Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agrgopka

wiecie jaki numer mi wykrecil narzeczony-przeczytajcie

Polecane posty

"nie wymagaj od wszystkich kobiet poziomu intelektualnego, ktory osiągnełaś i ciesz sie przynaleznoscia do wąskiej elity" no i teraz zaraz ktos powie, ze wyśmiewasz lub piszesz opacznie, naprawdę dzieki! 😠 ;-) ;-)

Gość izóchaaaaaaa
autorko: Lepiej, że takie coś zrobił przed ślubem, niż po... Nie sądzisz ?

"Lepiej, że takie coś zrobił przed ślubem, niż po... Nie sądzisz ?" nieprada - wtedy jej związek nie byłby zmarnowanym czasem :P

Izóchna, takiej refleksji jeszcze nie było, dobrze, że wreszcie na 4 stronie się pojawiła :)

faceci to s askurwysyny ktorym sie wydaje ze im mozna udzo mma nadzieje ze go rucilas...ja pierdole to sie w glowie nie miesci

Gość izóchaaaaaaa
Na miejscu autorki pożegnałabym pana z klasą : KOP W DUPĘ ! :D Tego kwiatu pół światu! Jak dziewczyno nie masz odwagi to ja go za Ciebie kopnę buhaha :D

Gość agrgopka
własnie to sie nie miesci w głowie jak mozna byc takim chamem ja mu wierzyłam do dzisaj bo nigdy bym nie przypuszczala ze takie cos zrobi:(

12:08 komiczne (komicznie@o2.pl) Energiczna - ale z Ciebie intrygantka Jesli mam byc szczery, to jakby mi sie były facet moja laski zjawil z jakimis pseudodowodami, to sam bym nie uwierzył... Co powiesz na pisane jego ręką listy w których składał "dowody swej miłości" bądź propozycje sexualne (innym kobietom niż "kochanka" rzecz jasna, ale w tym samym czasie - z datami :P), wiadomości na GG i NK kierowane do tych innych kobiet (gadałam z nimi i wyobraź się, że pokazały mi wszystko) jak również rozmowę z jego ex i paroma znajomymi, którzy potwierdzili, że po prostu miał taki "sposób bycia"? :P (Szkoda, że wcześniej nikt nie pokwapił sie o tym mnie poinformować :()

Gość izóchaaaaaaa
Izóchna, takiej refleksji jeszcze nie było, dobrze, że wreszcie na 4 stronie się pojawiła :):):) a co :) No a po co wogóle nad tym rozmyślać ?

Gość agrgopka
nawet nie odpisal na esa no ale mu sie nie dziwie bo co ma odpisac jak taki zalosny jest

Gość agrgopka
"jestes zwykla szmata"

Energiczna - jedna zazdrosna baba, drugiej zazdrosnej babie nie uwierzy choćbys jej nagranie wideo przyniosła... a co do listów... zazdrosne baby potrafia wiele zrobvic, byle sie zemścić :P:P nawet podrobic pismo faceta :P

Gość mała mimiiiiiiii
autorko daj sobie z nim spokoj wiem ze masz w sercu duzy bol ale pamietaj on nie jest wart jednej chwili minie czasm i bol znajdziesz nowego mezczyne

Gość całkowicie czarny kot
a co on ci odpisze na takie dictum? ;-) napisz mu list i zwymyslaj go tam od najgorszych choojów, a potem potargaj i spuść w wc - spuść faceta, list i negatywne emocje i sru... :-)

Gość agrgopka
mu tak napisalam

moze daj mu szanse - pomyśl... nie wiesz kiedy znajdziesz nowego faceta... a ten czuje sie winny - pewnie ślub bylby bardzo szybko... biała sukienka, super fotki na Naszej Klasie

Ja odnoszę wrażenie autorko, że wróciłabyś do niego chętnie... Mam rację?

Gość czerwone paznokcie
autorko po co czekasz na smsa od niego? skasować numer,olać prostaka i cieszyc sie zyciem! rozkaz

Gość izóchaaaaaaa
Ale ironizujesz komiczne... A dziewczyna na serio ma problem.

12:36 komiczne (komicznie@o2.pl) Energiczna - jedna zazdrosna baba, drugiej zazdrosnej babie nie uwierzy choćbys jej nagranie wideo przyniosła... a co do listów... zazdrosne baby potrafia wiele zrobvic, byle sie zemścić nawet podrobic pismo faceta Komiczne, spokojnie, ja już się nauczyłam nie pomagać na siłę :P Tak, wiem, a informatyk włamać się na jego konto na NK i wysłać maila do mojej koleżanki, nawet z stecznym czasem :P

Gość czerwone paznokcie
sissy odnoszę to samo wrażenie i aż mnie krew zalewa,bo myslalam,ze autorka to zla kobieta jest i kopnie go w tylek,a juz nam tu mięknie,a ty komiczne nie podjudzaj babki,bo jeszcze gotowa go przyjąć

agropka, co Ci miał odpisać na wyzwisko? "nie, nie jestem szmata" - i sprowokować Cię do udowadniania mu, że jednak się myli? a gdyby potwierdził, to dałabyś mu spokój? wcale się nie dziwię, że na to nie odpisał... naprawdę się tego spodziewałaś?

"Komiczne, spokojnie, ja już się nauczyłam nie pomagać na siłę Tak, wiem, a informatyk włamać się na jego konto na NK i wysłać maila do mojej koleżanki, nawet z stecznym czasem" paranoje takiego podejscia rozumiem ja, Ty pewnie też... ale laska do ktorej przychodzi rywalka z dowodami, na pewno nie :D Ps fecta olewa takie dowody, bo jemu to czesto wisi... najwyzej po prostu porucha i zostawi :) dla nas zwiazek niezakonczony ślubem, to nie sa zmarnowane lata

Gość izóchaaaaaaa
Jak wrócisz do niego autorko, to on będzie się tylko lepiej krył ! Takie typy mają to we krwi. Pomyśl o sobie.