Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość F.O.A.D.

przejabane jest byc brzydkim ,niskim i nieatrakcyjnym nic tylko sie powiesic

Polecane posty

Gość F.O.A.D.
Złośliwa w garsonce 30 wtedy raczej byloby zupelnie inaczej bo nie mialbym na co narzekac i czym sie dolowac mialbym wtedy jakies zycie ,szanse na dziewczyne ,a nie kazdy wieczor spedzal w samotnosc i zastanawial sie czy to jest dobry moment na to ,zeby to wszystko skonczyc

nie wieszaj się, choć bardzo skuteczny sposób, na pożegnanie tego padołu łez. Ale piszę, to ze względów estetycznych. Wisielcy bardzo niemiło się prezentują, puszczają zwieracze, podono facet się spuszcza, ale są o wiele przyjemniejsze sposoby na spuszczanie. Jeśli chodzi o niskich, to chłopie taką karierę jak zrobili najsłynniejsi polscy bliźniacy, niech mnie dunder świśnie, chciałbym ten wzrost i karierę

Gość F.O.A.D.
dzieki ,ale niestety jest az tak zle :( ech sam nie wiem moze gdyby chociaz raz sie udalo , moze gdybym mogl byc z tą jedyną byloby inaczej moze wtedy moglbym jakos zaakceptowac to jaki jestem beznadziejny ech ,ale to nie mozliwe... Ona mnie nie chce , w sumie po co Jej milosc takiego kolesia... wyglada na to ze zawsze bede juz sam :( bezsensu jest takie zycia ,a wlasciwie nie zycie tylko wegatacja w samotnosci

Nie było mnie tu przez chwilkę ale widze że dalej to samo.... F.O.A.D,wiesz co bym Ci zrobiła???? Przełożyłabym Cię przez kolano i tak dooopsko sprała,że bys przestał sie nad soba użalać,otrząsną byś się i wziął za siebie....bo najłatwiej jest bidolić i nic w tym kierunku nie robić!!!!

Gość F.O.A.D.
nie wiem... c.r.e.a.m chcialbym teraz po prostu umrzec nienawidze siebie i wstydze sie w ogole tego ze jeszcze zyje ech oqoqoq a co niby mialbym zrobic ? przeciez niektorych rzeczy nie da sie zmienic...

Gość F.O.A.D.
a co to da ? sprawi ,ze dziewczyna mnie zechce ? sprawi ,ze cos sie zmieni w moim zyciu ? kiedys bylo inaczej i nie zylem w takim dole ,mialem nieco inne podejscie ,ale i tak sie nie udawalo

c.r.e.a.m. tez mi sie tak wydaje.....tu trzeba specjalisty od takich porad

Nie czytam tematu, ale w pełni zgadzam się z autorem 🖐️ Takie jednostki powinny same się eliminować, wtedy społeczeństwo wolne by było od takich niudaczników :o

Gość dsds
a Ty cream taki cwaniak, a sam dziewczyne masz? :P

Gość KamilGKS
ja sie za ciebie wezme...oj moze nie jestes taki najgorszy...wyslij mi swoja fotke malenki

Gość rozcienczalnik uniwersalny
*zmiana nastawienia to pierwsze, *po drugie jakbys sie zaczął usmiechać to automatycznie stajesz sie atrakcyjniejszy *po trzecie prawie kazdy ma jakies kompleksy ale trzeba to zaakceptowac i sobie powiedziec ze tego sie nie da zmienic i trzeba juz z tym zyć ( jedni dostali szanse bycia pięknym inni niestety nie) i ze jest sie takim jakim sie jest :) aha i jeszcze jedna wazna rzecz..baby nie lubią jak facet jest mało pewny siebie, mósisz troche popracowac na sobą nad swoim charakterem tylko musisz chciec i to jest najwazniejsze:)

* musisz..sory za błąd :D

ja jestem babą:D

Gość msadk
"baby nie lubią jak facet jest mało pewny siebie" i to jest glowny powod, a nie tam brzydota. Jak facet jest przystojny, ale brak mu pewnosci siebie, to tez dupa zbita. Chociaz ma troche latwiej, niz brzydki.

🖐️