Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Icebound Harpy

W oczekiwaniu na…

Polecane posty

1 minutę temu, bad behaviour napisał:

Ale to ty jesteś na diecie, ciągle coś wsuwając (czyli zawsze będziesz przy kości), ja nigdy w życiu nie byłam na diecie, takie cudowne geny niczym drobnej Japoneczki 😎 Po prostu według mnie nie jesteś chora, a wysępiłaś współczucie nawet od Pieprz. Nikt z objawami niemal zapalenia płuc nie marzy o wsunięciu porcji pierogów z "tłuszczykiem", nawalając o tym z werwą na forum. 

Nigdy nie miałam nadwagi, a że miałam fanaberię zrzucić 4 kg to zrzuciłam. Wciąż wyglądam szczupło, ale jednocześnie zdrowo. Nie umieram, więc się tak nie ekscytuj, wzięłam leki i czuję się trochę lepiej i nie muszę się tłumaczyć z tego, że po prostu zgłodniałam. Weź szklankę, naciągnij na nią gumową rękawiczkę i wbij kły wpuszczając nadmiar jadu, który w tobie drzemie. 🐍 

5 minut temu, Icebound Harpy napisał:

Wiesz, mam taki komfort, że mogę sobie pozwolić na co chce, bo nie muszę się głodzić, by spełniać anorektyczne upodobania gapsona.

A, i gapson to cię spłodził, a teraz musi nawet wnuka wychowywać, bo córka nawet z myciem gablot sobie nie poradziła 😉 

1 minutę temu, Icebound Harpy napisał:

Osiągnęłam już ją jakiś czas temu. 

Zacznij biegać i jeździć na nartach 😍 No i przede wszystkim zacznij siebie akceptować 😛 Dziś pogoda pokrzyżowała mi poranne bieganie, bo od rana pada, a wzięłam sobie wolne 😜

Przed chwilą, Icebound Harpy napisał:

Nigdy nie miałam nadwagi, a że miałam fanaberię zrzucić 4 kg to zrzuciłam. Wciąż wyglądam szczupło, ale jednocześnie zdrowo. Nie umieram, więc się tak nie ekscytuj, wzięłam leki i czuję się trochę lepiej i nie muszę się tłumaczyć z tego, że po prostu zgłodniałam. Weź szklankę, naciągnij na nią gumową rękawiczkę i wbij kły wpuszczając nadmiar jadu, który w tobie drzemie. 🐍 

Pozostanę przy swojej opinii, że często mijasz się z prawdą, Geniu 😎

10 minut temu, bad behaviour napisał:

No czułam się trochę jak na sądzie kapturowym (laur Himalajów hipokryzji zdobyła jak zawsze "biała rękawiczka" ;)). Libeda i mnie banuje ta sama moderatorka "W", a ona nie odpuści 😉 

Super, ja wiem generalnie, co to jest za produkt, bo miałam takie, w sensie opalizujące kredki, mogące też funkcjonować jako cień, ale bez tego efektu tęczowego kolorów, jaki ma chyba ta szafirowo-zielona. 

Ta są 3 wersje wariantów z tęcza.

Ja bym jej nie nazwała tak do końca opalizująca bo opalizująca to ten błysk jest taki trochę zlany, ta ma bardziej takie punktowe mikrobrokaciki , wg mnie to ładniejsze 

ta na ‚w’ to banuje na samo wspomnienie i ocene jej działań 😃

to wczoraj wyglądało jak dom wariatów, wspolczuje mieczowi naprawdę nie wiem co sie z nim dzieje, czy to już tetryczenie finalne, ale wyglada to strasznie i jest kompletnie nielogiczny w działaniu. Ale olać. A i tak najgorsze są te ciecie spod kamienia te śliwki w tesli itd., gardzę takim tchórzostwem. Mnie tez cisnie taki, podejrzewam tego Bożena Lubicz (który twierdzi ze jest nikim tylko czyta itd), ci ludzie potrafia zalozyc nick tylko po to zeby mnie shejtowac na 5 min, Maja po 60 nickow a innych wyzywają od ‚jepnietych’. To jest niestety jakis inny wymiar, tego nie pomalujesz 😀

chcialam sie wpisać ale byłam grubo spóźniona i wieezialam ze jak sie wpisze to utkne tu na wieki i zawale 2 ważne sprawy tak ze sorrix.

ale więcej takich dni i żałosnych prowokacji i uzależnienie od tego psychiatryka odejdzie do lamusa 

Edytowano przez miszluft
  • Like 1

12 minut temu, Bogactwo wszechświata tak napisał:

Jest szansa że dumbo pozna tego jedynego w psychiatryku 

Przynajmniej ma szanse. Niektórzy nie mają juz na nic. 

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Dziś pogoda pokrzyżowała mi poranne bieganie

A wyszukałaś już w końcu w googlach, że nie biega się po "nażarciu się", a butami do biegania nie są trampki ;D Niesamowite, że niektórzy nawet w dobie AI potrafią potykać się na każdym kłamstwie 😉

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Przynajmniej ma szanse. Niektórzy nie mają juz na nic. 

