Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmpowaznaspraw

PODMYWACIE sie za kazdym razem

Polecane posty

Gość kiiicikakaaa
sram sobie do ryja i dzięki temu nie musze sie podmywac bo sie podlizuje

Gość whiskers
oczywi.ście że bzdury, rak a wcześniej polipy jelita grubego powstają albo z przyczyn genetycznych albo niewłaściwej diety: czyli brak błonnika za dużo mięsa co do hartowania, większej bzdury nei słyszałam, organizm nie wytwarza sam wit C i tą musi dostarczac z zewnątrz, zresztą wit C i B najszybciej znika z organizmu bo jest rozpuszczalna w wodzie... no i jeszcze jedno, na pewno podmywanie się w zimnej wodzie nie służy ani pęcherzowi ani nerkom ani kobiecym organom....ktoś kto miał już z tym problemy dobrze wie o czym mówię, akurat te narządy zimna nie lubią

Gość zamknij się bo wiem
dokładnie, nie ma reguł. Moim zdaniem wypróznianie się po kazdym wypróznieniu jest niepotrzebne a nawet szkodliwe. Myje się wieczorem dokładnie. Co innego jak dostanę biegunki, czy miałam wyjatkowo luźniejszy stolec. Wtedy w ciągu dnia tez się podmyje. Nie popadajmy w skrajności, a tutaj oskarża się ludzi, ze jak nie myja się kilka razy dziennie to sa brudasami i w ogóle się nie myją. Myje się zawsze wieczorem, a w ciągu dnia wtedy kiedy jest taka potrzeba, dotyczy to ciała, odbytu czy myszki

Gość whiskers
co do płynów do higieny intymnej to najlepsze są te które mają kwasne ph lub zaierają bakterie kwasu mlekowego....te zabezpieczają przed infekcjami pochwy

a w ogóle to brud powyżej 1 cm grubości odpada sam, więc po co się myć?

Gość ale wy jestescie chorzy
człowiek pisze, ze mycie się kilkakrotne w ciągu dnia jest niezdrowe, chyba ze istenieje potrzeba umycia się częściej niz na wieczór dokładny prysznic, a wy wyjeżdżacie od razu z 1 cm brudem, kapaniem z tyłka i uzywaniem dezodoratnów jak smierdzi:/ Wiecie ze istenje coś takiego jak zloty srodek, ze mozna dbac o siebie i higiene a jednoczesnie nie zaburzac równowagi organizmu?

Gość kiiicikakaaa
meaaa tego widocznie nie rozumie....:)

Gość doookladnie
nie mozna naruszac naturalnej flory bakteryjnej!!!! ja sie podmywalam kilka razy dziennie, mysze tez, plynami o odpowiednim ph. i co? i teraz wieczne stany zapalne pochwy!!!!! ginekolog mnie zjebala tak ze masakra.

Gość o koorva
efekty waszych chorych teorii o niemyciu doopska po sraniu i innych formach higieny CZUC NAJLEPIEJ LATEM W AUTOBUSIE...RZYGAC SIE CHCE JAK SIE WAS CZYTA A CO DOPIERO Z WAMI PRZEBYWAC...MIŁEGO SIEDZENIA NA ZASMRODZONYCH DOOPSKACH...FUJ mea..pozdrawiam bo tylko Ty tu rozsądnie piszesz:)

Gość nie powiem ale napisze
ja po każdym, no jasne! jak nie to wydaje mi się że jestem brudna. I tak co po drugim siku :)

Gość nie powiem ale napisze
he he to samo pomyślałam z tym busem