Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anette_123

ŻAL MI JEST patrzec na idiotów poniżających się na kafeterii

Polecane posty

Mianowicie chodzi o tych, którzy bezustannie jeżdżą tu po cudzym życiorysie. Czasem trafią się na kafe pokręcone tematy i w tenże pokręcony sposób na nie odpowiadamy ale większośc z nas posiada tu poczucie humoru i nawet posty, które miały za zadanie ubliżyc w pewien sposób naszej osobie, potrafimy obrócic w dobry żart. Jednak potrafi sie również pojawic taki czub a raczej czubka, która nie ma nic lepszego do roboty od czepiania sie moich cycków, zakładając na ten temat idiotyczne topiki. Żal mi tej osoby, naprawdę mi żal bo robi tu z siebie niezłe pośmiewisko !

\'\'ale większośc z nas posiada tu poczucie humoru i nawet posty, które miały za zadanie ubliżyc w pewien sposób naszej osobie, potrafimy obrócic w dobry żart.\'\' Czyli Ty nie należysz do tej znakomitej większości.

Gość anette 123 dzięki swoim
małym cycom stałaś sie sławna:classic_cool:

Gość ponafiacz będe tęsknić
napisała ze ma małe cycki i jest niestotykanie szeroka w żebrach:classic_cool:

do twojej wiadomości wulgarna -----> owszem, posiadam poczucie humoru i nawet chyba nie zdajesz sobie z tego sprawy jakie.. toż niejednokrotnie zdażyło mi sie konkretnie zapluc monitor. Ale ileż można czytac wulgarne posty na temat swojej osoby.. Jeśli tobie nieprzeszkadzałoby nagminne jeżdżenie po twojej osobie, to od tej chwili jeżdżę po tobie. Ciekawe jak długo to wytrzymasz!

e tam nie przejmuj siue przynajmniej jestes popularna ;) mi powiedzieli, ze mam nos jak kartofel :D

Gość anette nie masz
nawet deka poczucia humoru bo oburzasz sie gdy ktos zazartuje z twoich plaskich cycow,nie masz dystansu do siebie ,nie potrafisz smiac sie z siebie ,chcesz uchodzic na kafe za dyrektora,niestety,jestes tylko kolejnym pryszczem na doopie jarka 84

Gość ponafiacz bedę tęsknić
anette123, ale chyba zgodzisz się, że zartobliwy przytyk, rózni się od wulgarnych i chamskich komentarzy Twojego biustu?

Gość anette ma małe cycki
ale wielgachny tyłek,wiec sie wyrownuje:D

otóż nie, nigdy nie pokazywałam na kafe zdjęcia swoich cycków! Pisałam o rozmiarze mojego stanika ale w temacie do tego przeznaczonym. Nigdy tez nie pisałam, żebym niejako miałabyc szeroka w żebrach a jedynie pisałam, że mam 72 pod biustem. Ale nie tylko ja o tym pisałam ale idiota czepił sie mnie!

Gość na trzecim
ale to znaczy,ze masz cycki jak pryszcze na doopie Jareckiego

Gość anette_masz małe i tyle