Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinka1988_20

15 kg mniej w 5 tygodni!

Polecane posty

Gość malinka1988_20

witam! mam dla was pewna dietke po ktorej na pewno w ciagu miesiaca zzrucicie 15 kg!!!! mam zamiar ja od dnia dzisiejszego wprowadzic w zycie.schudlam juz 7 kg na innej diecie. waze 65-64kg przy wzroscie 161cm.z poczatku wazylam 71-72kg.na poczatku pazdziernika mam wazne spotkanie.musze ladnie wygladac.a co sie z tym wiaze zzrzucic zbedne kg.mam na to ok.5 tygodni wiec jestem dobrej mysli.moje kolezanki na tej diecie chudly okolo15-17kg.to naprawde działa! dietka wyglada nastepujaco: posilki je sie w odstepie 3godz. czyli 9 rano, 12,15,18. o kazdej porze jesz po jednym wafelku WASY (takiego chlebka majacego jak naj mniej kalorii) dziennie pij ok. 3l wody herbat mietowych, rumiankowych,odchudzajacych a najlepiej podziel swoja wage przez 20.otrzymany wynik to ilosc wody jaka musisz wypic. np. wazysz 60kg 60/20=3litry wody ja dodatkowo zakupilam tabletki wspomagajace odchudzanie(chociaz moje kolezanki twierdza ze i bez nich schudne upragnione 15 kg mam cel!!mam nadzieje ze ktorejs z was tez sie uda. rowniez probuje cwiczyc wiem ze schudne ale nie chce miec obwislego brzucha ani pupy oto moj plan: 9:00 *200 brzuszkow *cwicze troche na ab-rocket- ok 5-10min( zakupilam na tele mango czy cos takiego) *30 min. vibro action na brzuch(rowniez zakupione na tele zakupach) *a i 30 min.roweru(stacjonarny) 12:00 *100 brzuszkow *30 min rower(stacjonarny) 15:00 *100 pol-brzuszkow 18:00 *5-10 min cwiczen na leg magic(takze ze sklepu mango) PRZED SNEM *200 brzuszkow a tak apropo warto zainwestowac w leg magic i ab rocket moj pokoj to istna silownia narazie daje rade woda i herbatki robia swoje(jak jestem glodna malymi lykami popijam wode lub miete) POZDRAWIAM I CZEKAM NA ODPOWIEDZI:)

o kurwa nie wierzę w to, co czytam ! :o nieee...aż takie idiotki nie istnieją :o czy ty wiesz, że po tym będziesz miała gigantyczne jojo ? jeść 2 kromki wasa dziennie i pic wodę ? :o w tym wypadku to już wolę dietę 500 kcal. :o

Gość tylko
tylko tyle sie je? przeciez nie bedziesz miala sily cwiczyc! na nic nie bedziesz miala sily!

A ja schudne w ciągu tych 5 tygodni 6kg i bede miala jedrne cialko i sile na wszystko :P i nie bede miala jojo ;) ale powodzenia życze! :]

Gość malinka1988_20
WIEM ZE 4 KROMKI WASY DZIENNIE TO MALO! DIETE POLECILY MI KUMPELE I JAK NARAZIE WAGA IM STOI(NA ZAWSZE ZREZYGNOWALY Z TLUSTYCH FAST FOODOW, SLODZENIA HERBATY ITP.) POZATYM NIE ZMUSZAM CIE DO STOSOWANIA TEJ DIETY DZIELE SIE NIA Z DZIEWCZYNAMI KTORE PODOBNIE JAK JA MUSZA ZRZUCIC ZBEDNE KG W BAAARDZOO KROTKIM CZASIE

Gość malinka1988_20
JUZ STOSOWALAM 1 DIETE TAKZE BARDZO RYGORYSTYCZNA I TEZ CWICZYLAM.WIECIE CO MOIM SUKCESEM JEST WODA:)DZIEKI NIEJ NIE BOLALA MNIE GLOWA I MIALAM SILY

Gość malinka1988_20
JESTEM BARDZO ZDETERMINOWANA I MAM DUZA MOTYWACJE(WAZNE SPOTKANIE ZA 5 TYG.)WIERZE ZE MI SIE UDA-MOIM 2 KOLEZANKOM SIE UDALO.BARDZO PRZYSZKADZA MI BRZUCH I BOCZKI.NOG NIE MAM NA TYLE GRYBYCH ZEBY MIEC JAKIES KOMPLEKSY(CHOCIAZ PRAWDE MOWIAC JAK BY MI KILKA CM UBYLO NIE MIALABYM ZA ZLE)

byc moze wytrzymasz na tej diecie, ale pozniej bedzie jo-jo ogromne.... albo jest jeszcze druga opcja- nie wytrzymasz i topic zaniknie juz dzis albo na dniach :D

a wymyslilas juz co po takiej diecie pozniej bedziesz jadla? 5 kromek wasy? bo wiesz, ze inaczej przytyjesz??

