Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 skorkowatasmutna

zobaczcie jaka mam skore! co mi na to poradzicie?

Polecane posty

Go艣膰 p0m0cna
ja stosuje lipo krem dardia. zdecydowanie poprawi艂 wygl膮d mojej sk贸ry..mo偶e Tobie tak偶e pomo偶e.. jak co艣 to mo偶na kupi膰 go tylko w aptekach.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 sk贸ra
Mo偶na sobie z tym poradzi膰, wszystko zale偶y od tego ile mo偶esz wyda膰 pieni臋dzy. Wrzesie艅, pa藕dziernik i listopad to najlepsze miesi膮ce na tak膮 kuracj臋. I czy chcesz mie膰 bardzo szybko efekty czy jeste艣 raczej cierpliwa i dasz rad臋 czeka膰 kilka miesi臋cy na rezultaty. Masz such膮 cer臋 czy raczej t艂ust膮?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sk贸ra
Szybko i drogo: - dermabrazja w gabinecie kosmetycznym lub -mikrodermabrazja -peeling np. azjatycki -eksfoliacja itp. s膮 r贸偶ne zabiegi oferowane w gabinetach kosmet. Efekty s膮 szybko, ju偶 po miesi膮cu, ale te zabiegi kosztuj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sk贸ra
Taniej: Krem Glyko A mocno z艂uszczaj膮cy, trzeba dodatkowo mocno nawil偶a膰 sk贸r臋, np kremem Emoilum. krem Skinoren, jak wy偶ej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 skorkowatasmutna
o dziekuje za te rady. A powiedz mi czy ten krem mocno zluszczajacy pomoze mi na przebarwienia? bo na zabiegi kosmetyczne to nie stac mnie niestety ;[

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 margi78
Kup w aptece saliderm i naloz na twarz wieczorem cienka warstwe na zmienione chorobowo miejsca,tylko na 10 min i najlepiej w weekend.Zaoszczedzisz kupe kasy a efekty sa ogromne,wiem bo wlasnie testuje to na sobie,super peeling

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie wiem o co Ci chodzi
to 偶adne dziury tylko rozszerzone pory wok贸艂 nosa na 艣rodku twarzy...zgad艂am ? stosuj regularnie zwyk艂e peelingi, potem maseczki 艣ci膮gaj膮ce np z ubitego na pian臋 bia艂ka jajka z kilkoma kroplami cytryny, potem zmywasz to zimn膮 wod膮 dla takiej cery dobre s膮 maseczki z glinkami np zielon膮 czy bia艂膮 (kaolinem) zmineijszaj膮 pory, oczyszczaj膮, poszukaj kosmetyk贸w z minera艂ami morskimi, sol膮, ziemi膮 wulkaniczn膮, s膮 takie w ofercie Miraculum, seria Nivea Young, u偶ywaj tonik贸w bezalkoholowych nie stosuj 偶adnych agresywnych zabieg贸w, kwasami itp, mo偶esz zdecydowac si臋 na mikrodermabrazj臋 w gabinecie, to koszt ok 120 z艂, najlepiej zrobic to jesieni膮 lub zim膮 gdy ju偶 si臋 nie opalasz mikrodermabrazja tzw diamentowa zmniejszy i oczysci troch臋 pory no i ni eprzesadzaj, 3/4 dziewczyn z cer膮 mieszan膮 lub t艂ust膮 ma tak膮 sk贸r臋 jak ty, z tak膮 sk贸r膮 si臋 rodzimy i 偶aden cud zabieg jej nie zmieni, nie stanie si臋 nagle g艂adka jak u niemowlaka i bez rozszerzonych por贸w Mam dok艂adnie tak膮 sam膮 cer臋 jak ty, ju偶 si臋 przyzwyczai艂am, myj臋 j膮 delikatym 偶elem Nivea Young, co drugi dzie艅 u偶ywam jakiego艣 "morskiego peelingu" ale nie takiego kremowego ale takiego bezt艂uszczowego, po nim 艂atwiej usun膮c zask贸rniki....po ka偶dym myciu stosuj臋 bezalkoholowy tonik rozszerzone pory mo偶esz lekko tuszowac sypkim pudrem, poszukaj teraz moz艅a kupic tzw pudry naturalne mineralne, te nawet maj膮 dzia艂anie lecznicze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wlasnie chodzi o to
ze ja uzywam kremow sciagajacych i roznych pilingow i nic ;[[

Udost臋pnij ten post

skora jezeli ty za tania metode podajesz jej taki rzeczy to to jej nigdy nie zejdzie. Musisz sie wybrac do dermatologa to po pierwsze:) On ci najprawdopodobniej przepisze jakis antybiotyk zeby zaczac kuracje i polaczy z jakas mascia badz \\maseczka na noc przygotowana w aptece. Ja keidys mialam problemy z tradzikiem i ten sposob na prawde mi pomogl. Ale nie myls ze efeekty sa od razu. Ja chodzilam okolo 2 lat. Do tego od czasu do czasu mozesz sobie zrobic oczyszczanie twarzy u kosmetyczki ok 50 zl. zalezy jaka metoda

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sibi
hydrolat oczarowy na rozszerzone pory jest fajny,ja taki u偶ywam,nawet na nosie mam ju偶 ma艂e i zask贸rniki znikaj膮,noi u偶ywam p艂atk贸w owsianych,wody z cytryn膮 na przebarwienia,艣miejcie si臋 ale mi powoli znikaj膮,noi koniec z pudrami bo zanieczyszczaj膮 cer臋,a i nagietek by艂by dla Ciebie,jest goj膮cy i zabli偶niaj膮cy oraz 艂agodzi.ja tam 偶adnych krem贸w nie stosuj臋 a mam 艂adn膮 cere,no stosuj臋 oleje zimnot艂oczone nierafinowane,ostatnio konopny,z r贸偶y i jojoba

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sibi
poprostu hydrolat z oczaru ma takie dzia艂anie,偶e 艣ci膮ga pory,me pory na nosie kiedy艣 by艂y takimi czarnymi kropkami,teraz mam czysty nosek i g艂adsz膮 cere,aha i u偶ywam myde艂ka Alep cho膰 ono wysusza troch臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do sibi
a gdzie moge kupic ten hydrolat? w aptece??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dzej zi
To zdjecie to mega zblizenie, do tego pod swiatlo, dlatego skora tak nieciekawie wyglada, w rzeczywistosci pewnie tego tak nie widac. Moim zdaniem nie da sie na stale usunac porow. Mozna jej jedynie regularnie oczyszczac. Zaden kosmetyk na stale ich nie zmniejszy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sk贸ra
Ale ty chyba nie masz tr膮dziku? Nie napisa艂a艣 ile masz lat i jak膮 cer臋, czy t艂ust膮, czy such膮, a to wa偶ne. W艂a艣nie mikrodermabrazj膮 mo偶na usun膮膰 rozszerzone pory, peeling migda艂owy w gabinecie te偶 dzia艂a, to nie s膮 agresywne zabiegi i mo偶na je stosowa膰 do wra偶liwej sk贸ry. Saliderm - to dopiero jest agresywny preparat, mo偶esz wypr贸bowa膰, ale ostro偶nie, najpierw na ma艂ej powierzchni. Glyko A lub Skinoren usun膮 ci te przebarwienia, ale potrwa to kilka miesi臋cy, no i koniecznie trzeba stosowa膰 krem z filtrem oraz nawil偶aj膮cy. Do suchej cery polecam Emolium, a do t艂ustej Effaclar. Pomy艣l nad mikrodermabrazj膮, nie jest to bardzo drogi zabieg!

Udost臋pnij ten post