Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANDRZEJjj

Czy po poronieniu mozna mieć dziecko?????????????

Polecane posty

Gość ANDRZEJjj

Moja dziewczyna zaszla w ciaze. Chcialem zeby usunela, bo jeszcze nie czas na to. Nie chciała, wolala urodzić... o Boże co ja przeszłem... nie donosila ciazy, poroniła w 3 miesiacu... Może to puste co mowie ale złozylo sie bardzo dobrze i w sumie jestem z takiego obrotu spraw zadowolony. To nie jest tak, że nie chce dziecka, ale nie teraz. Nie chciałbym jednak, zeby w ogole nie mogła mieć dzieci, kiedys bede chiał mieć syna wiec powiedzcie czy po poronieniu można miec dziecko????

Z pewnością będzie mogła mieć dziecko, mam nadzieję, że dojdzie do rozumu, żeby nie mieć go z Tobą.

Hej Andrzej, jesli zaszla wciaze i poronila to pewnie z plodembylo cos nie tak, albo czynniki zewnetrze wplynely na zakonczenie ciazy. Ma szanse na toby zjasc w ciaze, nie musisz sie tym martwic.

Gość a wytłumaczyłaś mężowi
Podobnie jak Latina mam nadzieję, że dziewczyna przejrzy na oczy i że będzie miała dziecko - z innym facetem.

Gość BLUE-TRUE
w 100% zgadzam sie z Lattiną...

:-) W każdym razie docenić trzeba troskę Andrzeja o jej dalsze życie płciowe... to też dużo w dzisiejszych czasach

Gość ANDRZEJjj
Niezle chamstwo z waszej strony...

Gość chamstwo
to raczej z twojej i egoizm-pomyślałeś przez chwilę jak ona się czuje,wspierasz ją????

chamstwo? przeczytaj co napisałeś "jestem zadowolony z takiego obrotu sprawy" "w przyszłości będę chciał mieć syna" czyli co jak będzie córka to też każesz usunąć. Podniosłeś mi ciśnienie pierwszy raz spotykam faceta, który jest zadowolony z cierpienia swojej kobiety!!!!

Gość chamstwo
i jeszcze piszesz przez co to ty przeszedleś, rozumiem ze nie kazdy jest gotowy na dziecko ale cieszyc się z jego straty to dla mnie niewyobrażalne

mam nadzieję, że prowokacja i takich palantów jednak ta ziemia nie nosi....

Ja również nie będą oryginalna i jeśli to nie prowokacja to niech lasce z dupy wyjdą i wejdą na właściwie miejsce! Piszesz tylko o sobie a czy zdajesz sobie sprawę przez co ta dziewczyna poprzechodziła?!

Gość ANDRZEJjj
Nie jestem zadowolony z jej cierpienia tylko z tego, że nie bedzie teraz dziecka..... zresztą to jej wina, cierpiała na własne życzenie bo mogła usunąc

przyślij ją na ten topik, może zmądrzeje jak zobaczy jakie bzdury wypisujesz. Jesteś egoistą! Takich "tatuśków" powinno się kastrować.

Ach, Andrzejku, zapomniałyśmy Ci kolektywnie złożyć wyrazów współczucia, że tak się nacierpiałeś i nadenerwowałeś... a to, prze co "przeszłeś", to naprawdę heroiczne!

To Ty nie wiesz jak się fiuta wkłada by nie mieć dzieci???? Sam do najmądrzejszych nie należysz ale nie ma to jak dziewczynę obarczać winą!!!

\"Nie jestem zadowolony z jej cierpienia tylko z tego, że nie bedzie teraz dziecka..... zresztą to jej wina, cierpiała na własne życzenie bo mogła usunąc\" !!!!!!!!!!! Jej wina?? To twoja wina gnoju bo ty ja zaplodniles!!!!!! Wiatropylna przeciez nie jest...Boshe, ze na swiecie sa tacy idioci!! Mam nadzieje, ze dziewczyna faktycznie zmadrzeje i cie zostawi.

Gość ANDRZEJjj
LOL To jest problem kobiety, żeby sie zabezpieczać

ty jestes nienormalny !! nie bierz sie za sex jesli nie umiesz ponosic jego konsekwencji-patrz ciaza.Jej wina ze poronila ja mysle ze twoja bo nerwy jakie jej dales zmuszajac do usuniecia zrobily swoje .Nigdy bym nie mogla bys z takim bezuczuciowym ,egoistycznym snobem jak ty .Zycze dziewczynie zeby poznala fajnego kochajacego i odpowiedzialnego faceta a nie byla z takim gownem jakim ty jestes.

no tak wszytsko to problem kobiety! Gówniarz jesteś i tyle, niodpowiedzialny, egoistyczny gnój. Mam nadzieję, że w końcu któraś tak Cię kopie w fiuta, że zobaczysz gwiazdki!

Gość ANDRZEJjj
No a co ja moge zrobić poza zakładaniem gumy? A ja wiem co ona potem z nimi robi? Moze sobie wyciska z nich sperme do cipki. Zreszta niewazne, stało sie jak stało ale w sumie nie najgorzej. Jestem zadowolony... ona ma nauczke, a my nie mamy balastu...

Gość ANDRZEJjj
Haha no to byś taki zakład przegrała, durna istotko

Gość nfv kerjb dkc
a mozesz nam poweidziec w jakiej placowce sie ksztalciles ? zebysmy tam przypadkiem naszych dzieci nie poslaly....

Ale sukinsyn z Ciebie!!!!!!!!!!!!!! Mam nadzieje ze nigdy nie dostapisz zaszczytu posiadania dziecka-nie wart jestes tego

Gość chamstwo
czytam dalsze wypowiedzi andrzeja i jestem PEWNA że to prowokacja, nie wierzę że tacy ludzie są na świecie

bog jednak wiedzial co robi odbierajac tobie dziecko bo z takim ojcem to nie zycze zadnemu dziecku zyc.aha to co dajesz innym ludzia wroci do ciebie z podwojna sila i tego ci zycze !!!!