś z was doświadczył czegoś takiego?

Gość aaassss
ja wierze, ze zmarli wracaja. boje sie. nie doswiadczylam, ale slyszalam o takich historiach.... boje sie dusz, duchów..

Gość blen g
Pewnie że duchy istnieją, przecież człowiek i inne zwierzęta składją się z ducha i ciała. Jak ktoś nie wierzy w duchy to niech spróbuje je wywołać (to od razu uwierzy) P.S.katolik musi wierzyc w duchy bo tak mu każe religia, czyli nie byłby katolikiem jakby nie wierzył

Mam powody aby sądzić,że tak jest.Zaintrygowało mnie to na tyle,że musiałam coś z tym zrobić.Tam są różne ciekawostki,korzystaj z tego -nie jako zabawę-albo nie wchodź. Wejdź na :cudownyportal

ja myśle że istnieją. nie wiem czy to duchy czy cokolwiek innego, ale zmarli wracają. moja prababcia umrła w 2001 roku. przed smiercią nie wychodziła z domu, bo miała stmę. zawsze siedziała na krzesle przy oknie i trzymała ręke na kaloryferze na ręczniku (traciła nad nią włądze). i do tej pory w tym miejscu na kaloryferze lakier odchodzi tak jakby cały czas tam siedziała i trzymała na nim reke. nie ma znaczenia ile razy sie pomaluje ten kaloryfer to w ty miejscu zawsze odchodzi lakier. i ja wierze, ze babcia jest ciągle znami:)

Gość Katarynka85555
opowiem wam czego ja doświadczyłam... w noc śmierci babci (umierała w hospicjum), coś bardzo głośno stukało w szafkach w moim pokoju, cały czas się budziłam:( ostatni raz(najgłośniej) 27 minut przed oficjalną godziną śmierci babci. moja mama (mieszkam jeszcze w domu rodzinnym) w tę samą noc widziała, jak to określiła "biały dym" lub "mgłę". po pogrzebie nadal coś hałasowało w szafkach mojego pokoju, ale już mniej. 2 tygodnie po śmierci babci, odkryłam na dywanie pęk siwawych sztywnych włosów(jakby wyciągniętych ze szczotki) podobnych do włosów babci. Nie mogły być to włosy nikogo z domowników:O obcej osoby też nie. Wyrzuciłam szybko. wczoraj odkurzałam dywan, robiłam porządki, było czyściutko, dziś rano, gdy się obudziłam, zobaczyłam koło mojego łóżka spinkę:O taką wsuwkę o kolorze pomarańczowo-brązowym:( ja czegoś podobnego nie używam, mama też nie. Wczoraj nic tam nie było, posprzątałam. Gości też nie miałam. Babcia miała włosy do ramion, wiązała je, i używała ponadto jakiś wsuwek, by jej nie opadały na twarz:(

Gość blen g
szkoda że tylko mediumy mogą widzieć duchy :(

Gość Katarynka85555
chyba tak zrobię i to jak najszybciej... nie bałam się dotąd, ale teraz zaczynam :( jak to w ogóle możliwe??? nie rozumiem też czemu to się dzieje tylko u mnie

Gość Yogga
ja kiedyś jak byłam mała, to widziałam dwa duchy. Pierwszy raz ujrzałam postać stojącą naprzeciwoko mojego łóżka. Bardzo jasna, ale nie biała, po prostu byłoją dobrze widać i zorientowałam się, że owa postać j\przedstawia mojego brata, co było wręcz niemożliwe, ponieważ mój braciszek grał jeszcze w grę telewizyjną na górze domu i parę sekund temu mnie wołał. Postać natomiast mówiła: "chodź ze mną", a ja jej odpoiwedziałam, że mi się nie chce:D (nie wiem dlaczego). Potem usnęłam. Tak po prostu. Nie wiem co to mogło oznaczać:O Drugi raz widziałam ducha na ów górze domu. Akurat tam spałam i obudziłam się w środku nocy. Zobaczyłam swoją mamę. To dziwne, bo była ona naga i śmiała się ze mnie. Zamknęłam mocno oczy i zasnęłam (już tam nie śpię:O) Aha i kiedyś z bratem bardzo chcieliśmy zobaczyć dziadka, który umarł. Wypowiedzieliśmy na głos swoje "życzenie" i usłyszeliśmy jak ktoś idzie po drewnianej posadzce, oczywiście zwialiśmy stamtąd i nigdy w życiu nie prosiliśmy o to, aby dziadek nas odwiedzał:O mam dreszzce jak o tym piszę:O

Gość manicpanic
katarynka, po prostu zmów modlitwę za babcie może wszystko się uspokoi... Świat nie jest taki czarno - biały jak myślą ateiści i sceptycy

Gość Mała123
Czasami wydaje się, ze zmarli potrzebują modlitwy wierzą w duchy ale nie doświadczyłam nigdy ich obecności