Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość F.O.A.D.

przejabane jest byc brzydkim ,niskim i nieatrakcyjnym nic tylko sie powiesic

Polecane posty

Gość F.O.A.D.
white cat moj glos raczej za fajny nie jest niestety ,w sumie sadze ze paskudny jesli chodzi o zapach itp to jestem w miare zadbany złośliwa w garsonce 30 ja mam tak prawie codziennie tu nie chodzi o to ,ze dzis mam akurat kiepski nastroj tak jest caly czas i to juz od bardzo dawna

Gość F.O.A.D.
nie tylko z tego powodu dochodzi jeszcze do tego to ze jestem niesmialy malomowny i nie potrafie gadac z laskami ,brak forsy i dobrej fury tez pewnie swoje robi,ale sadze ze glowna przyczyna jest to ,ze jestem brzydkim kurduplem.jakos przystojni i wysocy kolesie moga miec piekne dziewczyny ,a ja nie moge miec nic. ech milosc kogos takiegojak ja jest bezwartosciowa

Gość F.O.A.D.
nie wiem o co Ci teraz chodzi...

Gość F.O.A.D.
staram sie patrzec realnie na to wszystko

Gość F.O.A.D.
do tego wszystkiego musze spac z bratem w jednym lozku, zenada w tym wieku

Gość F.O.A.D.
jeszcze ktos musial sie podszyc ...zajebiscie

F.O.A.D.-----?uważam ze zwalanie wszystkiego na wygląd to najprostsze co mozna zrobic,by usprawiedliwic swoje niepowodzenia.Heheh co Wy sie uwzieliście na te piekne dziewczyny?Najpierw popraw swoją samoocene a potem wybierz sie na polowanie:classic_cool: Ech a tak swoją drogą szkoda ze Nasz prezydent nie przejmował sie wyglądem,może nie rządził by Polską tylko pracował gdzieś w magazynie z dala od ludzi:O

Gość F.O.A.D.
ja bym chcial spac z najlepszymi pannami najwieksza ochote mam na piekne mamuski, ale nastolatka tez bym nie pogardzil tylko ten brat w lozku mi przeszkadza, a nie mam jak sie go pozbyc!

Gość F.O.A.D.
10:23 i 10:28 to podszywy... :-P od poniedzialku w dziwny sposob wszyscy "brzydale" znikna

Gość F.O.A.D.
na zwalam wszystkiego na wyglad ,ale to raczej glowna przyczyna niepowodzen zaloze sie ,ze gdybym wygladal inaczej,byl przystojny i wysoki to na pewno mimo innych wad i bledow popelnianych przy zdobywaniu dziewczyny w koncu by sie udalo i bylbym z ta swoja wymarzona piekna panna

F.O.A.D. ...ja bym ci oddał mój wygląd czyli 192 cm 80 kg niebieskie oczy , włosy ciemny blond :) chcesz ???

Do autora - PROZAC jednak jest dobrym rozwiazaniem, a przez prozac mozesz rowniez rozumiec psychologa jak ktos juz tam wczesniej polecil. A wyglad nie ma nic do rzeczy, pracowalem kiedys z pewnym facetem ktory byl brzydki jak noc (i mowiac to naprawde nie przesadzam) ale nie przeszkadzalo mu to non stop flirtowac z kobietami, co wiecej non stop jakies panny byly nim zainteresowane, straszny byl z niego kobieciaz. Poprostu uwodzil je swoim sposobem bycia i wyglad nie mial tu nic do rzeczy.

Gość F.O.A.D.
jasne ,ze tak c.r.e.a.m gdybym tak wygladal moze byloby wszystko ok

F.O.A.D. ..niewiem czy by było dobrze bo ja nigdy nie starałem się kogos poznac więc trudno mi powiedziec

Ehh.. co za głupota, każdy ma kompleksy ... a facet nie zależnie od wyglądu może znaleśc fajną kobietę. A jak masz problem polecam psychologa. Mnie jak coś dręczy rozmawiam z przyjkaciółką i po sprawie.

Gość F.O.A.D.
brail akurat wyglad nie ma nic do rzeczy jasne nawet tutaj w jakims topiku ,ktory kiedys czytalem jedna laska przyznala ze nigdy nie moglaby byc z takim nieatrakcyjnym kolesiem ,niektore wrecz gardza niskimi i niezbyt przystojnymi ech poza tym nie mam intrygujacego stylu bycia ani ciekawej osobowosci w sumie nie mam zadnych zalet ,tylko wady niestety c.r.e.a.m ech ja sie staralem pare razy. jakos tak sie zlozylo ze na swej drodze spotkalem kilka naprawde pieknych dziewczyn , na jedna nawet bardzo dlugo czekalem i mimo wszystko probowalem ,ale nic z tego nie wyszlo . popelnialem duzo bledow ,ale walczylem tak jak potrafilem najlepiej

Gość Nihili
Przestań słuchać screamo i być emo -to pomoże. Nie rób sobie gówna z mózgu.

Gość F.O.A.D.
nie slucham takiego shitu tylko porzadnej rzezni