Gość malinka1988_20
JEZELI CHODZI O TO CZY WYTRZYMAM?JESTEM PEWNA 100% ZE TAK. A CO DO TOPIKU NARAZIE MAM SAME NEGATYWNE ODP:(

Gość tylko
to juz nie lepiej jakies niskokaloryczne warzywa jesc? zamiast wasy. bo przeciez kalorii tyle samo ci wyjdzie jak zamienisz wase na np. pomidora albo marchewke, a przynajmniej warzywa maja WITAMINY a wasa to tektura, sztuczne swinstwo. po takiej diecie napewno zaczna ci wypadac wlosy moze nie od razu ale np. za 2 miesiace od ZAKONCZENIA tej drastycznej diety. uwierz mi przerabialam wiele takich desperackich diet na wlasnej skorze i albo a) nie wytrzymasz albo b) jesli cudem wytrzymasz to naprawde bedzie nieciekawie pozniej (nie mowiac juz ze w trakcie bedzie okropnie.. bedziesz slaba MIMO WODY, woda tylko na chwile moze orzezwic ale nie daje ci SILY! nie jestes roslina przeciez! bedziesz miala podly nastroj, nie bedziesz mogla myslec o niczym tylko o tym co bys chciala ale nie mozesz zjesc, bedziesz miala problemy ze snem spowodowane tym ciaglym mysleniem o jedzeniu a w te noce kiedy tak nie bedzie to bedziesz padala o 20! nie bedziesz mogla sie skoncentrowac na niczym. itd. moglabym godzine pisac.) twoje zycie, ale zastanow sie.

a co, liczyłaś że ktoś ci będzie brawo bił za pomysł inteligentnej i zdrowej diety ? Poczekaj, może zjawią się kolejne tępe nastolatki i będą się z tobą odchudzać :o swoją drogą masz bardzo dobre koleżanki, ja swojej kumpeli w życiu bym czegoś takiego nie zaproponowała, bo zależy mi na jej zdrowiu i nie chciałabym żeby sobie metabolizm zjebała :o masakra :o

Gość bo dieta jest bez sensu...
to i odp. negatywne :O jak tu ktoś wyżej pisał, to już lepiej warzywa zamiast tej wasy. I warzyw możesz zjeść więcej, a waga i tak spadnie.

Gość malinka1988_20
POWIEM CI JAK ROBIA MOJE KUMPELE.ZAKONCZYLY DIETE.CIAGLE KONTROLUJA WAGE I KIEDY ZAUWAZA NA NIEJ WZROST NP. 2 KG 1 KG. ROBIA SOBIE PRZERWE 1-3 DNIOWA PIJA WTEDY WODE I JEDDZA WASE. PO SKONCZONEJ DIECIE JEDZA NORMALNIE DO 18,DUZO CWICZA,PIJA TYLKO WODE I HERBATKI BEZ CUKRU,NIE JEDZA SLODYCZY(Z TEGO CO WIEM)

Gość tylko
dziwisz sie, ze negatywne? to jest sprzeczne ze zdrowym rozsadkiem. jesli znajdziesz jakies inne dziewczyny, ktore podejma sie tej diety z toba to zapewne beda to jakies smarkule 13-letnie. uwazaj na siebie! zdrowie jest bezcenne. nie obawiasz sie niedoboru witamin i innych waznych skladnikow odzywczych? mowie ci, sprobuj lepiej z tymi warzywami. schudniesz pewnie tyle samo albo wiecej. sily i tak nie bedziesz miala, ale moze ci nie zaczna wlosy wypadac.

