Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agrgopka

wiecie jaki numer mi wykrecil narzeczony-przeczytajcie

Polecane posty

Gość agrgopka
aleto moj topic:( ja mam dola a wy sie zajmujecie jakims komiczne

"Komiczne, stać cię na kafelki a nie stać na nową szczękę? A fe!" a skad wiesz, ze nie stać? :P zreszta mam 2 zapasowe... tylko sie w corega tabs moczą :P

Gość izóchaaaaaaa
Komiczne :> jak zwykle znęcasz się ? i widzę, że są takie co tobie wtórują...żal Co cię dziś ugryzło ?

"ja mam dola a wy sie zajmujecie jakims komiczne" bo one maja gdzies Twoj problem... one sie tutaj dowartosciowuja Twoim nieszczesciem, cieszac sie, ze maja na dana chwile lepiej... a marne proby dokopania komiczne, stawiaja ponad to, co Cie gnębi :) Nie miej doła, ciesz sie, ze poznałas palanta.... gdybys poznala cwaniaka, dymałby całą okolice, a Ty bys o niczym nie wiedziala

"jak zwykle znęcasz się ?" źli ludzie tak mają :D cieszy mnie płacz niewinnych i bezsensowna przmoc - słowna i fizyczna

"jakims komiczne" Ej, no bez przesady, "jakimś"?? Co jak co, ale Komiczne nie jest jakiś tam :D

Gość izóchaaaaaaa
No fizyczna to chyba nie, ale reszta tak Znowu cię nie lubię :> :D

Gość izóchaaaaaaa
hahahahahahaaaaaa Ale to było do mnie ?

a mnie jakos nie chce spotkac takie "nieszczęście", zeby facet sie puścił:> czekam, czekam, pewnie sie doczekam.....tylko kiedy do cholery, kiedy?:P

Gość izóchaaaaaaa
Komiku ale ja jestem Izóchaaa a Ty piszesz do jakieś Izóchny :( do autorki : Nie martw się - NIE MA TEGO ZŁEGO, COBY NA DOBRE NIE WYSZŁO :)

11:14 jesli jesteś tak może zappoznaj się z tą laską? kiedy spokojnie jej wytłumaczysz jak to wygląda z twojej strony to wyjdziesz na bakę z klasą. może jej też poewiedzieć, że może go sobie wziąć, tylko niech uważa, bo znajdzie się jej następczyni... Ech, to nie zawsze działa :). Zazwyczaj nie działa :). Kilka dni po tym, jak się dowiedzialam, że zdradził mnie mój facet, zaczęłam szukać bliższych informacji na temat co i jak. Przy okazji wyszło na jaw, że była i jest jedną z wielu. Zdobyłam na to nawet dowody... Próbowałam jej - grzecznie i spokojnie - dać obraz sytuacji. Nie wiem, dlaczego - może dla dobra jej dziecka? Nie uwierzyła oczywiście, zaraz na początku rozmowy zarzuciła mi zazdrość (poniekąd pewnie słusznie, ale jednak już nie chciałam być z moim exem - no i pozostałe powody były jak najzupełniej prawdziwe) i oznajmiła, że jest inteligentną kobietą i potrafi podejmować decyzje. Do pokazania powodów teraz nie doszło. Obecnie są "szczęśliwym" związkiem na odległość (kobitka pochodzi z innego miasta) - widywałam go kilkakrotnie na spacerach z różnymi pannami, ponadto miał pecha złozyć propozycje moim dwu koleżankom (której jednej nie zna, a z drugą myśli, że nie utrzymuję kontaktu). Długa moja wypowiedź - ale sprowadza się do tego: naprawdę nie warto chyba, że wyrzuty sumienia w stosunku do kochanki (!!!) nie dadzą Ci zasnąć :P

A ja myślałam, że takie rzeczy to tylko w telenowelach :P Kafe uczy prawdziwego życia, jak widać :P

Energiczna - ale z Ciebie intrygantka :P Jesli mam byc szczery, to jakby mi sie były facet moja laski zjawil z jakimis pseudodowodami, to sam bym nie uwierzył...

Gość Kopnij faceta w dupe
i nie zastanawiaj sie nawet ani minuty dluzej. Zrobil takie swinstwo raz - bedzie robil zawsze. Facet jest tylko facetem. I przewaznie ta płec mysli zamiast głowka na gorze to głowka na dole.............. I bardzo dobrze zrobilas odbierajac tego sms-a. Lepiej teraz niz po slubie mialabys czytac tego tresci wiadomosci. A co do Komicznego - to olac go i wogole nie pisac na jego posty. Gosciu tylko czeka zeby odp. Tacy ludzie sa zalosni, zakompleksieni. A Tobie zycze powodzenia:))))

Gość agrgopka
nie chce nawet jej widziec ja sie ciesze ze tak sie stało ale mam do niego ogromny zal za to co zrobił

Gość Kopnij faceta w dupe
Na pewno bedzie Ci zal i bedziesz czula smutek. Ale uwierz mi tak bedzie dla Ciebie lepiej.

Gość całkowicie czarny kot
Komiczne, stosuj sie do netykiety permanentnie robisz offtopy Moderatorstwo powinno usuwać posty nie na temat...

Gość izóchaaaaaaa
Komiczne nooormaaalnie bujam w obłokach ! :) Tak po cichutku - uważaj, bo Ci nosek urośnie jak u Pinokia :D

"A co do Komicznego - to olac go i wogole nie pisac na jego posty" nie widzisz, ze w przypadku wzmiankowanych postów Komicznego chodzi o wyśmianie negatywnego zjawiska? może jakaś stopka o tej zasugerowanej przez Wnuczkę świątyni opaczności rzuciłaby trochę światła i przyczyniła do ogólnego zrozumienia oraz porozumienia na forum ;-)

\"Moderatorstwo powinno usuwać posty nie na temat...\" wtedy to forum by zniknęło :D

Gość Gnojek i tyle nie wart
dalszego zachodu. Najlepsze w tym wszystkim że jego rodzice to takie numery jak on. Wiedzieli o wszyskim i grali ta szopke. Dla Ciebie lepiej że się z nim rozstaniesz ,jeżeli on ma taką rodzinę to wiej od niego gdzie pieprz rosnie. Oni wszyscy widzć tam sie oszukuja mają taki MARNY STYL

Gość PannaNaWydaniu
Ja też tak miałam ... No, może prawie. Mnie próbował zbajerwać facet, który był w związku od 5 lat. Na całe szczęście dowiedziałam się prawdy zanim dałam się nabrać :) Nawet, gdy już wiedziałam i zapytałam go o jego dziewczyne, próbował mi wmówić, że jest sam :/ Załosny dupek. Może ta druga, wierzy bardziej jemu niż tobie i nic dzienwgo, dobry bajer to już połowa sukcesu. Jego najlepiej olej. Niech idzie w cholere :P

Polciu - nie wymagaj od wszystkich kobiet poziomu intelektualnego, ktory osiągnełaś i ciesz sie przynaleznoscia do wąskiej elity :)