Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skromna_pytam

Facet, który robi Wam uwagi itp. do wyglądu

Polecane posty

przypominam ci bo pamiec mam akurat dobra, ze pisales ze netowe znajomosci Cie nie interesuja

Gość wierutnabzdura
Oj tam, nie ma regul na nic; Ja wygladam dobrze, wiec facet uwag (zlosliwych itd) czynic nie czynil, a i tak poszedl do innej;)

mnie jak facet lapal za brzuch, to mowilam wychoduj wlasny. kiedys wylewalam morze lez. teraz moj facio uhodowal pare centymetrow, prawie nie widac ale jak usiadzie to jest a kiedys byl wklesly. tez go lapie. i co? jeszcze jakis czas temu chociaz duzo schudlam to zawsze komentowal kiedy jadlam ciasto albo czekolade. a teraz? slowkiem nie pisnie. kiedys powiedzial mi, ze moj brzuch go obrzydza. co przeplakalam to moje ale przy najblizszej okazji wyrzucilam, ze obrzydzaja mnie jego zeby, szare od kawy i fajek. i sie zamknal na wsze czasy na temat mojej wagi. ja schudlam, on rzucil palenie i kawe.

ale Ty nie lubisz takich kobiet jak ja, wiec mnie nie nabierzesz chyba, ze jestes tutaj cholernie falszywy:-O

>> ale Ty nie lubisz takich kobiet jak ja, Tzn jakich? Jaka jestes? Spróbuj zniechęcić mnie do siebie, jak Ci się uda, to odpuszcze. >>chyba, ze jestes tutaj cholernie falszywy To forum, to tylko zabawa, pamietaj o tym ;)

Gość *veronka*
skromna, bylam kiedys z facetem, ktory wciaz mnie chcial reformowac, oczywiscie z najlepszymi intencjami, wszystko dla mojego dobra. A to buty na obcasach wymyslal, a to wlosy nie tak spiete wrrrrr no i, niestety, nie wytrzymalam tego i dalam mu kosza. Tacy goscie naprawde nie kochaja i nie akceptuja kobiety tylko swoje wyobrazenie jak powinna byc i usiluja nagiac ja do swojego idealu. wiec - bye... nikt nie jest tu po to, by spelniac oczekiwania innych, o!

no taka szmata wlasnie jak to okreslesz te laski po ktorych jedziesz:) owszem zabawa ale ja tu pisze co mysle naprawde np a Tobie nie szkoda czasu na zmyslanie i tworzenie sztucznego wizerunku?

>> no taka szmata wlasnie jak to okreslesz te laski po ktorych jedziesz Garść konkretów poprosze, bo to mozna róznie interpretować :o >> owszem zabawa ale ja tu pisze co mysle naprawde np Mi też czasem się zdarzy :classic_cool: >>a Tobie nie szkoda czasu na zmyslanie i tworzenie sztucznego wizerunku? Jestem bezrobotnym rencistą przykutym do wózka inwalidzkiego, co innego mi pozostało niż kozaczenie na forum dla upadłych aniołków :(

aaa fe:P hmm konkrety -jestem wybitnie leniwa -ciagle przeklinam -jestem zlosliwa -mam zmienne nastroje bardzo, sama za soba nie nadazam -pije regularnie, i czesto sama -mam odchylki-nie bede tu pisac jakie -wystawiam facetow regularnie wystarczy?? w sumie malo napisalam, ale co za duzo to niezdrowo

Gość *veronka*
Tamari, masz calkiem interesujacy profil

Oprócz tego picia, to przecież czysta kobiecość :classic_cool: Wypić też sobie lubie, wiec będziemy mogli robić to we dwójke ;) Tutaj nie ma co się do konca uzewnętrzniać, napisz na maila 👄

Gość Tamari umów sie z Nim

Gość wierutnabzdura
Juz cale stado takich cwaniaczkow bylo tutaj na cafe;)

:O jak to czemu.? Szef Zrobił kontrole komputerów i sie wydało jak pracujemy:O Hehehe jak szef pokazał po jakich stronach serfują moi kumple..to padłam ze śmiechu.Im sie nie chciało śmiać:O A ja tylko kafe--uffff