Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Groszek majowy

FACET ZAJETY A JA GO CHCE!

Polecane posty

Groszek- piszesz jak napalona sucz to się nie dziw, że tak wszyscy na ciebie najezdzaja, skoro wiesz, ze nieładnie dawac dupy żonatemu panu to po co sie tu wypacasz?

Gość Groszek majowy
A tak w ogole to zamiast rad to slysze jakies glupawe krytyki, wyzwiska tak jakby to mialo mi pomoc. A pytalam co mam zrobic zeby o nim zapomniec i byc obojetna jak go widze bo tak dalej byc nie moze! a wy nic tylko krytykowac potraficie!

Gość do doprawdy
:) bardzo lanie to ujelas :)

Gość Groszek majowy
DOPRAWDY- zastanawiam czemu dziewczyny w takich sytuacjach sa bardziej krytykowane niz facet! przeciez to on jest zonaty, on jest ojcem a ja jestem wolna...I to on mnie pocalowal a ja nawet nie wiedzialam jeszcze ze jest ojcem rodziny! wiec kto tu jest bardziej winny...?

Gość chcesz rady najlepiej
spytaj mamy swojej ona pewnie juz swoje przezyla i duzo wie ,ona napewno ci poradzi szczerze

Gość wina i kara
oczywiscie ze ty jestes winna ,kiedys to zrozumiesz ....byc moze juz niedlugo śmiech

Gość dostalas tyle rad i jakie
przemyslenia :D juz wiesz co powinnas ,pomoglismy...

Gość psychotkaaaa
u mnie było podobnie a jednak inaczej poznalam go na necie wiedziałam ze ma żonę i prawie 18letnia córkę ja maż i dziesięcioletnia córka gadaliśmy klikaliśmy takie sobie wygłupy w końcu i ja i on zauważyliśmy ze mam sie ku sobie padły słowa kocham tęsknie chce cie zobaczyć...:( zwiałam gdzie pieprz rośnie dla dobra rodziny dla swojego własnego dobra i wiesz co do dziś bije sie z myślami co by było gdyby???

Gość nastepna
:O :O :O trzeba bylo sie spotakc dac mu dupki maz napewno by sie ucieszyl,to by bylo :O jakbys niewiedziala

Gość Groszek majowy
Ja jestem winna? ja jestem wolna, nie mam rodziny, i to nie ja pierwsza pocalowalam! a do tych wszystkich zawzietych bab ktore pisza mi obrazliwe komentarze, mam nadzieje ze jesli wasz facet lub maz bedzie mial kiedys kochanke (czego oczywiscie nie zycze) to bedzie ona miala troche skrupolow tak jak ja...

Gość Taka sobie jedna pani
Ciekawa jestem jak sie sytuacja rozwinie...Mam nadzieje ze nie ulegniesz bo czeka cie nic innego jak rozczarowanie i niesmak.

Gość jezusiczkuuu
nie wiedziałam ze polska to kraj praworządnych dziewic cichodajki wszystkie dają aj ak coś to podnoszą wielkie halo i święte oburzenie kurwa ale pruderia

Gość jezusiczkuuu
w Polsce jak facet zdradza to ma powodzenie jak kobieta jest kurwa szmata i dziwka żałosne:P:P:P

Gość Eh wy pasztety
Swiete sie znalazly. same sie bzykaly a chlopy to nie lepsi wcale ! maja baby a szukaja niewiadomo czego!

Gość Groszek majowy
Nasz kraj jednak jest jeszcze bardzo zacofany, ludzie sa czesto zawistni i glupi- wystarczy przeczytac niektore wypowiedzi np na kafe...No coz, oprocz krytyk to niczego ciekawego sie nie dowiedzialam....

Gość jezusiczkuuu
kraj nie jest zacofany tylko te kurewskie dziwice które podnoszą alarm i bicie w dzwony ciekawe czy faktycznie takie swietojebliwe matko głupota granic nie zna wystarczy wejść na antykoncepcje i te same polki lamentują dałam dupy boje sie ciąży itp itd i co kurwa cichodajki jak nic a jak ktoś powie głośno ze chce ma ochotę lub coś podobnego to sami widzicie reakcje zakłamane obłudnice

Gość to po jaka cholere
wlazisz na to zacofane kafe....chcesz sie pochwalic czy pozalic ...zdecyduj sie w kocu i nie rob z siebie meczennicy:O