To nie brzmi zbyt optymistycznie 😉

6 minut temu, Icebound Harpy napisał:

Osiągnęłam już ją jakiś czas temu. 

Aha czyli jednak czyjes wymagania tez spełniłaś:) wiec twoj post do Ewki o spełnianiu wymagan wagowych jest bez sensu, co za niespodzianka😀

1 minutę temu, miszluft napisał:

Aha czyli jednak czyjes wymagania tez spełniłaś:) wiec twoj post do Ewki o spełnianiu wymagan wagowych jest bez sensu, co za niespodzianka😀

Napisałam o swoich wymaganiach, ale z myśleniem ani tym bardziej czytaniem ze zrozumieniem u ciebie kulawo. 

Może wystarczy tych prztyczków? 😉

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Może wystarczy tych prztyczków? 😉

Ja tylko prostuje brak logiki, u mnie to odruch bezwarunkowy;)

2 minuty temu, miszluft napisał:

Ja bym jej nie nazwała tak do końca opalizująca bo opalizująca to ten błysk jest taki trochę zlany, ta ma bardziej takie punktowe mikrobrokaciki , wg mnie to ładniejsze 

to wczoraj wyglądało jak dom wariatów, wspolczuje mieczowi naprawdę nie wiem co sie z nim dzieje, czy to już tetryczenie finalne, ale wyglada to strasznie i jest kompletnie nielogiczny w działaniu. Ale olać. A i tak najgorsze są te ciecie spod kamienia te śliwki w tesli itd., gardzę takim tchórzostwem. Mnie tez cisnie taki, podejrzewam tego Bożena Lubicz (który twierdzi ze jest nikim tylko czyta itd), ci ludzie potrafia zalozyc nick tylko po to zeby mnie shejtowac na 5 min.

chcialam sie wpisać ale byłam grubo spóźniona i wieezialam ze jak sie wpisze to utkne tu na wieki i zawale 2 ważne sprawy tak ze sorrix.

ale więcej takich dni i żałosnych prowokacji i uzależnienie od tego psychiatryka odejdzie do lamusa 

Dzięki, był małż mój 😎 : * Powiem Ci, że samemu jest ciężko, gdy się zejdzie choćby właśnie parę multikontowców, którzy odwagi nie mają być sobą, ale o tobie wszystko wiedzą. Ten temat był pokłosiem wcześniejszego i sytuacja została przedstawiona w sposób zmanipulowany, czyli standard. 

Dobra, namówiłaś mnie (tylko sprawdzę, czy wysyłka na Polskę nie jest droższa od samego produktu, bo to jedyne, co mnie wkurza przy kupowaniu zza granicy drobiazgów ;D).

Napisałam o swoich wymaganiach, ale z myśleniem ani tym bardziej czytaniem ze zrozumieniem u ciebie kulawo. 

Swoje wymagania to wciąż jakies wymagania. Narzuciłaś sobie konkretna liczbę - sama sobie i ja (rzekomo) spełniłaś. Wiec pisanie do kogos ze goni za jakimiś wymaganiami w twoim przypadku jest inwalida. Ja czytam ze zrozumieniem a czy ty myslisz ze zrozumieniem?😀

Przed chwilą, miszluft napisał:

Ja tylko prostuje brak logiki, u mnie to odruch bezwarunkowy;)

Zauważyłam. Ale co za dużo, to jednak niezdrowo. Ciężka atmosfera zaczyna się robić, a przecież każdy widzi jak jest i po co to? 

Nie sądzisz, że znamy się już na tyle długo, że najwyższy czas, zebyśmy skonsumowali nasza znajomość?

1 minutę temu, Bogactwo wszechświata tak napisał:

52mln wydali mieszkańcy wawy na onlyfansa oglądania cípek

A ty ciągle o kasie. Chcesz paczkę na Święta? 😄

1 minutę temu, bad behaviour napisał:

Dzięki, był małż mój 😎 : * Powiem Ci, że samemu jest ciężko, gdy się zejdzie choćby właśnie parę multikontowców, którzy odwagi nie mają być sobą, ale o tobie wszystko wiedzą. Ten temat był pokłosiem wcześniejszego i sytuacja została przedstawiona w sposób zmanipulowany, czyli standard. 

Dobra, namówiłaś mnie (tylko sprawdzę, czy wysyłka na Polskę nie jest droższa od samego produktu, bo to jedyne, co mnie wkurza przy kupowaniu zza granicy drobiazgów ;D).

Wysyłka jest za darmo do całej ue 🙂

Na black friday była zniżka 20proc. Jest tez na newslettera 10proc.

Co do wczorajszej sytuacji - jeden prowokator, 2 tchórzy z krzaczorow co maja rachunki do wyrównania i 3 multikonciarzy i pozamiatane 😀 dlatego nie ma co na serio prowadzić twkich dysput tylko olać ten bol dupy.

ja jestem tylko ciekawa czy miecz jest z siebie dumny, bo celem miałaś być chyba ty a przy okazji chyba wylał dziecko z kąpielą 

4 minuty temu, bad behaviour napisał:

A i tak najgorsze są te ciecie spod kamienia te śliwki w tesli itd., gardzę takim tchórzostwem. Mnie tez cisnie taki, podejrzewam tego Bożena Lubicz (który twierdzi ze jest nikim tylko czyta itd), ci ludzie potrafia zalozyc nick tylko po to zeby mnie shejtowac na 5 min.

