Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mołfońkuch

spłacę Twoje długi bankowe powiedział facet, zostaniesz dłużej z takim facetem ?

Polecane posty

Gość mołfońkuch

masz długi bankowe i za moment facet spłaci Twoje długi , zostaniesz z tym facetem na dłużej, czy mając czyste konto poszukasz znowu innych przygód kobieto ?

to nie zależy od spłacenia długów, tak na prawdę, tylko od tego, jak sie dogadujecie gdyby ktoś za mnie spłacił długi (swoją drogą nie sądzę, żebym komus na to pozwoliła, chyba, że nie wiem, co by się stało, wyobraźnia mi wysiada) pomyslałabym, jak przy każdym prezencie - robisz człowieku prezent, slicznie, cenię to. ale to nic nie zmienia w kwestii moich uczuć decyzji dotyczących ściśle mojego życia prywatnego, jesli to jest rzeczywiście prezent, zaakceptuj, że jestem nadal wolnym człwoiekiem - jeśli łapówka, sorry, źle ulokowana, wolności się nie sprzedaje - ja bym nie pozwoliła zapłacić swoich długów facetowi, bo to stawia całą znajomość pod znakiem zapytania, w dwuznacznym swietle

Gość gość
Jeśli uznam że mogę z nim zostać dłużej pozwolę spłacić moje długi

Gość gość
Nie znam nikogo kto chciałby za mnie płacić. A jakby chciał, powiedziałabym że teraz to chyba musi ze mną zostać na zawsze i jeśli tego nie chce, to niech nie traci ani złotówki :P

Gość taka inna dziwna
nie jeśli bym nie kochała,jestem pracowita,zaradna,mogę sama zarobić,nie mozna mnie kupić tylko zdobyć