Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agrgopka

wiecie jaki numer mi wykrecil narzeczony-przeczytajcie

Polecane posty

"ze moze zmarnowalby jej jeszcze pare dobrych lat" związki nie zakonczone ślubem == związki zmarnowane :D:D

Gość tak to jest jak ma sie
dziewczyno juz chyba koniec z tym twoim zwiazkiem. kopnij tego dupka w tylek i po problemie. na drugi raz nie ufaj tak latwo facetom... ech zycie :o a komentarze komicznego calkiem calkiem ;)

"gnojek z niego mam nadzieje ze poznam kogos we wrzesniu ide na wesele" jestesmy świadkami narodzin ogromnej desperacji :P złapie byle spodnie, oby tylko pokazac sobie i byłemu, że szybko bede miec faceta :P

Gość cdromka
Zwiazki, w ktorym jeden z partnerow zdradza i marnuje drugiej osobie cenny czas=lata zmarnowane

Gość Komiczne a jak twoja laska
ta, ktora dala ci tyla na pierwszej randce? Moze tez komus tyla daje a ty o tym nie wiesz? Kobiety sa rozne, twoja tez nie jest aniolem.

Gość Rukola niezielona
a ja sądzę,że skoro byliście z sobą dwa lata to przed Tobą czas cierpienia, wspominania i takietam towarzyszące uczucia. Jeżeli potrafisz to zakończ to- z tym pierścionkiem to po prostu żenada - zyłaś z burakiem.

To masz moja droga czas do poniedziałku. W poniedziałek jest wrzesień, Ale mi się podoba - chuj mu w dupę i do przodu Szybko wprawdzie, ale co tam czas marnować Życie przez palce ucieka, młodsza nie będziesz, męża trzeba znaleźć, bo co koleżanki powiedzą No i Ci na weselu

nie martw sie o moją laske.. Ty tez bys mi dała na pierwszej :P tylko, że ja bym Cie nie chciał :D Ps siedze z kubkiem pełnym wody... mam sie udławić, czy czekac na zbesztanie? :D

Gość O no właśnie
Komiczne pilnuj ty lepiej swojej baby, żeby ci bachora do domu nie przyniosła. CUDZEGO :D

"Ale mi się podoba - ch*j mu w d**ę i do przodu" facet jest o tyle sensowny, o ile daje obietnice ślubu :P jelsi wizja ślubu sie oddala, łatwo o nim zapomnieć :P

Napij się Komi. I to wódki, bo ty czasem się przydaje Na trzeźwo się nie da :D:D:D

Gość tak to jest jak ma sie
komicznemu i tak juz wszystko jedno. ktos kto jest tak wyuzdany, ze byle gdzie z byle kim, no to wiesz... poza tym szybko by sobie znalazl inną.

Ja z zasady nie pilnuje kobiet:P nie musze... ale jak rozumiem, piszecie o wlasnych doswiadczeniach, przerażone wizją zdrady matrony :D

Pewnie, że tak. Przecież to zmarnowany czas, zmarnowana energia. Po co związek, skoro ślubu nie ma Bez sensu :P

na pewno nie byle gdzie i nie z byle kim...:D cenie jakosc... co nie oznacza, ze na jakosc trzeba długo czekac... W PRL u na fiata 126p z przydziału czekało sie 2 lata... Teraz bentleya mozna kupić w kilka dni :D

Gość Komiczne a jak twoja laska
Przede wszystkim, Komiczne, nie pochlebiaj sobie, jakos to nie pasuje do twojego sposobu bycia. Mozna sie z ciebie posmiac, ale na dluzsza mete bywasz nudnawy. Nie gustuje w mezczyznach, tym bardziej twojego pokroju, zatem nici z dawania czegokolwiek. Twoja laska mnie ani grzeje ani ziebi, skoro jest z toba, nie jest warta zachodu. Musi lubic cierpienie i upokorzenia.

Gość ehhhhh
eh,załamka komiczne załamka... taki z Ciebie kozak wirtualnego świata ;/

Gość Cenisz jakosc
? Oj, to musisz sie mocno postarac, zeby dosiegnac chocby dostatecznego poziomu. Z jakoscia u ciebie kruchutko :)

"Musi lubic cierpienie i upokorzenia." przechodzicie dzisiaj same siebie :D:D jestescie boksie :D

Tak, mam czasem inne zdanie niż Komiczne :D Zdarza się natomiast czasami, że w jednym miejscu znajdują się dwie osoby, które mają takie samo zdanie na jakiś temat

Gość agrgopka
dziekuje za pocieszenie bylismy ze soba 2 lata nie chodzi o to ze ja chcialam szybkoslub, chodzi o to ze dawalam od siebie co tylko moglam a wymagalam tylko szczerosci jak mogl mnie prosisc zebym została skoro z tamta sie spotyka i powiedział jej ze z nami koniec

"Oj, to musisz sie mocno postarac, zeby dosiegnac chocby dostatecznego poziomu. Z jakoscia u ciebie kruchutko" riposta wbiła mnie w kafelki :D nie moge sie po niej pozbierać... az mi sztuczna szczeka wypała :P

Gość Dziś na pomarańczowo
Rozumiem, że Komiczne to mitoman i gawędziarz. Czego innego można się po nim spodziewać...

Sissy no to spoko, tak jakoś odniosłam mylne wrażenie, każdemu może się zdarzyć :)

Gość Dziś na pomarańczowo
Komiczne, stać cię na kafelki a nie stać na nową szczękę? A fe!

"nie chodzi o to ze ja chcialam szybkoslub, chodzi o to ze dawalam od siebie co tylko moglam a wymagalam tylko szczerosci" spoko - nie bierz tego do siebie - ja tu tylko dziewczyny chcialem rozruszac :D siedza w domu/pracy, czekaja do 16 by zobaczyc sie z nudnym mężulkiem - troche im emocji potrzeba :D a Ty olej tego palanta... gość jest żałosny, zwłaszcza z tym pokazywnaiem pierścionka :) na dodatek jest totalnym kretynem, skoro myslal, ze sie to wszystko nie wyda.. jak zdradzac, to umiejetnie...