Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Groszek majowy

FACET ZAJETY A JA GO CHCE!

Polecane posty

Gość Groszek majowy
Rany ale wy nic nie rozumiecie! nie wiem jak to jest czasami ze spotyka sie osobe i nagle nie wiadomo skad jest miedzy wami chemia! nie wiem jak to wytlumaczyc. On jak jest w moim biorze to jak chce cos podpisac czy wyslac faksa to robi same glupstwa, trzesa mu sie rece, jest roztargniony, zapomina zawsze czegos itp. Wiec chyba to nie jest tylko z mojej strony! wiem ze ma zone ktora czeka na niego ipt nie jestem kretynka! ja nie chce go juz widziec jak mam sie uwolnic od niego no jak?

Gość uwolnic od niego
nie pisz glupot ,znajdz sobie wolnego mezczyzne!!!

Gadanie baranie :D:D:D Weź bzyknij się z nim może nie będzie taki o jakim mażysz i sprawa się rozmyje:D:D:D:

Gość wiemy jak to jest jak
pojawia sie chemia ...ale do glowy mi nie przyszloby krecic tylkiem kolo zajetego faceta,chemia chemia ale daj juz spokoj bo :O

Gość Groszek majowy
Znajaca temat- nareszcie normalnie myslaca osobo! dzieki! jedyna mnie zrozumialas. Tylko ze on nie jest podrywaczem, nie usmiecha sie do wszystkich dziewczyn. Jest nawet powsciagliwy tylko sie glupio zachowuje i zdradza go wzrok albo jak rece mu drza gdy jest ze mna. Ja naprawde tez go nie podrywam ale moze w moich oczach tez jest zadza, a moze napewno. Jak mowie, chcialabym moc go nie widziec i byloby po sprawie. Cholera a ja jak go widze to tez robie pomylki i jestem zakrecona!

Gość tak dokladniedaj mu duuupy
wtedy minie ta chemia!

Jeszcze do suki ci trochę brakuje- jak w pore się opamiętasz i dasz mu jasno do zrozumienia że nie ma co liczyć na sex znaczy się masz zasady moralne. Facet żonaty , dzieciaty który szuka seksu to zwykły skurwiel- chcesz się z takim zadawać? znudzisz się mu po kilku razach , rzuci cię i zacznie podrywać inną sunie. Jak masz choć trochę honoru nie pchaj się w to :o pozostanie ci niesmak , że chciał cię tylko przelecieć

Gość tak dokladniedaj mu duuupy
przestan sie podniecac ze mu rece sie trzesa ,ja widze ze chyba pierwszy raz jakis facet zwrocil na ciebie uwage,oby cie olal ,nwet niech przeleci a potem oleje bedzie wiecj plotek i wstydu dla ciebie w firmie,dla mnie jestes zalosna a jak rozbijesz ta rodzine na zawsze przypnie sie do ciebie latka kuurwaaa ciekawe czy mamusia twoja bylaby zadowolona gdyby wiedziala przed kim masz zamiar rozlozyc nogi:O niedobrze mi sie robi🖐️

Jedna mała rzecz umknęła. Jeśli facet jest młodym tatą, to zdaje się miał ostatnio ograniczoną możliwość niecnych zabaw z żoną:) Żona się bardziej zajmuje dzieckiem niż nim. DLatego szuka kontaktu z innymi kobietami. Co przecież nie oznacza, że chciałby od razu zdrady czy bzykanka na boku. Trzeba mieć teraz nóżki złączone pod biurkiem i nie pomagać w tym, co się kończy wielkimi kłopotami. Jak jesteś młoda i wolna, to przejdzie ci z czasem na innego:) Zamiast patrzeć na niego jak na łatwe ciacho, zobacz go szczęśliwego i dumnego na spacerze z żoną i z dzieckiem. I jak do tego się ma pożądanie?

Gość Groszek majowy
Cukierasek- mowie sobie tez ze to zwykly skurwiel! ze jego zona moze przytyla, ze siedzi w domu, zmienia pieluchy, ze nie jest taka szczupla i zadbana jak ja ale to jest jego zona i matka jego dziecka! mowie sobie to po 100 razy na dzien tylko ze jak go widze to momentalnie robi mi sie goraco. Staram sie niczego nie okazywac, nawet nie usmiecham sie do niego, nie patrze, ale to on prowokuje! niby przypadkiem dotknie mojej reki itp! chcialabym zeby zmienil dzial i byloby po sprawie.

