Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość italiana.................

Jak zaciągnąć faceta do łóżka??? Pomocy !!!

Polecane posty

Znamy się już ponad dwa lata. On jest po prostu super, trochę nawet między nami iskrzy, ale nigdy do niczego nie doszło. Jesteśmy przyjaciółmi, mamy wiele wspólnych tematów. Teraz on się rozwodzi i wydaje mi się, że jego wcześniejsze opory spowodowane były właśnie żoną. Co mam zrobić, żeby zaciągnąć go do łóżka ??? Pomocy !!!

Gość lampka polnocna1
zapraos go do domu i poloz na lozku przeglad sportowy.

Przegląd sportowy i nici wyjdą z moich planów :-) :-) Proszę o jakieś konkrety !!!

Gość sposób sprawdzony i skuteczny
pokaż mu TzyTzki!

udało mi się zaprosiłam go do domu i gdy tylko wszedł padłam przed nim na kolana, wyjęłam jego małego Wacusia i ssałam z precyzją kaligrafującego mnicha aż się spuścił:D

Gość italiana................
dobrze, ze jestem facetem. Okazalo sie, ze rozwiodl sie z zona, bo jest gejem. Teraz ma kto mnie przepchac. :classic_cool:

Gość seksu brak
A może ty go nie pociągasz i jesteś tylko jego kolezanką do pogadania? rozwodzi sie i to na pewno jest dla niego bardzo trudny okres w życiu- myślałaś o tym...egoistko?

Gość SKORPIO_2255
Nie piszesz, czy jesteście w tym samym wieku, czy jest różnica między wami. Jeżeli on jest od ciebie młodszy, lub starszy to mimo dłuższej znajomości może nie występować z inicjatywą, jeśli nawet go pociągasz. Mnie pociąga przynajmniej kilka kobiet, które spotykam często, ale mimo, ze je znam i rozmawiam na różne tematy nie uprawiam z nim seksu (choć czasem na prawdę mam ochotę na to). Jeżeli na prawdę chcesz się z nim ko0pchać to wykaż trochę inicjatywy. Ubierz się tak, żeby go sprowokować i zobacz na jego reakcję. Jak będzia miał na Ciebie ochotę to albo sam zaproponuje, albo Ty powiedz mu wprost, ze chcesz się z nim kochać. Ja jestem facetecm i miałem kilka takich przypadków w życiu, że dziewczyna, zsama powiedziała, że chce się kochać i było wporządku, nawet bardziej niż by się wydawało. Dla mnie przynajmniej jest OK gdy kobieta proponuje jednoznacznie seks, wolę tak, niżby miała robić rózne dziwne rzeczy, a potem miała pretensję, że się nie domyśliłem. Jest to jednak trochę ryzykowne, bo jeżeli źle ocenisz sytuację i on rzeczywiście n ie będzie chciał się z tobą kochać to relacje między wami mogą się popsuć.

Italiana, ja bym zapytał go otwarcie czy ma ochotę pójść z tobą do łożka.

Gość Prakseda
Włóż mu rękę do rozporka i to koniecznie może on ma problemy z tym

On jest 7 lat starszy ode mnie.

Gość jarektogejiwachaklej
23:26 Jarek_84 (jarek_84@notowany.pl) obciągnij mu tępa szmato tu zgadzam sie z jarkiem, tepa szmato. jakas dziffka z ciebie :classic_cool:

Gość jarektogejiwachaklej
Od obciągania jestem ja

Gość ggggggggggh
A mnie?

Gość podwladna krolowej jest jednej
sorry, to wyzej to podszyw :classic_cool: ja nie obciagam bo mam obrzezane usta ;(

Gość podwladna krolowej jest jednej
w sensie ze ja to jarektogejiwachaklej

Gość wiem.....
Wydaje mi się, że powinnaś po prostu z nim o tym porozmawiać, skoro piszesz że jesteście przyjaciółmi to rozmowa powinna być najlepszym rozwiązaniem.

Desperacki, bo już sama nie wiem co mam z tym fantem zrobić. HELP !!

Dlaczego nikt nie chce mi pomóc ???

Gość Anti175
A czy sex jest dla Ciebie najważniejszy w życiu????

Gość plumkaa
Anti175 ...a uważasz, że seks jest zbędny? Bo jakby się okazało, że facet nie może, to nie znalazłabyś sobie innego?

Jak zwykle kupa bzdurnych wpisów i żadnych konkretów. :O Sam jestem ciekawy "jak" tylko nie jako patrzę na problem, że tak powiem od drugiej męskiej strony. :O

jak sam do tej pory nie wykazal zainteresowania,to jaki ma sens zaciaganie go na sile do lozka ? :O a potem autorka zalozy temat - przespal sie ze mna ,teraz nie odbiera telefonu,nie odpisuje na sms-y i ma mnie w doopie 😭

Gość Pomysl o nim
Moze ma klopoty z erekcja ? Wielu mezczyzn ma rozne dolegliwosci, np. nieleczona cukrzyca...