Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co robić Pomocy

Mam cholerny i wstydliwy problem....

Polecane posty

Gość Co robić Pomocy

Głupio mi to pisać, ale skoro i tak nikt mnie nie zna - a nie mam się do kogo zwrócić... A więc rano miałem ochotę na sex ale, że moja dziewczyna poszła do pracy (ja mam wolne) nie było z kim. Szukałem więc odpowiedniego przedmiotu. Uznałem, ze rura od odkurzacza jest ok. włożyłem członka, zrobiłem co trzeba i.... On mi tam ugrzązł! Nie mogę go wyjąć a on nie chce całkiem zwiotczeć. Około 15 wraca Ewa, jak to zobaczy to chyba umrę. Błagam pomóżcie!

Gość Co robić Pomocy
Hej, proszę podpowiedżcie mi coś! To nie jest żadna cholerna prowokacja! Wiem, że jestem sam sobie winien ale proszę...

Gość mam identycznie jak ty
zalosne, pol dnia nawet bez seksu nie umiesz wytrzymac ja bym dala ci po ryju i zostal bys sobie z nowa dziewczybna-odkurzaczem a ja bym poszla w pizdu:)powodzenia!

Tylko spokojnie... Czy odkurzacz ma z drugiej strony wejście? Tak żeby włożyć rurę i żeby wysysało powietrze? Jest to pomocne gdy rura się zatka, taki wsteczny bieg :P ja jest to włóż tam rurę i włącz odkurzacz, powinno pomóc :) a jak nie to weź nasmaruj penisa oliwą, może wyjdzie :)

Gość wyprasuj se lepiej mundurek
1 wrzesień już blisko :P

Gość Co robić Pomocy
Nie chce wyssać:( i oliwa też nie pomaga:/, znaczy może by i pomogła jakbym mógł wlać ją z drugiej strony (to jest taka metalowa przedłużka tka prosta) ale nie dosięgam:(:(

Gość Co robić Pomocy
Też nie działa, może szarpnąć:( sam nie wiem, nie uszkodzę się? Jak usłyszę dzwonek do drzwi to szarpnę, ona nie może mnie tak zobaczyć!

nie szarp! bo się naciągniesz czy coś :/ kręć penisem w lewo a rurą w prawo :D

Gość morfiinaaa
Polej się lodowatą wodą. Tam :)

Gość ha ha ha D
:D

Gość Co robić Pomocy
Nie mam lodowatej wody... w lodówce jest tyko mleko, może mlekiem polać? Kręcenie nie pomaga:(

właśnie polej bo może Ci napuchł... :P sorry nie powinnam się śmiać ale jak se wyobrażę chłopa z penisem w rurze ha ha ha :D

a weś sie spokojnie polz i czekaj na dziewczyne, pewnie gdy sie rozluźnisz sam pusci, a nawet jeskli nie, oj to wielka sprawa. Pomysli, ze jestes napalony misiaczek.

Gość morfiinaaa
jesssu no to zimną, z kranu...

Gość JJJJJJJJJJJJJJJJ
taaaaaaaaaaa!od rana do 14 siedzisz z czlonkiem w rurze.malo tego rura wisi ci kolo nog gdy pelzasz w strone komputera...... dobra jak zabawa to zabawa-obluz ptaka i okolice lodem.skurczy sie ..

Gość pryszczate gimgówno wymyśla
idiotyzmy a wy się produkujecie, idiota :P

Gość Taki duży chłopiec
a nie wie jak działa zimno na siusiaka ;)

Gość Co robić Pomocy
Polałem mlekiem, nie pomogło ide chyba pod kran... Ona nie pomyśli że estem nappalony cośtam, ona uzna że jestem zboczony, nienawidzi tego:(

Gość sposób medyków pogotowia
należy ukłuć sie szpilką w penisa lub mosznę, w czułe miejsce wtedy szybko sklęśnie

Gość hahahahaha gruboo
wspolczuje twojej dziewczynie trzebabylo sobie zwalic reka i po sprawie wejdz do wanny z zimna woda oczywiscie bedzie ci chloernie zimno i skutkiem bedzie zapalenie twoich beznadziejnych orzechow

Gość Co robić Pomocy
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!1 O kurwa! Jak boli! Wyszarpałem, bo zadzwonił dzwonek do drzwi! Najgorsze że to był cholerny listonosz! Matko jak to boli, trochę nawet krwawi... Nie uszkodziłem sobie nic ważnego prawda?

Gość morfiinaaa
HaHaHaHaHa....

skąd krwawi? może naderwałeś se napletek? jak tak to nic złego... zero sexu przez tydzień i się zrośnie :P

nastepnym razem zrob sobie dziure w kiełbasie krakowskiej, to w razie czego bedziesz mogl ja obgryźć.

Gość Co robić Pomocy
Krwawi bo skóra się naderwała przy że tak powiem nasadzie:(. Boli jak diabli...