👍

15 minut temu, miszluft napisał:

Czy to znaczy ze wymarzona waga została osiągnięta czy porzucona? 😃kto ci narzucił te liczby?

Osiągnięta waga została wyrzucona 🙄

3 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

A ty ciągle o kasie. Chcesz paczkę na Święta? 😄

Zrobimy szlachetną paczkę dorzucą się kafeterianie.

Edytowano przez Fifofa

4 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Zauważyłam. Ale co za dużo, to jednak niezdrowo. Ciężka atmosfera zaczyna się robić, a przecież każdy widzi jak jest i po co to? 

Ciężka nie ciężka, na niewinna nie trafiło. Twoja nowa psiapsi nie jest delikatnie mówiąc w porządku, a ja jej nie wyzywam tylko zartobliwie wyłapuje nieścisłości w myśleniu. Przynajmniej nie nazywam jej prostytutka i szlora w co 2 poście do niej skierowanym, doceń;)

Edytowano przez miszluft

6 minut temu, miszluft napisał:

to wczoraj wyglądało jak dom wariatów, wspolczuje mieczowi naprawdę nie wiem co sie z nim dzieje, czy to już tetryczenie finalne, ale wyglada to strasznie i jest kompletnie nielogiczny w działaniu. Ale olać. A i tak najgorsze są te ciecie spod kamienia te śliwki w tesli itd., gardzę takim tchórzostwem. Mnie tez cisnie taki, podejrzewam tego Bożena Lubicz (który twierdzi ze jest nikim tylko czyta itd), ci ludzie potrafia zalozyc nick tylko po to zeby mnie shejtowac na 5 min, Maja po 60 nickow a innych wyzywają od ‚jepnietych’. To jest niestety jakis inny wymiar, tego nie pomalujesz 😀

To tylko ostatnie stadium cyklu forumowego życia miecza, wielka histeria. Tuż po nim następuje implozja, zniknięcie z forum, po jakimś czasie odradza się jak gdyby nigdy nic. Później długi okres nieszkodliwego filozofowania o doopie i zupie aż udawanie stoika zaczyna go przerastać. Wtedy wjeżdza toskyna, z czasem nawet najwięksi sympatycy zaczynają być krytyczni i wtedy właśnie znowu wchodzi stadium histeria.

Kafeteria przetrwała już kilka takich pełnych cykli 🙂

• Like 1

Wysyłka jest za darmo do całej ue 🙂

Na black friday była zniżka 20proc. Jest tez na newslettera 10proc.

Co do wczorajszej sytuacji - jeden prowokator, 2 tchórzy z krzaczorow co maja rachunki do wyrównania i 3 multikonciarzy i pozamiatane 😀 dlatego nie ma co na serio prowadzić twkich dysput tylko olać ten bol dupy.

ja jestem tylko ciekawa czy miecz jest z siebie dumny, bo celem miałaś być chyba ty a przy okazji chyba wylał dziecko z kąpielą 

💙

A, to spoczko, tylko nie wiem, którą wziąć (te efekty tęczy mają te 3, tak? różowa, ta niebiesko-turkusowa i zielona?). 

6 minut temu, miszluft napisał:

Swoje wymagania to wciąż jakies wymagania. Narzuciłaś sobie konkretna liczbę - sama sobie i ja (rzekomo) spełniłaś. Wiec pisanie do kogos ze goni za jakimiś wymaganiami w twoim przypadku jest inwalida. Ja czytam ze zrozumieniem a czy ty myslisz ze zrozumieniem?😀

Coraz częściej mam wrażenie, że jesteś w jakimś spektrum autyzmu. 

15 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Zacznij biegać i jeździć na nartach 😍 No i przede wszystkim zacznij siebie akceptować 😛 Dziś pogoda pokrzyżowała mi poranne bieganie, bo od rana pada, a wzięłam sobie wolne 😜

Też kiedyś uprawiałam jogging, jeździłam na rowerze. Na nartach to jako dziecko raz jedyny jechałam, i się wywaliłam, myślałam, że nogi połamie. 

1 minutę temu, Bogactwo wszechświata tak napisał:

Kupiłem wczoraj nowom pościel wyszła 22zl

Czemu taka tania? 😄Bawełna chociaż? Ja zamawiam rozmiar 200 x220 i kupuje pościel za prawie 200 złotych. Ale po praniu zrobi Ci się z tego ścierka do mycia okien i kafelek 😅Chociaż i tak nie pierzesz, to na 2 lata starczy 😌

4 minuty temu, miszluft napisał:

Ok, zasada brzmi, że jak się nie umiesz zdecydować - wybierz wszystkie 😎

Jeszcze jedno pytanie - efekt raczej tylko na wieczór i imprezowy, czy na przykład latem jako codzienny też się nada? 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się