Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Groszek majowy

FACET ZAJETY A JA GO CHCE!

Polecane posty

Gość Groszek majowy

Wiem, ze glupia jestem i nie powinnam sobie zawracac glowy. Banalna sprawa- jest facet, spodobal mi sie i ja jemu tez. Spotykamy sie tylko w pracy. Problem w tym ze on jest mlodym tata, ma zone ktora jest w domu i opiekuje sie jego coreczka.A ja jestem wolna, atrakcyjna i juz nie mam sily mu ulegac. Nie mam juz sily go unikac, ta sytuacja mnie bardzo meczy bo mam ochote na niego a z drugiej strony mysle o jego zonie. Nie moge odjesc z pracy bo mam dobre stanowisko ani tez nie potrafie mu powiedziec wprost ze chcialabym moc go unikac bo jak go widze to az prad mnie przeszywa! cholera ze akurat musial przyjsc do naszej firmy!

Gość to jest marna prowokacja

Gość kombinacja
kolejny material na zdzire ehhhh.....

Gość odpierduuullllll sie od niego
nienawidze takich glupich sucz,zrozum kretynko on ma rodzine,rozkladaj nogi przed kims innym,jestes obrzydliwa:O

tez bylam w takiej sytuacji...on zonaty imsynek...ja mloda ladna blondynka....pracowlisly razem codzinnie.....ale tak sie ulozylo ze on juz nie pracuje w mojej firmie...ale mamy kontakt:-)czasem gg,czasem tel.spotaknie ze znajomymi:-)nie jestem laska ktora rozpada czyjes zwiazki.....wiec odpuscial sobie:-)traktuje go jak przyjaciela....i wiem ze widocznie mi jet pisany ktos inny:-)Tobie tez tak radze....nie pchaj sie w to!!!spotkasz swoaj milosc-zoabczysz:-D

Gość chyba
strasznie ci swedzi!!!!moze zainwestuj w wibrator!!!!!!

Gość mam nadzije ze....
jego zona obije ci facjate

Gość mam nadzije ze....
ja bym ci narobila wstydu i ty musialabys zrezygnowac z tej pracy

Gość nie umiesz powstrzymac
swedzenia idiotko?

Gość Groszek majowy
No przeciez nie mowie ze spalam z nim! gdy sie pojawil to skad mialam wiedziec ze ma rodzine- nie nosi obraczki! gdy tylko go zobaczylam to od razu mnie ciary przeszly. On tez zreszta od razu zwrocil na mnie uwage. Kiedys mnie pocalowal, niby na przywitanie, potem sie dowiedzialam ze jest zonaty i ma malenkie dziecko! czemu jestem od razu suka? to nie moja wina ze mi sie spodobal! chce sie jakos uwolnic zwlaszcza ze mam slabosc do niego ale tak sie sklada ze on jest ciagle w poblizu, caly czas czegos potrzebuje a ja juz nie mam sily jak go widze!

Gość grafitka
czy on oprocz flirtu robi cos wiecej? Chce miec z toba romans? czy moze ty sama sie nakrecasz?

Gość Groszek majowy
I zaznaczam ze to nie ja go podrywam! to on przylazi z byle pretekstem ze cos musze zalatwic itp. Szuka kontaktu, ja jestem sluzbowa, staram sie naprawde byc w porzadku bo mysle o jego zonie (!) ale ile jeszcze tak wytrzymam!

Gość on nie chceja poprostu
pizdaaa swedzi

Gość jetes w parcy
wiec to chyba normalne ze zalatwiacie jakies sprawy sluzbowe wiec nie tlumacz tak sobie tego ze szuka byle pretekstu

Gość Groszek majowy
Grafitka- jak on na mnie patrzy to czuje cale napiecie! nie lubie tego, caly czas sie bronie bo boje sie sama siebie i mojej slabosci do niego! a on czasami patrzy takim pozadliwym wzrokiem, ja udaje ze nie widze. Mowi czasami jakies dwuznaczne zarty, czasami spojrzy mi w oczy. Kurde chcialabym go nie widziec i nie byloby problemu!