Gość do szukanie dziury w calym..
bardzo madre slowa sama lepiej bym tego nie ujela:)

Nie pękaj bo to ;) Ci się nie wymydli ,a co użyjesz to Twoje i kto powiedział,że ty jego nie możesz wykorzystać tylko on Ciebie????? Co to tylko faceci biorą???? Przeca momy równouprawnienie :D:classic_cool:

Gość beznadzijena jestes
porownujesz sie do jego zony!!!!ze nie jest tak szczupla i zadbana jak ty!!! kawal suki z ciebie i juz wiem ze poprostu ci cipka swedzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość tak szczerze
najlepszym lekarstwem byloby poznanie jego zony..moze by cie zaskoczyla-ladna,zadbana i brak pozostalosci po ciazy. mam taka kumpele,ktora zostala kochanka faceta,ktory ma piekna zadbana zone i 4 dzieci! zona akurat byla zaraz po porodzie,wiec sexu nie bylo...teraz zona wraca do normy i juz kochanek tyle czasu nie ma...tez nie taki lowelas,kocha rodzine,tylko tak wyszlo...a dziewczyna sie meczy,ale nie potrafii odejsc

Energiczna Trzydziestolatka - ależ tego nie robię :D ileż w końcu groszku można narwać??? :D:D:D:D:D:D :classic_cool:

Gość Groszek majowy
Do beznadziejnej- masz dobry pseudonim, pasuje do ciebie jak ulal! nie przyrownuje sie do jego zony polinteligentko, przeczytaj dobrze co napisalam a dopiero odpisuj!

no toż cały czas mówię,że najlepszym lekarstwem z wyrywania cudzych facetów jest przynajmniej raz zostanie kochanką :D:D:D

A dla facetów najmilsze jest to ,gdy taka zasmakuje w roli kochanki i jest w niej dobra :D :classic_cool:

Gość Groszek majowy
Rany ale ja nie powiedzialam ze JEGO ZONA napewno jest gruba i brzydka bo urodzila a ja piekna i swieza jak kwiat! powiedzialam to w tym kontekscie ze - byc moze tak jest a jesli nawet to przeciez on jest skurwysynem bo jego zona jest zona a mnie nie powinien kusic zwlaszcza ze napewno wie jaki na mnie robi efekt!

Gość beznadzijena jestes
czytam od poczatku!!!!nie znasz mnie wiec mnie nie ocenaj !!!sama wypisujesz tu ze masz ochote na ojca ,meza wiec jestes beznadziejna,moze kiedys to zrozumiesz jak bedziesz w takiej sytuacji,tym czasem dla mnie jestes.... jw

Gość beznadzijena jestes
Groszek majowy Cukierasek- mowie sobie tez ze to zwykly sk**wiel! ze jego zona moze przytyla, ze siedzi w domu, zmienia pieluchy, ze nie jest taka szczupla i zadbana jak ja ale to jest jego zona i matka jego dziecka! mowie sobie to po 100 razy na dzien tylko ze jak go widze to momentalnie robi mi sie goraco. Staram sie niczego nie okazywac, nawet nie usmiecham sie do niego, nie patrze, ale to on prowokuje! niby przypadkiem dotknie mojej reki itp! chcialabym zeby zmienil dzial i byloby po sprawie jak to nie przyrownujesz sie przeciez ty to napisalas wczesniej ,masz moez schizofremie,zapomialas wiasc tabletek rano

beznadziejna .... przecież autorka wyraźnie napisała "...ze jego zona moze przytyla" widzisz słowo może??????????? :P więc ma rację radząc ci żebyś uważnie czytała :D:D:D:D:D

Gość beznadzijena jestes
Goszek majowy Rany ale ja nie powiedzialam ze JEGO ZONA napewno jest gruba i brzydka bo urodzila a ja piekna i swieza jak kwiat! powiedzialam to w tym kontekscie ze - byc moze tak jest a jesli nawet to przeciez on jest sk**wysynem bo jego zona jest zona a mnie nie powinien kusic zwlaszcza ze napewno wie jaki na mnie robi-ale piszesz bzdury no wlasnie zakladasz ze tak jest!!!!!!!!!!masz bujna wyobraznie

Gość beznadzijena jestes
kusi cie a co chodzi z rozpietym rozporkiem po firmie ,no prosze cie🖐️

Gość wlasnie
to niech tak samo zalozy ze moze ten facet nic do niej nie ma tylko po pepkowym jest przepity i mu sie rece trzesa!!!!a nie na jej widok

Gość Groszek majowy
Napisalam ale ty zle ZINTERPRETOWALAS!wiec se przeczytaj jeszcze raz! a tak na marginesie to wcale nie mam ochoty rozbijac malzenstwa, jesli bylabym taka glupia zdzira to nawet bym sie nie zastanawiala i juz dawno mialabym go w lozku! mam poukladane w glowie wiec dlatego jeszcze nic nie bylo- i nie moja wina ze mi sie spodobal od pierwszego wejrzenia!

bosh:D chciałam dodac, że obniżone libido u młodych matek to jakiś niezrozumiały dla mnie mit:P