Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EdytaW

mój brat sypia ze swoją nauczycielką

Polecane posty

Gość EdytaW

hej! ostatnio odkryłam szokującą sprawe, otóż mój młodszy o rok brat sypia ze swoją nauczycielką od matematyki. ja skończyłam L.O. teraz a brat zdał do klasy maturalnej. nasza facetka od matmy to 43letnia kobieta, mąż, trójka dzieci, powszechnie szanowana w naszym miasteczku... dowiedziałam sie prozaicznie; brat ma wypasiony telefon z ekstra aparatem i coś przegrywał z telefonu na płyte na moim kompie i wszystkiego nie skasował jak skończył, a to czego nie skasował to były foty jego i matematycy jak sie razem nago tegesują.... dla mnie to szok oraz hipokryzja i tyle :-(

Gość Zygfryd de Trąba
wyślij maila do jej męża - zyczliwie i anonimowo :)

Gość ggggggggggh
No i dobrze niech ją wali jak ma czym?????????????

Gość jarektogejiwachaklej
zygfryd de trąba - I agree :) aczkolwiek Twój brat może wylądować w szpitalu w takim przypadku:) no chyba, że go jakoś zcenzurujesz:D

Gość straż pożarła
szantażuj brata i nauczycielke! Zrób na tym kase! ;)

Gość Zygfryd de Trąba
wrzuc na neta i daj linka :)

Gość EdytaW
nie no bez takich, w końcu to mój brat i zawsze nim będzie i zawsze stane za nim choćby nie wiem co! no ale czy to nie ta baba go wykorzystuje? czy dojrzała babka nie chce poczuc sie jak nastka uprawiając seks z małolatem, przecież to 25 lat różnicy cholera, to już nasza matka młodsza... :O

Gość pachnaca
teraz to brzmisz lekko naiwnie niewinny brat uwiedziony przez wampirzyce, sexwampa, zła nauczycielkę, która zmusza go do sexu tak naprawde ona ryzykuje prace, rodzine, po prostu moze z dnia na dzien stac sie nikim... on raczej niczym...

Gość pachnaca
tzn on niczym nie ryzykuje, zwlascza w porównaniu z nia

Gość do Edyty
głupoty piszesz jak nic, idź spać lepeij za tydzsien juz szkola

Gość Zygfryd de Trąba
dawaj linki - bo inaczej trudno ci poradzić :P

Gość ja jak byłem w jego wieku
to marzyłem o posunięciu niejednej dojrzałej nauczycielki, więc zapewniam Cię, że ona Twojego brata na pewno nie krzywdzi i na pewno na nim tych stosunków nie wymusza :P ma chłopak szczęście jeśli to prawda...

Gość EdytaW
emmm sorry ale ja szkołe skończylam, teraz już tylko praca :P no może zabrzmiało to naiwnie ale jestem wściekła na tą małpe, w końcu w takich układach to raczej ta strona starsza chyba seks proponuje. nie wierze by mój nieśmiały brat podszedł do niej i powiedział 'chce z tobą seksu'....

Gość EdytaW
Zygfryd de Trąba, zwariowałeś chyba nie wrzuce na net fotek gdzie twarze widać, poza tym to cholernie ryzykowne, nie chce wkopać brata...

moooooooze ona go szantazuje... ale skad w sumie te zdjecia... pewnie by ich nie było... :O z drugiej strony brat wyleci ze szkoly na zbity pysk razem z nią... jezeli jest juz pelnoletni..

Gość ja jak byłem w jego wieku
Oj dziewczyny, Wy jesteście inne! Facet NIGDY, PRZENIGDY nie odmówi seksu żadnej kobiecie, o ile ona nie jest grubasem i nie ma powyżej 50 lat. Brat się dobrze bawi, więc daj mu spokój i znajdź se chłopa 🖐️

Gość seksu brak
a czego ty grzebiesz w filmach brata co? a może on nie chce sie dzielic swoja wiedz i doświaczeniem :P

Gość EdytaW
wątpie by o szantaż chodziło. myśle że poprostu kobieta chce sie odmłodzić i stąd ten romans. tylko nie wie że to jeszcze dzieciak i mu można psyche połamac chyba... ta baba ryzykuje i prace i życie osobiste. ona może sie kryć super a ten mój gnój niekoniecznie, skoro ja sie w taki głupi sposób dowiedziałam.... a zdjęcia skąd? no to chyba normalne, ja też z moim facetem czasem sobie porobimy głupie fotki w trakcie.

Gość seksu brak
to uważaj aby tówj brat nie był taki jak ty jeszcze pomyśli że chłopak ci złemie psychikę ;) łapiesz co mam na myśli pisząc to?

Gość to baby się zakochują częściej
a nie faceci... braciak się zabawi i będzie to miło wspominał, ale na pewno się nie zakocha. my myślimy inaczej, dla nas seks nie ma nic wspólnego z miłością. to po prostu taka sama czynność fizjologiczna jak zaspokojenie głodu, nic więcej.

Gość seksu brak
kochasiu wypowiadasz sie tylko za siebie i nie podczepiaj pod to innych facetów

Gość ramamaa
dobrze robi, milf lover jeden ;)

Gość EdytaW
do seksu brak: nie grzebie w kompie brata tylko on użył mojego do przegrania fot z swojej nokii na cd czy tam dvd i jak głab zapomniał skasować inbox to nie moja wina. moj komp i moge latać po falderach jakich chce. :-) a psychy mi nie złamie, spoko loko :-) mnie zastanawia czy poprostu on jak znajdzie sobie jakas panne to nie bedzie jej zdradzał z ta babą, albo czy wogoole bedzie chciał znaleść sobie jakąś panne? nie powiem, matematyca to niezła laska jak na 43 lata, zadbana no ale ma swoja rodizne i roznica wieku zresztą...

Gość a co Ci do tego
zazdrościsz? :P

Gość seksu brak
tak czy siak grzebałaś w jego rzeczach prywatnych a to jak se poradzi to juz jego problem, pogadaj z nim a nie z nami to pewnie i rezultaty będą lepsze :)

wątpie w to, zeby nauczycielka ,która ma męza i 3-ke dzieci ryzykowała rżnięcie z Twoim bratem i to jeszcze sie fotografując! Masz iście ułańska fantazję! -pozdrawiam

Gość EdytaW
seksu brak: to jest mój komp i jak on coś na nim zostawia to już nie mój problem odnaśnie prywatności... mam z nim pogadać? zamierzam ale nie sądze by to pomogło, a wrecz odwrotnie, raczej kłotnia z tego wyjdzi, duża kłótnia... wiec nie wiem czy warto Lorelai, a wiec mam ułańską fantazje? coż niech Ci bedzie, nie chcesz nie musisz wierzyć. a to że sie fotografowali? ja też czasem praktykuje z moim facetem wiec to nic dziwnego, fotografowanie oczywiście... a zareczam Ci że te ich zdjęcia były... emmm.... naprawde ostre... do "a co Ci do tego": nie nie zazdroszcze, samam ma faceta i fajny seks z nim...

Gość EdytaW
Ten facet to oczywiście mój brat, zdradza mnie z tą matematyczką i dlatego jestem zazdrosna :(

odpuść sobie. On krzywdy nie ma, zaufaj facetom, gdy piszą takie opinie. Nie Twoja sprawa, więc nawet nie przyznawaj się do tego, że obejrzałaś prywatne fotki brata. To tu możesz mieć kłopoty. Milcz i przyglądaj się z daleka.