Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie moge juz

2 proba seksu alnalnego, 2 porazka

Polecane posty

Gość nie moge juz

Boli jak cholera, nie pomaga winko ani zel.Do tego mam znowu uszkodzony naskorek przy odbycie:/

Gość to może tego nie próbuj
Jeśli naprawdę chcecie do próbować to przygotowujcie się kilka dni. Najpierw niech ci wsadza jednego palca, potem dwa pacle, potem trzy, potem jakieś małe dildo, korek analny. Tu chodzi o twoją psychikę - musisz sobie zakodować że mieć coś w pupie to nic złego. Zaczynać odrazu od penisa to zły pomysł. Trzeba stopniowo iść z małych rzeczy w większe. Jeśli facet wciska ci odrazu pena no to masz stracha że będzie bolało i naprawde boli bo odbyt się zwiera, im bardziej się zwiera tym bardziej boli i to się tak nakręca.

Gość maniek w rajtuzach
a wino do środka nie pomaga?

nie moge juz bo to trzeba tylko sama gloweczke deliaktnie jak wyczuje pratner wiglotna twa strone no to mozna iwecej

Gość lksjdfhas
Bleeee, jak mogą dziewczyny się tak nie szanować??? Niech sobie najpierw twoj partner wsadzi wibrator w dupe, dopiero wtedy się goź :/

Gość lksjdfhas
zgodź miało być

Gość nie moge juz
Paluszkiem mi sie podobalo , mozna powiedziec ze odczucia takie jak w cipke. Ale niestety penis sie zmiescic nie chce , mimo staran o rozluznienie i poslizg.Moj partner dostal ode mnie malutki wibratorek, takze nie martw sie juz o niego:P

Gość daj sobie spokój z analem
to dobre dla gejów.

Gość athy
U mnie było tak,że próbowałam z każdym moim partnerem,ale dopiero mąż umiał to zrobić.to siedzi w głowie.musisz tego chcieć i sie rozlużnić.Chyba,że twój partner ma jakiegoś naprawde dużego,to niestety musi boleć pierwszy raz,potem będzie z górki.wszystko trzeba kiedyś rozdziewiczyć.powodzonka:)

Gość masz glupia babe
ogladalam program ta ten temat:D nalezy sie rozluznic, facet wklada kilka cm, czekacie chwile az zwieracz pusci i mozna glebiej:D

Nie moge juz, a czy nie pomyślałaś że lepiej będzie nie uprawiać seksu analnego ? Takie rozwiązaniem jest zdrowsze i nie wiąże się z bólem. Warto też zauważyć iż prorok Mahomet zabronił seksu analnego.