Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trochę nieładna

nie lubię swojego ciała

Polecane posty

Najważniejsze jest to żebyśmy same akceptowały swoje ciała... faceci w Polsce wcale nie są tacy idealni; naoglądali się ckm-ów, palyboy'ów i teraz mają "ideały"....

Gość nvm.
wiem, ze nie byloby sensu tupac nogami, ale ja nie mam anielskiej cierpliwoci niestety... i byloby mi przykro. takze, wole nie wiedziec o tym jak oglada inne dziewczyny, chociaz zdaje sobie sprawe,ze w meskim gronie, a nawet przy mnie moze ukradkiem spojrzec na inna...

Ja przy nim też się oglądam za innymi ;) z tym, że nie krytukuje- wręcz przeciwnie. Z mooich ust padają zdania typu: "zajebiście zbudowany" :) Ale w ciągu 4 lat naszego związku doszlismy do wnisku, że bycie ze sobą opiera się głównie na zaufaniu i komromisach; to są 2 złote, najważniejsze cechy. Owszem na samym początku nie było tak spokojnie, bo były fochy, obrazy, kłótnie, zrywanie ze sobą ale po jakims czasie dojrzałam... zrozumiałam.... dorosłam.... :)

Gość nvm.
dokladnie tak jak mowisz - ja tez do pewnych spraw musze dojrzec, ale mysle, ze wszystko jest na dobrej drodze ;) po prostu najbardziej w tym wszystkim smuci mnie to, ze ja jestem taka nieidealna, te rozstepy itd. a jemu moga podobac sie duzo piekniejsze. taka babska wyobraznia.

Gość M.G.S
Ja jestem mała ,czuję się taka brzydka... gruba i wgl. Wszyscy mi mówią ,że jestem taaaka ładna -.- .. Nawet jak powiedziałam to mamie ze się zle czuje w swoim ciele ,to zamiast mi doradzić co ona by zrobiła , odpowiedziała :" Chyba sobie żartujesz .. ,wiele dziewczyn chciałoby wyglądać tak jak Ty! " Genialnie doprawdy . Udzielcie mi porady co mam zrobić żeby pozbyć się celuitu ? Pozbyć się nie wiem jak to nazwać .. tłuszczu? z ud ? ;(

Cellulitu się nie pozbędziesz, każda kobieta to ma. Nie porównuj się do kobiet z magazynów, tez zdjęcia w 90% poddane są obróbce w photoshopie, poza tym robione są przy odpowiednim oświetleniu, co też dużo daje+gruby makijaż w odpowiedniej kolorystyce modelującej ciało :)

Gość M.G.S
łatwo mówić ,w mojej rodzinie wszyscy mają idealna figurę bądź też ją mieli .Zgrabne nogi i wgl .. wyglądają jak z magazynu ,to aż dziwne . Chciałabym mieć takie nogi ,może znacie jakieś ćwiczenia ?

Tak czytam ten topik i się mocno zastanawiam czy są osoby w pełni zadowolone ze swojego wyglądu...