"bosh chciałam dodac, że obniżone libido u młodych matek to jakiś niezrozumiały dla mnie mit" doprawdy, może nie mit, ale na pewno dla faceta nie jesteś w tedy taka sama jak "przed", chyba, że wierzysz mna słowo:) jezusiczkuuu "w Polsce jak facet zdradza to ma powodzenie jak kobieta jest k**wa szmata i dzi**a żałosne " W polsce jak facet zdradza, to jest kutasem bez kontroli i sukinsynem za granicą kobieta która zdradza, to też kurwa. Kurestwo nie zna granic:)

Gość jezusiczkuuu
kaffe nie jest zacofane tylko te wszystkie obłudne kobiety ktore wypowiadają sie w takim stylu a o zacofaniu kaffe to ty powiedziałaś/es :P:P:P

Gość to po jaka cholere
jezusiczkuuu kraj nie jest zacofany tylko te k**ewskie dziwice które podnoszą alarm i bicie w dzwony ciekawe czy faktycznie takie swietoj**liwe matko głupota granic nie zna wystarczy wejść na antykoncepcje i te same polki lamentują dałam d**y boje sie ciąży itp itd i co k**wa cichodajki jak nic a jak ktoś powie głośno ze chce ma ochotę lub coś podobnego to sami widzicie reakcje zakłamane obłudnice ...no coz kazdy sadzi wedlug siebie ja absolutnie nie mam sobie nic do zarzucenia dlatego pozwolilam sobie zabrac glos w tej pasjonujacej dyskusji,dac czy nie dac, jak chcesz wiedziec sumienie mam czysciutkie,pozdrawiam zycze milego dnia aha i nie bluzgaj tak :)

Gość to po jaka cholere
nie ja tylko groszek majowy patrz wyjerz a jak juz czytasz to wszystko:P

Gość jezusiczkuuu
jak nie bluzgać jak czytam takie wypowiedzi mogły napisać do groszka po prostu daj sobie spokój bo ciebie tylko przeleci a i tak zawsze zona i dziecko będzie priorytetem ale nie zamiast tego wyzwiska i od razu kurwa szmata dziwka no wiesz jak czytam coś takiego nóż mi sie w kieszeni otwiera :):)

Gość jezusiczkuuu
autorka chciała rady a nie oceny samej siebie :)

Gość to po jaka cholere
o teraz bardzo ladnie napisalas i sama prawde:)

Gość to po jaka cholere
no i dostala...rady kazdy napisal co o tym mysli ,a twoim zdaniem co powinna sie spotykac i rozbijac rodzine komus ??jak uwazwsz , co ty bys zrobila na jej miejscu??

Gość Groszek majowy
To po jasna cholere- zgadzam sie z toba, zaklamania u nas nie brakuje! co do tego faceta to on mi sie podoba i ja sie boje sama siebie ze kiedys zmiekne i nie bede potrafic sie bronic. I nie robie sobie zadnych nadziei, nie jestem taka kretynka zeby sobie wyobrazac sceny ze on odejdzie od swojej zony dla mnie czy podobne tego typu bzdury.

Gość Domka-
Właśnie czego się czepiacie do biednej kobity??Wyjaśniła wam jasno to trochę jej powspółczujcie ok:(

Gość Groszek majowy
Chce mi sie troche smiac jak czytam niektore komentarze- ile miedzy wami jest takich zaklamanych wywlok? bo ja znalam kilka dziewczyn ktore nie mialy zadnych problemow jesli chodzi o zonatych gosci, a nawet dorzuce ze sie cieszyly ze ktos na nie zwrocil uwage! byly calkowicie zbaraniale ze szczescia, robily sobie nadzieje itp. Ja nie mam tego problemu- moim problemem jest to ze mysle o jego zonie, ze ja szanuje, a glownym problemem jest to ze ten facet nie jest mi obojetny!

Głównym problemem jest to, czy mimo nieobojetności potrafisz nad sobą panować. Jak tak - przeżywaj piękne, platoniczne chwile. Jak nie - to towje zdwanie sobie sprawy z tego że nie chcesz rozbijać jego rodziny i wprowadzać zamieszania - mozna sobie między bajki włożyć. Zauroczenie to nie problem. Jeśli się go w porę racjonalnie wyjaśni. Koniec forumowych mądrości - czas na rozmowę w cztery oczy. powodzenia. Tylko bez rąk i gorących spojrzeń:) Zimny prysznic:)