Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pożegnanie...

Koleżanka wyjeżdża, co dać jej na pożegnanie?

Polecane posty

Gość pożegnanie...

Bliska koleżanka wyprowadza się za granicę, robi pożegnalne spotkanie dla znajomych. Tak sobie pomyślałam, że może podarowałabym jej coś co będzie jej o mnie przypominać... Macie pomysły na taki prezent? Dałabym jakiś fajny album ale dziwnie wyszło,bo nawet wspólnych fotek nie mamy, nie wiem jak to sie stalo:P No ale prosze o propozycje!

ja bym podarowała jakiś super fajny duuuży kubek (jeśli wyjeżdza na przykład z facetem to 2 kubki w komplecie)..ale wiesz takie śmieszne i fikuśne...jak będzie popijać kawkę z nich albo herbatę to będzie soboe o Tobie przypominać:)

Gość pożegnanie...
całkiem dobry pomysł:) ale czekam jeszcze na inne propozycje

Gość dfghdh
Nagralabym impreze pozegnalna na kamerke a potem ladnie obrobila filmik:-) Na koniec wyslalabym jej tam gdzie bedzie teraz mieszkac .... plus jakis upominek typowo iod Ciebie

to znowu ja..:P bo jeszcze mi przyszedł do głowy taki fajny świecznik...wiesz taki jakby z kutego żelaza, jakiś taki w fajnym kształcie i ze szklanymi lampeczkami na przykład...dostałam taki kiedyś od mojego faceta i bardzo mnie ucieszył...i stoi sobie w widocznym miejscu i ładnie wygląda:)Świecznik rzecz jasna, nie facet:D:D:D

Gość dfghdh
Troszkę zero u mnie tzw "stylu" w pisaniu ale coz ... musicie to jakos przebolec ;)

Gość pożegnanie...
ten filmik fajna sprawa ale bałabym się zabrać ze sobą kamere poza tym nie potrafie obrabiac filmików:( A moze po prostu zdjęcia z tej imprezy jakos fajnie przerobic? z nimi problemu mieć nie bede. No i jakis upominek do tego?

No to zrób jakieś foty i nawiększą z nich i najfajniejszą, najlepiej taką co będą na niej wszyscy uczestnicy impry i znajomi włóż w fajną ramke i już:)

Gość dfghdh
Wiesz filmik jendak byłby lepszy ale fakt.. zdjęcia hmm to też super sprawa :-) Ja bym zrobiła ich co najmniej 200 i dala swojej kumpeli :-D kupa śmiechu by była za samą taką ilość .. nie wiem upominek hmmm .. z tym zawsze miałam roblem ;-)

Gość kajko i kokosz
Zdjecia z imprezy to fajny pomysl. Jesli juz masz kupowac prezent to postaraj sie, zeby byl lekki i nie zajmowal za duzo miejsca w walizce, bo pewnie ma duzo rzeczy do wziecia ze soba. Moze daj jej po prostu ksiazke na podroz? Sama mieszkam za granica i zawsze jak przyjezdzam do Polski to biore stamtad wlasnie ksiazki.

Gość dfghdh
Takie slajdy plus "normalne" fotki to super sprawa powaznie !! Wiele kosztowac Cie to nie bedzie - chyba ze wysilku a to najwazniejsze!! a upominek maly ? jelsi bylyscie ze sobą naprawde blisko to moze jakis lancuszek z serduszkiem i tam wasze zdjecie w pomnijeszeniu ? chociaz jesli tylko kolezanki to faktycznie to jest dosc glupi pomysl ..ale co tam ..jeden pomysl wiecej nie jest zle ;)

Gość Jackson 123
Daj jej jakieś ładne muszle. Ja kiedy moja wyjechała ta zrobiłem.