Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubina mała dziewczynka

mamo pozwol mi uczyc sie na własnych bledach

Polecane posty

Gość zmanierowana wnuczka smirnoffa
" CZY KTOŚ MNIE POPRZE???" nie, ale może Cie ktoś podetrze :D:D:D:D:D

Gość adam - opanuj sie dziewczyno
czyli waszym zdaniem to nie MOZE BYC WINA laski ze kilka razy dostala kare?czemu tak wierzycie w tą jej "swietosc"??!!

czyli waszym zdaniem to nie MOZE BYC WINA laski ze kilka razy dostala kare?czemu tak wierzycie w tą jej "swietosc"?? bo smiesza mnie rodzice, ktorzy uwazaja ze cokolwiek mozna wyegzekwowac. sztuka polega na tym, zeby stworzyc dziecku potrzeby a cymes - ze tych potrzeb nie przekaze osoba, ktora sama ich nie ma. i zal mi ludzi, ktorzy nie dostali na wczesnym etapie zycia wsparcia i ciepla.

po prostu z reguły panny z zamoznych domow ktore studjuja medycyne/prawo sa tak rozkapryszone ze same nie wiedza zcego chca od zycia, a wszyscy powinni im ustepowac. jak sie postawi im jakies wymagania i zakazy to ryk..mam w sasiedztwie pare takich panienek po 17 lat. chryste panie małe gowniary zadarte nosy nie odpowiedza na dzien dobry. lataja po dyskotekach i rozbijaja samochody rodzicow. notorycznie w weekendy słychac jak szaleją po alkoholu. moze matka tej dziewczyny chciala ja po prostu przed tym ochronic??? moze sie bałą ze jej woda sodowa uderzy do głowy..

no i bała sie ze jakis chłopak zawroci jej w głowie uwarzam ze lanie w dobrej wierze mozna czasem usprawiedlic d*pa nie szklanka sie nie zbije..

adam -wybacz ale moj tygodniowy limit styku z ludzmi o tego typu mentalnosci nie jest tak pojemny, zeby z toba prowadzic polemike ja juz wiem -nie dasz sie przekonac :D

dzieci to się wychowuje ! a nie tresuje biciem! dzieci mają swoje potrzeby, swoje uczucia i awoje prawa jak kążdy człowiek dupa nie szklanka- nie zbije się- ale tym faktem nie można tłumaczyć przemocy i naruszać godność dziecka.

"po prostu z reguły panny z zamoznych domow ktore studjuja medycyne/prawo sa tak rozkapryszone ze same nie wiedza zcego chca od zycia" masz jakies kompleks zamożnych domów? uważasz, ze kasą załatwi sie wszystko?

masz jakies kompleks zamożnych domów? uważasz, ze kasą załatwi sie wszystko? przeciez kazdy wie, ze silna karta przetargowa jest takze seks. same pieniadze niczego nie zalatwia :)

faktycznie :D zapomniałem tam gdzie sie pieniędzmi nie da, trzeba dupy nadstawić i juz mamy gotową filozofie dla autorki...

kto z was nie dosał nigdy lania?????????? ci co dostali klapsa powinni wpasc w depresje, a jesli ktos dostał pasem na dupe(niezaleznie od tego co opier**lił ze dostał w skóre) niech sie powiesi z rozpaczy razem z autorką - nie da sie zyc z takimi wspomnieniami

poza tym moim zdaniem ona nie studiuje medycyny:):):) wydaje mi sie ze co najwyzej pedagogike sadzac po jakosci wypowiedzi:P

sugerujesz, ze studentka medycyny pisałaby po łacinie? :D Moze i studiować filologie białoruską - jakie to ma znacznie? czepnąłeś/aś sie tych studiów jak murzyn domestosa i nie potrafisz przeczytac tu o niczym wiecej niz tylko o fochahc studentki?

kto z was nie dosał nigdy lania?????????? ci co dostali klapsa powinni wpasc w depresje, a jesli ktos dostał pasem na d**e(niezaleznie od tego co opier**lił ze dostał w skóre) niech sie powiesi z rozpaczy razem z autorką - nie da sie zyc z takimi wspomnieniami ja nie dostalam nigdy lania ani nawet klapsa. nie zostalam nigdy uderzona w twarz. co wiecej - moja matka nigdy nie miala swojej teorii na temat mojego zycia i nigdy nie pouczala mnie na temat mojego zycia seksualnego. zostalam wychowana w skrajnym liberalizmie.

