Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skrajne opinie na ten temat

sex pomaga czy nie?

Polecane posty

Gość skrajne opinie na ten temat

Poczytalam tu i tam i opinie na ten temat sa różne. Jak bylo u was? czy sex pomógl wywolać/ przyspieszyć poród? W jakim czasie po stosunku pojawily się skurcze? Czy sperma wywoluje poród czy to tylko mit?

mnie to ciekawi wiec moze ktos sie wypowie? wczoraj rozmawialam z lekarzem ktory stwierdzil ze w spermie jest oxytocyna, a dziś wyczytalam ze to nieprawda bo jakieś tam najnowsze badania tego nie potwierdzily. No i jak wkońcu?

Gość tamtaramtam
w końcowej fazie ciąży sex jak najbardziej może przyspieszyć poród;

Gość jak babki
NA 5 dni przed terminem postanowilismy z mezem, ze sprobujemy w ten sposob wywolac porod. Ostatecznie do niczego nie doszlo a w nozy i tak poczulam skurcze. Gdybysmy sie wtedy bzykneli, mowilabym, ze seks pomaga. A tak to pewnie co ma byc to bedzie...

Gość tamtaramtam
czasem lekarze odradzają sex gdy ciąża np.jest zagrożona, więc na pewno ma on na sam poród jakiś wpływ.

jak babki :D:D:D:D ale mi się podoba twoja wypowiedź :D:D:D to jest wlaśnie to :D:D:D

Gość jak babki
Mamani :-) powodzenia przy drugim porodzie!!!

Gość to znaczy diabelek
termin mialam na 22marca,wiec bzyknelismy sie kilka razy zeby przyspieszyc porod.i urodzilam 8 dni pozniej-uwazam ze sex nie pomaga

Sperma jest naturalną \"oksytocyną\". U mnie sex wywołał skurcze. Jednak nie na długo. Dostałam rozwarcia 2 cm. Ale na poród musiałam poczekać jeszcze 2 dni. Jednak to prawda.

no wląsnie wyczytalam ze sperma a raczej oxytocyna w niej zawarta moze pomóc w skracaniu sie szyjki ... i jej "lagodzeniu" a jeśli ktos ma juz wsjo gladkie i rozwarcie? to wtedy to dzialą czy juz nie?

Gość to znaczy diabelek
Mamani...nie pytaj tylko łap meza i dzialaj :D nie zaszkodzi sprobowac a i milo moze byc :p powodzenia

A jak Mamani działaj od wczesnego wieczora. Nie martw sie- w ciąże nie zajdziesz ;)

nigdy nic nie wiadomo :D:D moze zajde i przedemną kolejne 9 miesiecy... o mój Boże :D:D ok uciekam bo juz mi gorzej milego wieczoru życze :D

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na telefoniczny seks? Chcę być Twoją suczką. Tutaj zobaczysz moje zdjęcia i kontakt: http://www.seksnumer.pl/sex-telefon-basia.html Wiem, że tylko jako uległa suka mogę osiągnąć orgazm. Chcesz by Twoja niewolnica nie marudziła tylko pokornie wykonywała nawet najbardziej wyuzdane zadania. Jestem gotowa! Wystarczy kilka mocnych lub wulgarnych słów a staję się suką. Gdy wejdę w ten stan możesz ze mną zrobić wszystko co zechcesz.