Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katiemelua

zero kontaktu po rozstaniu

Polecane posty

Gość katiemelua

od rozstania minelo 1,5 miesiaca. nie mamy ze soba w ogole kontaktu. to dziwne bo po rozstaniu chcielismy sie widywac, sprobowac naprawic. on sie nie odzywa, ale ja mimo ze chce tez nie. dlaczego tak jest?

Gość katiemelua
on chcial sprobowac popracowac nad zwiazkiem, ja nie nalegalam na zadne spotkania. zaraz po to on chcial. a potem zamilkl i tak milczy do dzisiaj..mogl sie juz w ogole nie odzywac, byloby mi latwiej

Gość wierutnabzdura
Moj po rozstaniu (ja zerwalam, bo sadzilam, ze ma inna babe i mial i ma;) ), odzywal sie do mnie, ale ja nie reagowalam.... Mimo to sie odzywal i nadal to czyni..... Nic waznego, zdawkowe slowa, jakby czeka, az ja pociagne watek, ale nie doczeka sie:)

Gość katiemelua
ja tylko nie kumam tego, ze najpierw chce probowac naprawiac po czym tak po prostu milczy i nic..

Gość kokojumbo
a moj wyjechal za granice i po powrocie sie nie odezwal...a minal juz prawie rok. a tak mu niby zalezalo! i obiecal ze nawet jak nam nie wyjdzie to zostaniemy w kontakcie.faceci to Chamy

Gość on juz Cię nie chce
zrozum to kobieto, wejdz na czat, wyrwij jakąś dupę na dobre bzykanko, to od razu Ci głupota minie;)

Gość wierutnabzdura
Moj nie mowil, ze mu zalezy w chwili, gdy go zegnalam, a pisze. Wiec widac jak roznie sprawy sie ukladaja. I fakt, ze ktos pisze nie swiadczy o niczym

Gość katiemelua
no. on nie zdaje sobie sprawy ,ze tym mnie dodatkowo rani...ja po zerwaniu chcialam calkowicie zerwac kontakt. a on mnie tak zwodzil...ehhh, glupia baba ze mnie..slepa

Gość erwfer
nie można się trochę rozstać i jednocześnie trochę nie rozstać, stany pośrednie są toksyczne a osoby w nich tkwiące dziecinne jeśli tego nie pojmujesz, to i do następnego związku nie dojrzałaś

Gość katiemelua
mysle, ze ja dojrzalam. to on nie dojrzal. zdecydowalismy o rozstaniu i powiedzialam, ze nie chce zadnego kontaktu. a on mimo to..widocznie mu sie odwidzialo i znowu mnie zranil

Gość jak zareagowalas na probe
naprawy??? moze nie wykazalas inicjatywy

Gość wierutnabzdura
No dobrze Autorko, a jak wyglada ten jego kontakt? Przychodzi do Ciebie, sle smsy, dzwoni, gg, maile? I co mowi/pisze?

Gość katiemelua
pisal mi, ze chce byc ze mna tylko potrzeba nam czasu, mielismy sie dotrzec a on milczy, po co mieszal mi jeszcze w glowie?

Gość wierutnabzdura
No bez sensu; moj to pisal w calkiem innym duchu........:D

autorko rozstajesz sie i chcesz spotkan....z nim...no to cos nie tak...mnie sie zawsze zdawało ze jak sie ludzie rozstaja to raczej nie kontaktuja sie bo niby po co ???

katiemelua pisal mi, ze chce byc ze mna tylko potrzeba nam czasu, mielismy sie dotrzec a on milczy, po co mieszal mi jeszcze w glowie? bo chciał byc delikatny:O:O:O przynajmniej tak mu sie zdawało ,,facet nie powie nigdy wprost ze zrywa.... on potrzebuje: 1/czasu do przemyslenia 2/czasu do namysłu 3/chwili odechu w zwiazku 4/czasu do poukładnai sobie spraw to sa czeste texty do wycowki.....słyszysz taki text ...to badz pewna ze stara sie w delikatny sposob zakonczyc zwiazek....:O

Gość wierutnabzdura
o brat_niedzwiedz i tutaj kobiety rozstaja sie w nadziei, ze ich eks bedzie zebral o ich uczucie, ze zrozumie ile stracil:D to dziecinada bo potem sie okazuje, ze facet o ile nie znalazl nowej dupy, jest zbyt dumny i madry po prostu, zeby wraxcac go kogos, kto go olal; baba wazcie slowa!!! :)

Gość wierutnabzdura
brat_niedzwiedz: mysle, ze w te konwencje tez mozemy wpisac problemy w pracy :D

Gość daj na luz...
olej go laska i ogarnij sie. faceci maja w 99% przypadków styropian zamiast mózgu, bo do myslenia uzywaja innego organu ;] a to ze koles nie ma odwagi ani charakteru zeby zalatwic sprawe jak prawdziwy facet to juz inna sprawa.... potrzebujesz takiego ćwoka?

Gość paparrazza
tez stwierdzam, ze to jakas dziecinada, raz mowi jedno, potem nie ma odwagi sie z tego wycofac i powiedziec prawdy...szkoda tylko, ze przez to jeszcze bardziej cierpie. jakbym malo sie nacierpiala

taa, my tez zawsze mowilismy, ze po rozstaniu bedziemy sie kumplowac rok sie nie chcielismy widziec ja ostatnio napisalam czy sie nie mozemy w koncu spotkac i pogadac normalnie, po kumpelsku, jak dorosli ludzie, a on ze nie, bo eszcze nie jest gotowy

Gość Jupijej
hehe,problemy w pracy...w ostatnim związku na zakończenie dostałam ten tekst :p ale wcześniej nie wpadłabym,że w ten sposób facet chce zakończyć związek...zero odwagi cywilnej,zero szczerości,po prostu jest zerem :D

Gość wierutnabzdura
do Kolezanki powyzej: ja wlasnie takowy dostalam, ale bynajmnej nie bylo to zwiazane z tym, ze chcial skonczyc, bo jak twierdzil-nie chcial; ale to byla sytuacja przejsciowa, bo jak juz pisalam, nie wiedzial czy mu wyjdzie z ta druga;) w kazdym razie, problemy w pracy byly dla mnie czerwona lampa:) plus inne objawy no i ulatwilam mu droge do nowego szczescia:)

Jezeli sie rozstaliscie to lepiej dla Was, ze sie nie kontaktujecie. Dopoki sa jeszcze emocje, jest na to za wczesnie.

Gość do bratka niedzwiadka
bracie niedzwiedziu jeszcze sa lepsze hity np z ust bylego faceta( ma nowa dziewczyne) -ale moze pojdziemy czasami na kawe? nie chce zrywac kontaktu

Gość do bratka niedzwiadka
plus jeszcze tekst: zawsze mozesz na mnie liczyc juz wole isc do sasiada niz zebrac o przysluge exa i miec na sobie wzrok jego panny

Utrzymywanie kontaktu po zerwaniu i bycie przyjaciolmi czasami jest mozliwe, tylko potrzeba przewaznie czasu. Plus zalezy tez jak sie rozstalo, jakie towarzyszyly temu slowa i emocje.