N i n k a 0 Napisano Sierpień 25, 2008 Witam, Kto wie gdzie można kupić sam dekoder Cyfry + i ile to kosztuje? Dzięki za odpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nip Napisano Sierpień 25, 2008 na allegro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N i n k a 0 Napisano Sierpień 25, 2008 a nie na allegro? w jakimś sklepie żeby był paragon? bo zamierzam wywieźć ten dekoder ze sobą do Anglii :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nip Napisano Sierpień 25, 2008 u operatora cyfry ale tam juz odpowiednio zapłacisz :( w abonamencie dają za grosze jednak kupno samego dekodera tu juz kasują sporo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N i n k a 0 Napisano Sierpień 25, 2008 a gdzie to można zobaczyćile takie coś kosztuje? bo szukałam na różnych portalach i nic konkretnego nie znalazłam :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N i n k a 0 Napisano Sierpień 25, 2008 pomóżcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dotta malutki Napisano Sierpień 27, 2008 idz do najblizszego salonu cyfry i zapytaj w jakiej cenie maja dekodery, ja za pilot do cyfry placilam 25zl albo i wiecej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach