Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2809......

nic w zyciu nie dzieje sie przypadkowo...wierzycie w to?

Polecane posty

ja akurat nie lubię specjalnie filozofować na takie tematy ;), ale rzeczywiście czasem mam bardzo silne przekonanie, że jednak są pewne sytuacje, które dzieją się nie bez przyczyny, że z jakiegoś powodu tak właśnie musi być ... Szkoda tylko, że czasem nie wiem z jakiego :(

Gość mmmmmmrrrrrrr
niunia, jesli nie wierzysz w przeznaczenie to znaczy ze wierzysz w przypadek i odwrotnie. zdecyduj sie

Gość frrregggie
udowodnij swoją tezę ...

Gość Ju......
Wierzę, tzn. wiem.:)

Gość frrregggie
jeżeli istnieje coś takiego jak z góry ustalony los człowieka , to po co ten wyścig szczurów ? i tak , co mam mieć, mieć będę...

Zawsze możesz wybrać frrregggie, nawet wybrac siedzenie i czekanie ale czy to życie jest??

Gość frrregggie
a przeznaczenie, jak się ma do naszych wyborów ???

a przeznaczenie, jak się ma do naszych wyborów ??? ----> ma sie tak, ze jakakolwiek podejmiesz decyzje to spotka Cie to samo to jest przeznaczenie

Gość vbbbbbb
a dupa, nic nie jest zaplanowane. nie wierze w te brednie, to , że ludzie się zbaijaja nawzajem , to tez jest zaplanowane? to że ludziom odpierdala, to tez jest zaplanowane? to ze zaraz wyskoczy ci pryszcz, bo sie nie myłas to tez jest zaplanowane? naiwni jestescie, sami możecie planowac niektóre rzeczy, ale z góry nie ejst nic planowane

Gość Ju......
Ale tu chodzi o nieprzypadkowość przecież. A z przeznaczeniem to nie jest tak, że jest tylko jedna droga dla człowieka - ale jak coś nie jest dla kogoś, to choćby i na rzęsach stanął, i tak nie pomoże.:)

Gość vbbbbbb
pani powyżej ma 100% racji

Gość prawdaz
pewnie ze nic nie dzieje sie przypadkowo, ale chyba co niektorzy mylą to z przeznaczeniem :P wszytskie zdazenia w doroslym zyciu sa wypadkowa wczesniejszych decyzji, mysli dzialan itp ..

Gość gość
Nie wiem czy w życiu wszystko dzieje się nie przypadkowo ale wiem jedno "Gdyby wszystko było z góry wiadome,życie było by koszmarnie nudne" i zgadzam się z tym powiedzeniem :)