Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sunflowerka

jakie ceny?

Polecane posty

Mam prośbę, napiszcie mi ile płacicie za osobę w restauracji (bez alkoholu i ciast). Podajcie koniecznie miejscowość i województwo - chciałam się zorientować jakie są rozbieżności cenowe. Dla przykładu podaję jak jest u mnie: Ceny w restauracjach od 170zł do 220 w zależności od menu. Będzin/ śląskie

Gość moja przyjaciółka
w Olkuszu w Małopolsce płaciła 110 zł od osoby

w cenie jaka podalam wliczone sa: obiad głowny (przystawka, zupa, drugie, deser), oraz 3 cieple posilki, do tego jeszcze zimna plyta, salatki, napoje, i ciasta (ale tylko 1. wylozenie).

Gość jak dla mnie
to rozbieznosc jest niesamowita u mnie najtanszy lokal jaki znalezlismy bierze 180 zł przeciez to jest .... nie no nawet nie umiem tego nazwac to kupa kasy dlatego robimy wesele w osp wychodzi prawie połowe taniej

Gość a zapomniałam
dodac jestem z łodzkiego

Podkarpacie (blisko Małopolski): restauracja 3gwiazdkowa, 137,50 zł od osoby bez ciast i alkoholu, 4 gorące posiłki w tym grill na zewnątrz, menu całkiem niezłe. Ta knajpa jest jedną z droższych tutaj, gdzie indziej to tak od 100-110 się ceny zaczynają.

Gość hmmmmmmmm.....................
od 135zl/os, slaskie kolo Zawiercia

Płaciłam 140 zł/os. W tym wszystko poza napojami i alkoholem (5 dań gorących, 5 rodzajów ciast, tort, mięsa, wędliny, galantyny, tymbaliki z drobiu, 4 sałatki itp.) - a jedzenia była cała masa - 1/3 nie poszła, albo i lepiej.

Ja placilam 115zl za osobe za dziecko polowe, w tym byl 3 dania gorace, deser (plonace lody i salatka owocowa), zimna plyta, napoje, slodycze woj Śląskie miasto Siemianowice

Gość ...zainteresowana...
buteleczka20, katowiczankaa, niezapominajka86 napiszcie gdzie robiłyście/robicie wesele

Gość mala chinkaaa
a ja place 80 zl za osobe w tym 5 dan goracych, sporo przekasek, napoje cieple i zimne gratis

110 od osoby bez alkoholu, ciasta i limit na soki, wiec trzeba dokupic -3 dania cieple +obiad -podkarpacie

mój kuzyn w tym roku płaci od os.93zł..bez alkoholu, ciast, napoi i owoców.. u nas na ten rok ceny ok 170zł, a na przyszły to już w ogóle..dlatego też robimy w osp:)

Gość dejzi69
280 zl od osoby-woj.zachodniopom.

Gość ...zainteresowana...
a może obok cen wpisywać miasto i namiary na lokal? przypuszczam, że wielu z nas ułatwiło by to życie ;) katowiczankaa - dzięki za info

My płacimy 170zł bez alkoholi i napoi. Wiem, ze już od stycznia podpisują umowy na 180zł.. Woj. kujawsko-pomorskie.

zapomniałam dodac że mój kuzyn płaci tak malo w woj. wielkopolskim, a ja jestem ze śląskiego:)

Gość motylek_85
160 zł/za osobę - bez ciast, tortu, alkoholi i napojów Miasto; Mysłowice

199zł / os - menu bogate z 3 gorącymi posiłkami, ciastami, owocami, napojami, stołem wiejskim i fontanną czekoladową gratis ...

okolice Rzeszowa,140 zl/os, bez ciasta, tortu i alkoholu, napoje sa wliczone ale z tego co pamietam tylko w niewielkiej ilosci. Dzieci do 5 lat gratis, do 12 pol ceny, podobnie zespol i fotograf

Hotel LORD /Debica/woj.podkarpackie 135zl/os, 80zl/dziecko w przyszlym roku juz niestety drozej bo 150zl/os. 3 gorace dania.Bardzo ladny lokal ,pyszne jedzenie ktore wydaja do domu co zostanie i super obsluga:)

Ja dopiero bede podpisywac umowe z hotelem, ale z tego co wiem bede placic 160zl/os. za obiad, pozniej trzy gorace dania i zimna plyte i obiad poprawinowy. W cene wliczony jest tez tort pietrowy.