Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość F.O.A.D.

przejabane jest byc brzydkim ,niskim i nieatrakcyjnym nic tylko sie powiesic

Polecane posty

Gość złośliwiec o poranku
a proszę :) nikt CI nie zabroni sie wieszać :)

Gość F.O.A.D.
qrwa szkoda ,ze ktos nie wyswiadczy mi przyslugi i mnie nie zabije bede musial sam to zrobic

Gość comtessa
eee tam, mam znajoma, która ma chyba 1,50 wzrostu, wielki nochal, krzywe nogi a ma męża, który od 30 lat zakochany jest w niej po uszy i świata poza nią nie widzi. Moj dobry przyjaciel, który nie jest nawet otyły, jest grubaśny ma bardzo ładną, zgrabna żonę i cudowna córeczkę :) i jest naprawdę szczęśliwy. Jednak to prawda z tymi potworami i amatorami :)

Gość kati200008
kazda potwora znajdzie amatora :d

F.O.A.D. pokaż nam swoje zdjęcie to zobaczymy czy faktycznie jesteś taki brzydki jak mówisz,bo może tylko to wyolbrzymiasz....

Gość F.O.A.D.
no co Ty nie pokarze zadnej fotki wszystkie laski by mnie chyba obsmialy jakby zobaczyly jak wygladam z reszta nawet nie mam zadnych swoich zdjec

Gość wujek dobra rada.
spie**alaj chuju, podetnij sobie zyly, rzuc sie z mostu, czy wbij sobie noz w potylice, ch*j nas to obchodzi

A Ty wujku dobra rado nie rzucaj tak mięchem od samego rańca.........

Brzydota to pojęcie względne - tak samo jak piękno... Jeśłi chodzi o kobiety - "każda potwora ma swojego amatora"... zastosuj to do siebie i poszukaj partnerki, która zobaczy w Tobie coś więcej niż tylko wygląd zewnętrzny :)

Gość F.O.A.D.
czemu to dziwne ,ze nie mam swoich fotek ? na zdjeciach jestem jeszcze bardziej paskudny niz w realu wiec unikam wszelkich fotek ech nie dodalem ze poza zjebanym wygladem charakter tez mam do dupy zastawiam sie po co sie rodza takie gowna jak ja chyba tylko po to zeby ciepriec

F.O.A.D. a ja dalej uważam ze mocno przesadzasz.Napewno nie jest z Toba aż tak źle jak mówisz......

Gość podła dusza ....
A Czy To narzekanie na los coś Ci daje weź się usmiechnij, każdy nawet " brzydal" promienieje gdy na jego buzi i w oczkiach widać radośc... napewno masz jakieś ku temu powody... :)

Gość F.O.A.D.
ja sie prawie nigdy nie usmiecham , nie ma ku temu zadnych powodow i nie wiem czym jest radosc ani szczescie do tej pory nie udalo mi sie tego doswiadczyc

FOAD: jestem ładna, zgrabna i mądra. Tak, nie ma co ukrywac, mówmy prawdę. A od wielu lat kocham się jak wariatka w facecie który jest brzydki, mały, łysy i ma zadzirony charakterek, Miłośc jest nieobliczalna i śłepa, mój drogi, Więc głowa do góry, pierś do przodu, na pewno chodzą po świecie amatorki na takiego brzydala jak Ty hihihi

znaczy coby nieporozumien nie bylo - dla zalozyciela tematu rada to byla.

Gość podła dusza ....
Hej Popaprany... mam dzis dzień wolny :) wiec jestem ... jutrzejszy dzień wolny zabrali mi :( wiec napewno jutro nie bede tu straszyc:P

F.O.A.D. coś chyba kręcisz.....dawaj tu swoją fotkę.....nie wierzę w to co mówisz......chyba nas podpuszczasz..... Udowodnij,że tak nie jest....

Gość F.O.A.D.
brail nie potrzebuje prozacu tylko dziewczyny chemia nie rozwiazuje problemow , w kazdym razie nie na dluzsza mete oqoqoq nie dam fotki ,bo nie chce a poza tym naprawde nie mam zadnych swoich zdjec

Gość podła dusza ....
FOAD tu masz zamiar jej szukać :P?

F.O.A.D. 🌻 dla Ciebie i nie smuć sie więcej,na pewno znajdziesz tą jedną jedyną.....

Gość F.O.A.D.
znalazlem juz ,ale Ona mnie nie chciala z reszta to bylo do przewidzenia mi sie nie moze udac i zawsze musi byc zle

FOAD: a masz ładny głos? I zapach? Mnie coś bierze, jak facet jest czysty, zadbany, pachnący, i ma COŚ takiego uwaznego w oczach że aż czerwienię. I jak do tego coś powie i ma taki szczególny dla mnie tembr głosu, to hm no cóż..... to może być brzydki, niski, a dla mnie jest aż za bardzo atrakcyjny

Gość gdzie jest moj laptop
widzialem w tesco jakies promocje na noze, podobno ostre 🖐️