Gość nie umiesz powstrzymac
to go ignoruj, jezu proste, nie umiesz powstrzymac swojego popedu?:o

no to spróbuj go zdobyć :D wyrządzisz tym przysługę małżonce bo albo się nie da i wtedy będzie wiedziała,że jest nie do przebicia i ma faceta dla siebie wyłącznie albo się uda i wtedy będzie wiedziała,że coś jest nie tak i ma jak to tu często mówią palanta w domu ,którego powinna się pozbyć :D:D:D:D:D :classic_cool: DO DZIEŁA :D :classic_cool:

Gość zalosna jestes
jak kiedys ktos ci rodzine rozbije to zobacysz,na co ty liczysz?? puknij sie w glowe albo lepiej znajdz sobie kogos wolnego kto sie bedzie pukal!!!

Gość tez pracuje z facetami
i niektorzy maja zony ,dzieci ,narzyczone i czesto sobie zartujemy ,zaczepiamy i tylko!!!!!do glowy nie przyszlyby mi rozmanse ...wiesz czemu bo ja sie szanuje i szanuje kogos i ich rodziny!!!!i nie swedzi mi cipka jak tobie!!!!

Gość Groszek majowy
Ale wy jestescie wrony glupie! przeciez mowilam od poczatku ze jak tylko przyszedl do pracy TO MI WPADL W OKO!nie wiedzialam ze jest zonaty! ja jemu tez sie spodobalam chyba slepa nie jestem ! jak mam go unikac nie wiem co zrobic- cholera przeciez nie moge tak kontynuowac! sama na to nic nie poradze ze jak go widze to mi rece drza!

Gość jak idziesz ulica
latem i masz krotka spodniczke kazdy facet sie obejrzy pod warunkiem ze jestes zgrabna ale to nie oznacza ze odrazu ma cie ptzeleciec bo spojrzal na ciebie ,rozmumiesz pusta glowo i zasada prosta jest taka nie bierz dupy za swojej grupy,nawet jak sie bedziesz z nim spotykac to w kocu wyszloby na jaw i uwierz mi poloki w firmie plus wstyd ze rozbilas rodzine ...i tak bedziesz musiala zmienic wtedy prace.....

Gość znająca temat ...
Przestancie najeżdżać na dziewczynę - przecież nic nie zrobiła a takie sytuacje niestety się zdarzają. Ja pracuje w hotelu i wierzcie mi że 50 % facetów podrywa mnie, i nie ma znaczenia że oni mają żony, dzieci - szukają przygody po prostu. Ico ... proponują kolacje, spotkania, przyłażą po nocach na recepcje i proszą, przysyłają kwaiaty, dają prezenciki. Tacy są faceci !!! A tylko od kobiety zależy jak dalej potoczą się losy tego "flirtu". Dziewczyna pisze jasno że ma skrupuły więc nie wyzywajcie ją od dziwek. Cóz pociąg to naturalna rzecz - ale nie trzeba od razu mu ulegać. Facetowi w końcu przejdzie fascynacja, zwróci sie ku innej osobie, nie ma sensu ingerować w czyjekolwiek życie - bo i tak z tego NIC dobrego nie wyjdzie. Więc ... drogi Groszku - trzymaj się dzielnie, nie ulegaj, bo sama sobie zrobisz tym krzywdę. Pokaż facetowi ze jego zapędy są próżne, taki facet co ma żonę i dziecko a rozgląda sie za innymi, nie jest wart twojego zainteresowania. On po prostu nie szanuje kobiet ... pozdrawiam

Gość jestes glupia jak but
co to ma do rzeczy ze jak przyszedl do pracy nie wiedzialas ze ma zone ale sie w koncu dowiedzialas ze ma rodzine to o co ci chodzi!! pomysl czasem troche to nie boli!! wiesz ze ma zona wiec sobie odposc,pewnie facet i tak szuka darmowego tylka,jestes naiwna