Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość F.O.A.D.

przejabane jest byc brzydkim ,niskim i nieatrakcyjnym nic tylko sie powiesic

Polecane posty

Gość F.O.A.D.
no niestety nie mam nikogo z kim moglbym gdzies wyjsc no tak nie mozna caly czas siedziec z panna w czterech scianach ,ale ja i tak nie bede nikogo mial

Gość rozcienczalnik uniwersalny
no skoro ciągle to sobie powtarzasz ze nigdy nigoko nie bedziesz miał to wiesz co...jednak daj sobie z tym spokoj :o bo widze ze ciebie nie da sie przekonać.. siedź sobie w domu i gnij, :o

miales takiego pecha bo masz takie natawienie :o to tylko usprawiedliwienie z tym pechem:) wez sie w garść chłopie, z kazdej porazki trzeba sie podnieść i jak ty tego nie zrobisz to bedziesz miał gówno a nie zycie :o

ech dobra dzieki za wszystkie odpowiedzi ,ale naprawde chyba nic juz sie da zrobic :( musze juz isc 3majcie sie

nie mialem wczesniej takiego nastawienia ,ale i tak sie nie udawalo... a kolejnej porazki akurat wtedy gdy mi naprawde zalezalo jak nigdy w zyciu nie bylem juz w stanie zniesc :(

cream a ty kiedy marudziles:)?

foad zaraz wsiąde w pociąg i przyjade do ciebie ale skopie cie ostro:P

dobra pozedl sobie..mamy problem z głowy :P

Gość ghfhgf
a ja tam czekam na swojego księcia z bajki :)

to było do mnie krim:)?

kiedys juz krim gadalismy na innym topiku, tylko ze wtedy mialam inny nik :)

o singlach :)

wiem ze umarł, ale ja tylko ci mówie :)

a co ty taki ciekawski :P:P

Gość sicko
Pytanie do white cat: czy przy twoich walorach nie przeszkadza ci że facet jest brzydki?! Powiedz prawdę...bo trudno w to uwierzyć- może ma kasę?

Gość irlandiaaaaaaaaaa
wiecie co mnie smieszy, ze pewnie autor topiku bedac strasznym brzydalem patrzy tylko na ladne i zgrabne kobity. Ciekawe czy by spojrzal na rownie brzydka jak on. Jezeli o mnie chodzi to uwazam ze jestem ponad przecietnosc. Wielu sie podobam, wiadomo nie wszystkim, ale nie bedac super lacha na pewno nie startowalabym do super przystojnego faceta.

Gość irlandiaaaaaaaaaa
A wracajac jeszcze do kwesti brzydoty. Nie wmawiajcie autorowi ze na pewno wyolbrzymia, ludzie brzydcy sa wsrod nas, taka jest prawda. Nie jest to duzy odsetek ale jest. Za przyklad podam wam mojego znajmego. Niski (jakies 160 cm), rudy, ale tak perfidnie, ma nawet owlosione paluchy tym rudym mchem, piegowaty, strasznie jasna karnacja, jak papier. Do tego jest otyly, strasznie sie poci, kustyka na lewa noge, ma wade wymowy, pingle jak stepien z 13 posterunku, ubiera sie strasznie wiejsko . Jezeli vhodzi o charakter to strasznie zlosliwy, zaczepny, jakby sie mial za niewiadomo jakie cudo. Do tego bez kasy, totalnie zero perspektyw Ogolnie z twarzy wyglada jakby mial zespol Downa, naprawde nie przesadzam. Moja ciotka zawsze mawia ze nie ma brzydkiej " mlodziezy" ale jak mu pokazalam jego zdjecie to jedyne co powiedzial a" ale on brzydki" I co myslscie ze chlopak ma jakies perspektywy?

Gość brzydki zły i szczery
Ziomek ty naprawde uwierzyles w to ze nie nadajesz sie do niczego, jestes w bledzie jak wiele innych co mowia o sobie brzydki, kazdy jest ładny, wystarczy o sobie zadbać, ładnie się ubrać zrobić ładne włoski, kupic lepsze perfumy, zadbane ładne butki, czyste ząbki i laska leci ci na kutaska :D

Napewno znajdziesz kogoś kto cie pokocha takim jakim jestes. Pamietaj że uroda przemija a głupota zostaje na wieki.

Gość dylu duluu
Do cholery! Ile jeszcze takich wątków powstanie?>! Ludzie opanujcie się! Zrozumcie, ze wszystko zalezy od nas samych-od naszego postepowania i charakteru. Moim zdaniem liczy się pewnośc siebie, szacunek do siebie, charyzma. Poza tym czy da Ci cos to narzekanie?jeszcze bardzioej siepogrązasz. "jestes tym, o czym myslisz przez cały dzien"....

Gość Flecik
Hehe:p WEŹ SIE Za siebie szkoda życua