Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

***wariatka***

5.06.2010r. -ten dzień!!!!

Polecane posty

Ja wiem, że to jeszcze wcześnie, ale my juz rozpoczymany szukanie, rozglądamy się, przeglądamy zaproszenia, ja oglądam suknie, takie wstępne rzeczy. A Wy już o czymś myślicie? Pozdrawiam.

wariatko;) gratuluję;) ja 19.09.2009:) wprawdzie wcześniej od ciebie ale też zaczynamy poszukiwania:)

chinka-----> Nie bierzesz ślubu 5.06.2010, to po co się udzielasz?! Mie rozumiem, jak mozna kogoś obrazać, nie znając. Bez urazy, ale nie musisz się udzielać. Mam nadzieję, że nic się nie wydrzy, bo kocham i jestem kochabna, mieliśmy brać slub we wrześniu 2009, ale zajęto nam sale, którą chcieliśmy, a innej nie chcemy i już. *campini*----> dzieki, my może jeszcze zdecydujemy się na tą samą datę, co Wy, ale nie wiem, czy chcemy inną salę, niż tą, którą dawno sobie upatrzylismy.

Gość Lafy Taffy
za ten czas sołtys wybuduje wam inną salę!!! a wy zostaniecie z ręką nocniku i przełożycie ślub na za dwa lata...>

Gość MarlenaPoznań
heh ja mam ślub w maju 2009 i jeszcze nic nie załatwiam... mamy czas.......... wolę spędzić ten rok ciekawiej, niz oglądając katalogi itp.........

Gość MarlenaPoznań
to do mnie ewelina?? termin akurat już mamy :)

Gość boze ...
nie przesadzasz trochę?????? zaproszenia suknia , rany boskie masz jeszcze duzo czasu , cieszcie sie sobą a nie zawracaj sobie juz dupy ślubem . Zreszta jeszcze duzo sie moze zmienic. Eh ludzie hahah

Nie mozemy wcześniej i tyle, o co Wam chodzi?! Nie musicie się wypowiadac, jesli Was to nie dotyczy. Jestem podjarana i co z tego? Mieszkajć facetem ponad dwa lata, nie potrzebuje sie nim nacieszac, bo mam go na codzień i tak mi jest dobrze. Proste? Cieszę się, że biorę ślub, a takie piranie jak Wy, wszystko psują, nie odzywać się nie pytane, zaoszczędzicie czasi bolącą głowę.

Tak, jednak chcemy w tym czasie, chyba że znajdzie się wcześniej sala, moze w tym tygodniu będzie jeździć i jeszcze cos tam oglądać. Ale na razie jest to termin maksymalny.

Gość bieedronaa
***wariatka*** gratuluje, rozumiem pary ktore załatwiaja wszystko wczesniej, sama jestem w podobnej sytuacji slub bierzemy 17.04.2010 mamy juz zamowiona sale zespoł i kucharke reszte bedziemy załatwiac po nowym roku, jak pytałam o sale to nikt nie był zdziwiony ze tak wczesnie praktycznie wszystkie terminy letnie były juz zaklepane, kazdy robi jak uwaza ja załatwiłam to wczesniej i mam głowe spokojna, Chinka Czikuczikulinka a myslisz ze jak załatwisz wszystko w poł roku to juz sie nic nie moze wydarzyc? zycie nas ciagle zaskakuje MarlenaPoznań to w koncu masz cos załatwione czy nie, jesli rzeczywiscie jeszcze nic nie załatwiliscie to zycze powodzenia a no i oczywiscie kto powiedział ze przez te 2 lata non stop bedziemy myslaly o slubie