a ja jakiegos tam klapsa pewnie dostałem pare razy - nie pamietam nawet tego.... ale w życiu sam dokonywalem wyborów, nie musząc rekompensowac swoimi osiągnieciami tego, czego sami rodzice nie osiągneli... nikt nie zaplanował mi zycia

komiczne podoba mi sie sposob, w jaki piszesz o swojej matce "" ja po prostu całe zycie starałam sie tylko nie denerwowac matki, zeby nie było awantur.." ja całe zycie postępowałem dokładnie odwrotnie " zupelnie serio - to sie nazywa sukces wychowawczy! oczywiscie i tak tego nikt nie pojmie na kafe.

adam, jeśli jesteś zwolennikiem twardego wychowana jako jedynie słusznej drogi, to w poczuciu dobrze spełnionej powinności rodzicielskiej lej swoje dzieci za każdy objaw niezadowolenia. Na pewno ci za to podziękują w przyszłości. będziesz dumny, że wyszli na porządnych ludzi, twardych i radzących sobie z problemami codzienności. Tylko jakim kosztem dla dziecka? Będziesz kiedyś dumny i ... z dumą samotnie zmienisz sobie pampersa.

no wlasnie... z podcierania nici warto byc liberalnym rodzicem, zeby sie na starosc nie meczyc w gownie (nomen omen)

po prostu laska 23 lata a zali sie ze kiedys ktos jej tyłek przetrzepał. ludzie maja wieksze traumy(np smierc kofos bliskiego) za soba a jakoś zyja i nie szukaja dziury w całym komiczne czy masz zal do rodziców za te klapsy??? proponuje załóż topik:)

mnie matka zawsze mówiła, ze ona jest od tego, zeby mi radzic, ostrzegac, naprowadzac... a ja jestem od tego, by zrobic to co uwazam za stosowne.... posłuchac jej, lub nie, zastosowac rady, lub nie... i sama byla zawsze swiadoma tego, ze ona sama uwaza, iz wie wszystko najlepiej i ze uwielbia dyrygowac i doradzac...

komiczne nie lubie burzyc czyjejs granicy prywatnosci ale .. masz rodzenstwo?

sama byla zawsze swiadoma tego, ze ona sama uwaza, iz wie wszystko najlepiej i ze uwielbia dyrygowac i doradzac... bo dobra relacja z matka nie wynika z tego, ze ktos jest przecietnym pod kazdym wzgledem idealem. nawet nie z tego, ze jest sympatycznie. tylko z tego, ze jest zdrowa i szczera. ze jest tez relacja czlowieka z czlowiekiem.

tylko z tego, ze jest zdrowa i szczera. ze jest tez relacja czlowieka z czlowiekiem. tu musze sie sama poprawic. ona jest o tyle zdrowa o ile jest tez relacja czlowieka z czlowiekiem. relacja roli z rola jest przegrana i chora. wiec wlasciwie kazda taka relacja z rodzicami musi byc chora w jakis sposob.

nie mam rodzenstwa krytykantko... jestem najbardziej nietypowym jednakiem pod słońcem :D czym zadziwialem wszystkie kolejne kobiety :D

Gość zagubina mała dziewczynka
adamie nie bardzo wiem co mam ci powiedziec ale chodzi o to ze ja widze roznice miedzy klapsem, karceniem itd a traktowaniem dziecka jak smiecia...zarzycasz mi ze -jestem histeryczka -jestem snobem -jestem głupia(nie umiem sie wysłowic) -nie doceniam rodzicow -nie umiem wwybaczac i zapominac -kłamie adam ty mnie przeciez nie znasz!!! masz dzieci??jesli tak to bardzo mi przykro...

nie mam dzieci ale sam czesto dostawałem pasem na goły tyłek tak ze nie mogłem pare dni siedziec.i wiesz co??na dobre mi to wyszło.. bo powtrzam po raz kolejny; DUPA NIE SZKLANKA!!!!

zagubiona mała dziewczynko- nie jest ważne co myśli na Twoj temat Adam -najważniejsze abys to ty sam DORZE o sobie myślała :D

adam- jak czytam co piszesz - to stwierdzam, że nie wyszlo ci to bicie na dobre.