Chcesz to się tak odchudzaj, Twoja własna wola:) Bo nikt jojo za Ciebie nie bedzie miał. Ja od dzis jestem na diecie 500-600 kcal, chce schudnąc jakieś 10 kg, mam nadzieje, ze do października ew połowy listopada sie uda. Oczywiscie duzo wody i ćwiczenia to podstawa, dodatkowo spacery z psem. Pozdrawiam

czyli będziesz 5 tyg głodowała ze skutkiem jedynie 15kg? :? na diecie 600 kcal w 2 tyg chudnie się 5 - 8 kg... sprawdzone przeze mnie i moje kumpele ;] i jeśli dobrze rozegrasz, to nie chodzisz głodna.

Gość tylko
malinko i ty tez chcesz tak do konca zycia robic? ze przybedzie ci kilogram i musisz ta diete z powrotem stosowac? przeciez takie wahania maja pewnie co kilka DNI. meczarnia straszna chyba nie zdajesz sobie z tego sprawy. a tak poza tym to ile wazysz i przy jakim wzroscie?

Cheroima---- az tak duzo? moja znajoma chudla na 500kcal 4kg na 2 tygodnie, moze w takim razie napsiz jak wyglada Twoj jadlospis :)??

Gość do heroimy
a może napiszesz jak to "dobrze rozegrać? ;) chętnie bym spróbowała tylko jadłospisu nie potrafię sobie ułożyć :/

Gość malinka1988_20
NO TAK A Z TYMI WAZYWAMI TO JAK?

Gość bezsensssuuu
ja jestem na 500-600kcal więc nnie będę Cię tak bardzo krytykować :) ale wydaje mi się to idiotyczne. wasa ? czyli same węgle, do tego ćwiczenia ? organizm oszaleje, a gdzie białko ? poza tym ta dieta Cię niczego nie nauczy, powinnaś wyznaczyć sobie limit kcal. i wybierać odpowiednie produkty, narazie byś jadła je w małych ilościach, po tem tylko już zwiększała, a tak to gdy skończysz diete cokolwiek zjesz innego organizm będzie zatrzymywał by się zregenerować i uzupełnic braki mikro i makro- elementów. co do ćwiczeń, ja gdy ćwiczyłam spalając 600kcal i taką samą porcje przyjmując chudłam bardzo powoli, wyjście było jedno albo nie ćwiczyć tak intensywnie, albo zwiększyć kcal. Wybrałam to drugie bo teraz mam ful rzeczy do roboty i brak czasu na ćwiczenia. Jednak chudne znacznie szybciej. a tak osobiście uwarzam że nie wytrzymasz nawet 2 dni, zbyt to monotonne, nudne i męczące. pozdrawiam.

Gość malinka1988_20
Heroima---- I JAK TAM Z TA TWOJA DIETA? tYLKO----A JEDZAC WARZYWA SCHUDNE TEZ 15 KG? SZCZERZE MOWIAC PRZERAZAJA MNIE TE WLOSY NIE CHCE BYC LYSA!

Gość tylko
to zalezy czy chcesz sie glodzic czy tez nie. wejdz na topik o diecie warzywno-owocowej. ALE NAJLEPIEJ BEDZIE JAK PO PROSTU BEDZIESZ JADLA ZDROWO, MNIEJSZE PORCJE. nie musisz liczyc kalorii, nie jedz slodyczy, tlustych, smazonych potraw, jedz powoli, nie popijaj, cwicz duzo i zobaczysz za te 5 tygodni bedziesz o wiele lepiej wygladac, bedziesz sie dobrze czula. moze nie schudniesz tyle ile teraz zamierzasz ale zawsze cos. a wazne jest by dieta byla zmianem stylu zycia, nie tylko chwilowym rozwiazaniem, bo w ten sposob nigdy nie schudniesz. zmien nastawienie, zalezy ci tylko na tym, jak bedziesz wygladac za 5 tygodni czy wazniejsze jest jak to bedzie za pol roku za dwa za 10? powoli dojdziesz do celu, przyzwyczaisz sie do zmian i bedzie dobrze! powodzenia!

Gość malinka1988_20
bezsensssuuu ---A ILE MOGLABYM NA TEJ TWOJEJ DIECIE SCHUDNAC W 5 TYG?

Gość malinka1988_20
TYLKO---MASZ DUZO RACJI W TYM CO MOWISZ

Gość malinka1988_20
ZA 5 TYG MAM BARDZO BARDZO WAZNE SPOTKANIE MOZE NAJWAZNIEJSZE.I CHCE BYC LADNA I SZCZUPLA

Gość ale nie az tak obfite
twoja dieta to głupota