Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agrgopka

wiecie jaki numer mi wykrecil narzeczony-przeczytajcie

Polecane posty

Gość georginka2
agropka- ale pisz troche czytelniej, bo sie trudno doczytać twoich wypowiedzi.

Gość agrgopka
przepraszam ale zdenerwowana jestem.w pracy nic nie moge zrobic bo myslec nie moge. jak tak mozna?

Gość agrgopka
a co to cie obchodzi skoro bylismy narzeczenstwem to nie powinnismy miec nic do ukrycia co nie? widocznie Bog chciał aby sie tak stało

i jeszcze nie pracuje, tylko sie obija :P facet ma szczescie ze pozbyl sie leniwej i wścibskiej baby :D

Gość jesli jesteś tak
może zappoznaj się z tą laską? kiedy spokojnie jej wytłumaczysz jak to wygląda z twojej strony to wyjdziesz na bakę z klasą. może jej też poewiedzieć, że może go sobie wziąć, tylko niech uważa, bo znajdzie się jej następczyni...

"skoro bylismy narzeczenstwem to nie powinnismy miec nic do ukrycia co nie? widocznie Bog chciał aby sie tak stało" naruszylas jego prywatność :P i Boga do tego nie mieszaj... nie on ruszał jego tyłkiem, kiedy posuwał inną

Gość agrgopka
wlasnie kiedy posuwal inna dobze ze naruszylam jegoprywatnosc nie spotkam sie z ta laską,po co?i takmi zapewne nie uwierzy

"może zappoznaj się z tą laską? " trójkącik? :P ale to racja - idź, skumaj sie z laską, którą posuwał Twoj narzeczony!!!

podsumowując, powiedzmy sobie wprost - okazałas sie gorsza od tej drugiej, przegrałaś w tym konkursie...

Gość agrgopka
ale jak on mogl jechac razem z moimi rodzicami na wakacje, no jak? taki obłudny napislaam mu tylko ze jest zwykła szmatą

Gość agrgopka
Nie przegrałam!! ona przegrała jak z nim bedzie. Zreszta ja znam swoją wartość i oj napewno nie przegrałam

widocznie z Toba sie fajnie spedzało wakacje a tamtą fajnie posuwało.. nie łączysz w sobie tych dwóch przymiotów i dlatego odpadłaś

Gość agrgopka
posuwanie sie kiedys znudzi a za mna zatęskni

" Nie przegrałam!! ona przegrała jak z nim bedzie. Zreszta ja znam swoją wartość i oj napewno nie przegrałam" spoko ;) sprawdzam tylko Twoja samoocene... reakcja prawidłowa... ale nastepnym razem zadbaj, by atrakcyjnosc wyjazdów wakacyjnych była na równi z sexem...

napisz mu jeszcze, ze jest śmieciem :) a powaga, pocieszaj się tym, ze teraz, a nie po ślubie, bo ja znam gorsze historie z rozwodami w tle

Dlaczego my codziennie gadamy o zdradach? :( To już jest nudne :D

"posuwanie sie kiedys znudzi" ale wtedy jego 20 latka odbuierze rano smsa od jakiejs 18 :P

Gość zamknij sie wreszcie
komicznie ... idz sie udlaw. Aby Ciebie kiedys tak ktos potraktowal i zeby ludzie Cie wtedy zbesztali tak jak Ty besztasz ta dziewczyne. A Ty kochana, skop swojemu bylemu tylek. A z ta laska daj sobie spokoj. Nie ma jej co tlumaczyc. Sama sie przekona co z niego za dupek.

Gość agrgopka
komiczne -hehehhe wiec facet nie wart zachodu:)

Nie zatęskni Jak mu się znudzi tamta, to sobie znajdzie inną Tu nie ma co historii dopisywać niewiadomo jakich

Gość agrgopka
zamknij sie wreszcie- dziekuje za obrone

Gość agrgopka
jestempewna ze zateskni u mnie mial stabilizacje u niej przygodny seks- jak mu sie znudzi to zateskni

Gość cdromka
Wiedzialam:D. Niewazne, ze facet ja oszukiwal, niewazne, ze moze zmarnowalby jej jeszcze pare dobrych lat, wazne jest to, ze smiala przeczytac cudzego smsa, zbrodnia I stopnia:D:D

"idz sie udlaw. Aby Ciebie kiedys tak ktos potraktowal i zeby ludzie Cie wtedy zbesztali tak jak Ty besztasz ta dziewczyne." zdecyduj sie - jak sie udławie, to mnie juz nikt nie zbeszta :P

autorko - a po czym wnosisz, ze kazdy chce stabilizacji? niektorzy lubią spontan :P Ps uprawialiscie sex przez ostatnie 1.5 miesiaca? Jesli tak, to sie lepiej przebadaj, bo nie wiadomo, czy bonusa nie dostalas od niego :P

Gość agrgopka
gnojek z niego mam nadzieje ze poznam kogos we wrzesniu ide na wesele