Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EdytaW

mój brat sypia ze swoją nauczycielką

Polecane posty

być może ta cała nauczycielka ma kiepskiego w łóżku męża? i dlatego zdradza go z Twoim bratem. a przecież młodzieńczy zapał jego i bogate doświadczenie jej to ponoć najlepsza konfiguracja... nie wiem, mam nadzieje że sie bawią dobrze i nie narobią tym sobie niemiłych konsekwencji... pozdrawiam

EdytaW, ja bym wspomniane przez ciebie zdjęcie przekazał dyrektorowi szkoły. Niech wie co się dzieje w jego placówce.

Florek, ale przecież autorka napisała że nie chce zaszkoodzić swojemu bratu. brat to jednak brat. Ty byś swoją siostre sprzedał w takiej sytuacji??? konsekwencja jest taka ze oboje wylatują ze szkoły..

Gość 46 latka
Faktycznie sex z 19 latkiem to troche dziwne przeciez to jeszcze dziecko. Ja mam faceta powiedzmy przyjaciel a i kochanka w jednym 21 lat młodszego ale to jednak już facet bo ma 25 lat. Z takim 20 latkiem bym nie przespała się - ale w sumie ich sprawa i ty się nie wtrącaj.

Gość EdytaW
wpis z 01:06 to jakaś tandetna bzdura, no ale nieważne. absolutnie nie wydam mojego brata, nie chce by miał z tego powodu krzywości jakiekolwiek (tylko czy ten nieostrożny głąb sam sie nie wyda kiedyś?...) po fotkach widziałam że uprawiają naprawde ostry seks i jeśli mu ma być dobrze to ok (sama lubie seks i chetnie go uprawiam z moim chlopakiem) tylko tak sie zastanawiam czy on bedzie umiał potem stworzyć własciwe relacje z partnerką dla niego odpowiedną wiekowo?! czy to mu nie spaczy psychiki?...

seks to seks, dla faceta nie skończy się skrzywieniami, chyba, że nie będzie robił tego z kobietą. Tu nie ma problemu. Nie rozumiem, czemu mieliby oboje wylecieć ze szkoły? To nie on jest nauczycielem, a nie znam przepisu o karze dla ucznia za takie "przewinienia". Moralne, to to nie jest, ale świat się zmienia i normy też. Podtrzymuję opinię, daj spokój i niech się toczy samo. Raczej nie grozi konsekwencjami u brata. Nauczy się trochę.

Gość najpiekniejsze imie mam jaa
ale co zazdrościsz bratu seksu? co cię to obchodzi z kim sypia??? zazdrość że ciebie nie chce=iał zaden posunąć nauczyciel? i zamiast 5 miałaś 1???