Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papryka chilli

Jak byscie zareagowaly na takie slowa exa?Szczerze

Polecane posty

Gość papryka chilli

Czy mial prawo tak powiedziec? 'Powiem szczerze .Do Ciebie nigdy nie czulem tyle co do niej."

Gość Marcyneczka
To zalezy od okolicznosci, w jakich to powiedzial :) Bo albo chcial zrobic na zlosc, albo po prostu chcie byc szczery. I tyle.

Co to znaczy, czy miał prawo? czy w takim przypadku należy kierować się jakimiś przepisami?

Gość bym powiedziala ze szkoda
ze mu sie dopiero teraz na szczerosc zebralo, bo stracilam niepotrzebnie z nim czas...

Gość janusz90
tak facet z klasa nie mowi...3 kolegow z pracy potwierdza

Gość grondzielka
ja bym mu powiedziała "no czuć to ja do ciebie czułam sporo, ale kochanek to z ciebie był marniutki"

Gość ws
a ja tak samo powiedzialam mojemu bylemu :D i wyzwal mnie od suk, ale jak mi ktos wmawia ze ja do niego cos jeszcze czuje, a do obecnego mniej to sie przeliczy. Powiedzialam to zupelnie szczerze

Gość janusz90
czyli?

czyli ci wyjasnie wprost facet z klasa potrafi powiedziec wprost i w twarz o co mu chodzi...ze nie kocha ze moze to nie to ze moze ma inna.... facet bez klasy robi to esemesem:O:O:O

Gość Marcyneczka
Ja sie upieram, ze to zalezy od okolicznosci, w jakich te slowa padly

jes,li chcesz wiedzieć o co tu chodzi- zbadaj jego motywację - po co Ci to powiedział? - żeby Ci cos wyjaśnić? - czy żeby Cię zranić? i tu masz odpowiedź

Gość nateczka
jezeli to byla odpowiedz na Twoje pytanie to facet byl rzeczywiscie szczery... jesli sam z siebie wylecial... to rzeczywiscie mogl sobie odpuscic tego typu teksty, skoro wybral inna to sytuacja jest jasna i nie musial wbijac dodatkowego gwozdzia... zrobil to celowo zeby Cie zranic i cisnienie podniesc ja bym pewnie odpowiedziala ze spokojem cos w tym stylu: "ciesze sie, ze w pore okazalo sie jakim jestes czlowiekiem, zmarnowalam z Toba x lat ale nie zmarnuje calego zycia"

jak znam mężczyzn, to raczej sam z siebie tego nie powiedział, obstawiałabym raczej reakcję na nachalność . A jeżeli powiedział sam z siebie po to, by dokuczyć, to brak reakcji jest najlepszą reakcją. Nie okazać, że zrobiło wrażenie, powiedzieć uprzejmie \"acha\" i tyle.

Mogl sobie odpuscic te slowa. Widocznie chcial Cie zranic, a dlaczego to nie wiem, moze Ty go rzucilas? A moze po prostu wyzywa sie na Tobie, to samo zrobil ze mna moj dawny chlopak, nie dosc, ze mnie rzucil dla innej, to jeszcze zeby mi bardziej dokopac, powiedzial mi duzo bolesnych rzeczy na odchodne. :O Olej to i znajdz sobie kogos z lepszym charakterem 🖐️

a kogo to interesuje co mówi ex?? :D ex moze mowic dowolne rzeczy, byle przykrosc sprawic

A kto w ogóle słucha co mówi ex? I przede wszystkim - po co gadacie z byłymi?